EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şimdi bne bi sim açmıştım, 20bin dolarla başlıyo malum.Ucuz bi ev aldım, şimdi param var evimi değiştirmek istiyorum(oyun crackli olduğu için ev yapma modu açık diil, o yüzden genişletemiyorum). Nasıl taşınıyoruz bu oyunda bulamadım bi türlü. Gazetede find own place diye bişi var ama oraya gelince evde yaşayan diğer simleri falan seçiyosun. Çözemedim valla.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 abi image indir onla oyna build modu da açık olur hem
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ya ben buna bi patch yaptım, o yüzden orjinal exe çalışmıyo şimdi. reinstallda kasıyo. onun orjinal exeyi bi yerlerden edinebilirmiyim?
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 reinstall yapıyorum build mode olmadan çok sıkıcı :L taşınmayıda buldum bu arada, harita gibi görünen ilk yerden aileyi seçiyosun, move here diyosun aileler kısmında.ailenin mal varlığını otomatik satıp para olarak işliyo.sonra yeni bi eve yerleştiriyosun işte.
Öne çıkan mesajlar