EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 rico geriye pas atıyo diyosunuzda, onu teknik direktör söylüyodur yani fazla riske girme top kaybı yapmamaya dikkat et diye. Adama ileri ara paslar dene devamlı deseler, öyle oynar yani. Kafasına göre oynamıyo kimse orda sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Teknik direktör der tabi ama bi yerde pas/şut/topsürme seçimi oyuncunun. Bu adamın tarzı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 valla ben ricoyu delgadodan daha fazla beğeniyorum.top kaybedip atakları öldürüyor delgado devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 sanki rico aynısını her maç delgado kadar yapmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Rico doğru dürüsst bi asist yapmış mı bakın. yok! http://www.youtube.com/watch?v=J1-w_fOThMo http://www.youtube.com/watch?v=Bdalo4BNa-s bunda da üçüncü golümüz ehem... Tabii ki bugünlerde kendini garantiye almak için sıradan paslar yaptığı apaçık ortada da o kadar da ağır konuşmayalım bunun gibi kaç tane asisti var paşanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bunun gibi bir sürü pası var harcanan işte ne yazık ki riconun bu şekilde asist yapacağı çok adam yok bizde. yoksa riconun özelliği kenardna orta yapayım biri kafa atsın al sana asist değil. bunu tello daha iyi yapar ricardinho araya çok güzel pas atıyor. ama diğer futbolcular bunu değerlendirecek kadar iyi değil. bu da riconun istatistiklerini düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 higuain dünkü denizli maçında sonradan oyuna girdi ve çok ii kontraya çıkma özelliği var ama takıma daha uyum sağlamamış verkaça kimseyle giremedi takımda tello-delgado-higuain üçlüsü aynı dili konuşuo ve çok ii arkadaşlarmış ii anlaşacağını düşünüorm,ilerleyen zamanda bu üçlü çok işe yarıcak.hatta gs maçında bile ertuğrulun bu üçlüyü ilk 11 de oynatıcağını düşünüorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bir tane arapasını koyun adamın mütüş assistçi olduğu kanıtlanmıyo yalnız =) Adam sağa sola pas atıyo işte tehlikeli olucak pas atmıyo, kabul edi şunu yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Son zamanlarda fazla iyi bi performans gösteremediğini ben de biliyorum aktif de el insaf yani aç youtube ricardinho yaz izle biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya tabiki ricardinho'nun futbolculuğunu sorgulamak değil olay burada. ben sevemiyorum o adamı ya bi türlü. bilemiyorum. istediim adam diil yani o benim o açıdan delgado diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 arkadaşlar bizim takım oturacak ama daha 2-3 haftası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ya adamın tekniğine laf etmiyorum zaten. Belki başka takımda daha iyi oynamış olabilir. Daha iyi anlaşıyodur, boşa kaçan adamlar vardır. Ama Beşiktaş'ta izlediğim kadarıyla damın futbol tarzı faydalı değil düşüncesindeyim. Zaten Star'da açıkaldılar. DEvre arasında Holosco geliyomuş, Rico gidiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 :) aktif sen naptın ya star haber geçti diye olcak mı... stara fotomaça fanatiğe kalsa rüya takım olmştk şmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ya TV'deki spor programında dedi adam. Bilmiyorum güvenilirliklerini pek izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar