Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çalımı kolay bass arıyorum

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

bende stagg marka bi jazz bass var ve rahat diilim çalarken. perdelere basması zor ve sap ayarı bi türlü olmuyo. 1 yıldır da bass calıyorum. bana soyle cok pahalı olmıyan aynı zamanda mumkun oldugu kadar kucuk olan (20 perdeli olsun en az) orta seviye gitarı onerebilir misiniz? çaldıgım tarz da cok sert olmıyan rock ve thrash metal...
Sosyal ağlarda paylaş

Yamaha RBX serileri olabilir, ama asıl olarak ibanez sdgr, kesinlikle rahat istiyorsan budur, uçabilirsin klavyede kesin git dene Zuhal Müzikte bolca var...
Ha ama bu basslar iyi bass gitarlarmıdır hayır, çok pahalı olmasın dedin diye bunları öneriyorum.

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:17 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak piyasada olan bass gitarlar 33-34-35 scale oluyor.30 scale bi bass gitar düşünebilirsin ama bilmiyorum piyasada bulabilirmisin.Gerçi sen fransadaydın sanırsam.
www.musiciansfriend.com buraya bakabilirsin.Birde unutmadan,ucuz yollu bi jazz bass alıcam diyosan,medium-short scale bi bass gitar bulabilme ihtimalinde düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok arkadaş fransada o yüzden daha basit olur sanırsam.
Unutmadan,eğer fiyatı yüksek,değerli bişey alacaksanız,güvenilir değilse yada problemlerin çıkabilme ihtimali varsa satın almayın derim ben.Çünkü bi arkadaşım gitti bitane fender jazz bass sipariş etti ,hatırlamıyorum hangi siteydi ama,gitar önce gümrükte takıldı.Sonra içini açtığında teller zaten paslanmış ve sap falan felaket bi haldeydi.Oyüzden eniyisi gidip elinle seçip almak gitarı.

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:13 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...