Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Higuain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rico geriye pas atıyo diyosunuzda, onu teknik direktör söylüyodur yani fazla riske girme top kaybı yapmamaya dikkat et diye. Adama ileri ara paslar dene devamlı deseler, öyle oynar yani. Kafasına göre oynamıyo kimse orda sonuçta.
Mesaj tarihi:
bunun gibi bir sürü pası var harcanan işte

ne yazık ki riconun bu şekilde asist yapacağı çok adam yok bizde. yoksa riconun özelliği kenardna orta yapayım biri kafa atsın al sana asist değil. bunu tello daha iyi yapar

ricardinho araya çok güzel pas atıyor. ama diğer futbolcular bunu değerlendirecek kadar iyi değil. bu da riconun istatistiklerini düşürüyor.
Mesaj tarihi:
higuain dünkü denizli maçında sonradan oyuna girdi ve çok ii kontraya çıkma özelliği var ama takıma daha uyum sağlamamış verkaça kimseyle giremedi takımda tello-delgado-higuain üçlüsü aynı dili konuşuo ve çok ii arkadaşlarmış ii anlaşacağını düşünüorm,ilerleyen zamanda bu üçlü çok işe yarıcak.hatta gs maçında bile ertuğrulun bu üçlüyü ilk 11 de oynatıcağını düşünüorm...
Mesaj tarihi:
ya tabiki ricardinho'nun futbolculuğunu sorgulamak değil olay burada. ben sevemiyorum o adamı ya bi türlü. bilemiyorum. istediim adam diil yani o benim o açıdan delgado diyorum.
Mesaj tarihi:
Ya adamın tekniğine laf etmiyorum zaten. Belki başka takımda daha iyi oynamış olabilir. Daha iyi anlaşıyodur, boşa kaçan adamlar vardır. Ama Beşiktaş'ta izlediğim kadarıyla damın futbol tarzı faydalı değil düşüncesindeyim.

Zaten Star'da açıkaldılar. DEvre arasında Holosco geliyomuş, Rico gidiyomuş.
  • Yeni Oluştur...