mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bende stagg marka bi jazz bass var ve rahat diilim çalarken. perdelere basması zor ve sap ayarı bi türlü olmuyo. 1 yıldır da bass calıyorum. bana soyle cok pahalı olmıyan aynı zamanda mumkun oldugu kadar kucuk olan (20 perdeli olsun en az) orta seviye gitarı onerebilir misiniz? çaldıgım tarz da cok sert olmıyan rock ve thrash metal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yamaha RBX serileri olabilir, ama asıl olarak ibanez sdgr, kesinlikle rahat istiyorsan budur, uçabilirsin klavyede kesin git dene Zuhal Müzikte bolca var... Ha ama bu basslar iyi bass gitarlarmıdır hayır, çok pahalı olmasın dedin diye bunları öneriyorum. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 22:17 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 çalımı kolay adamına göre değişir. ince küçük klavye istiyosan ibanez soundgearlar iyi. ki iyidirler de. eski bartolini manyetikli olanlar gayet kaliteli özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben de buradan sorayım sorumu. Ben de küçük jazz bass'ı istiyorum benimki çok büyük bana... Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Genel olarak piyasada olan bass gitarlar 33-34-35 scale oluyor.30 scale bi bass gitar düşünebilirsin ama bilmiyorum piyasada bulabilirmisin.Gerçi sen fransadaydın sanırsam. www.musiciansfriend.com buraya bakabilirsin.Birde unutmadan,ucuz yollu bi jazz bass alıcam diyosan,medium-short scale bi bass gitar bulabilme ihtimalinde düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Musiciansfriend Turkiye'den kreid karti konfirmasyonunda milyon tane problem cikariyor. Ben arkadas icin Fender American Jazz Bass siparis etmistim bi turlu olmadi, en sonunda gittim nakitle aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yok arkadaş fransada o yüzden daha basit olur sanırsam. Unutmadan,eğer fiyatı yüksek,değerli bişey alacaksanız,güvenilir değilse yada problemlerin çıkabilme ihtimali varsa satın almayın derim ben.Çünkü bi arkadaşım gitti bitane fender jazz bass sipariş etti ,hatırlamıyorum hangi siteydi ama,gitar önce gümrükte takıldı.Sonra içini açtığında teller zaten paslanmış ve sap falan felaket bi haldeydi.Oyüzden eniyisi gidip elinle seçip almak gitarı. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:13 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bastan pek anlamıyorum ama arkadaşım cort action bass çalıo 2 yıldır hiç şikayet ettiğini duymadım. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar