karakedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 dün trt3 de rastgeldim, futbol futbol diye bir program. önde maçların önemli pozisyonları veriyorlar, arkada da iki adamın sesi var, pozisyonları tartışıyorlar. buraya dek bir sorun yok, ama arkada klasik müzik çalıyor. ne be, ne alaka nasıl yani niye gibi sorular soruyorsun kendi kendine. aşırı komik, önde futbol, arkada ruhu sakinleştiren klasik müzik eşliğinde önemli pozisyonları, hakem hatalarını falan tartışıyorlar. eh ya, sanırım dünyada bir ilk :) ne be diyerek değiştirdik kanalı. ama hala etkisindeyim. hangi sivri zekalının fikri ise buradan söyliyelim: olmamış![hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [ no pain, no gain ] Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 klasik muzik neyse de pozisyonları gosterirken yapılan yorumlar inanılmazdı.nasıl cumlelrdi oyle amma kasmıslar edebiyat yapmıslar.hakkaten olmamıs hatta sıcmıs..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ilk değil , telegolde imperial march çalıyor :) ama tabii imperial march çok gaz olduğundan o etkiyi vermeyebilir..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 arcane tamda onu söyliyeceketim. koptum ya..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 imperial march + Reha Muhtar'dan daha enteresan olamaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 reha muhtar tam imparatorluğun başına geçecek adam ehe sith lord lukta yakışır ona[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ewet o telegol tam bomba asıl[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 One day i shall be the most boring anchorman ever.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Aslında bi ara ntv Video Ligde de vardı arka planda klasik müzik[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Klasik müziği bir ara stad hoperlörlerinden insanları sakinleştirmek için verileceği gündeme gelmişti.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar