Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Higuain

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

bu adam ikinci youla vakası. en fazla 2 gol atar devre arası sepetlenir. bu adammı ligde ve şampiyonlar liginde çok iş yapacak. yazık ertuğrul bunu 3 ay izlemiş bide. sadece bu deil
dier transferleri we oyunu ile malesef ertuğrulda, rıza gibi çapsız çıktı gibi görünüyo..

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:10 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

higuain'in dünkü maçta çıktığı bir kafa topu beni oldukça endişelendirdi aslında ama bence kötü bir adam değil. bilekleri çok yumuşak ve iyi çalım atıyor. defansı geçebiliyor yani bilek hareketleriyle. biraz alışırsa ve ricardinho bu takımdan acilen gönderilirse beşiktaş güzel güzel oynar diye düşünüyorum. aksi durumda işimiz zor.

bu takımın oynaması gereken sistem kesinlikle
4-1-2-1-2

defansta serdar kurtuluş ibrahim toraman diatta ibrahim üzülmez, ön libero cisse onun önünde sağda serdar özkan solda tello önlerinde delgado ve ileri uçta bobo higuain.

serdar özkan'ın performansına göre mehmet yozgatlı da oynayabilir farketmez. keşke burak yılmaz kendini toparlasa da o oynasa. bilemiyorum da portoya karşı umarım böyle oynar ertuğrul zira ricardinho 1 ay yok en az.
Sosyal ağlarda paylaş

toraman > zan. toraman çok önemli bir oyuncu bunu ne zaman anlicaz merak ediyorum.

ricardinho asistlik çok pas attı zamanında geçen sene ama çoğu harcandı. bunun yanında çok geride oynuyor ve oyunu yavaşlatıyor bunlar da ayrı noktalar. ama tempoyu düşürmek istediğimiz zaman, topu tutmak istediğimiz zaman çok faydalı olacak bir oyuncu bu da ayrı bir nokta
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Zan > Toraman :)
Toraman daha hızlı olsa da Zan oyunu daha iyi okuyor, daha iyi müdahalerl yapıyor gibi geliyo.

Rico oyunu soğtup yavaşlatıyor evet, doğru teşhis zaten bu yüzden sevmiyorum. Önde olduğumuz bi maçta tempoyu düşürüp topu tutar ama Beşiktaş'ın problemi tempoyu düşürmek değil tempoyu yükseltmek. Rico sahadayken tempo yükselmez, ayrıca ileriye golcülere atılacak birçok pası garanti olsun diye geriye veya yana atarak da pozisyonları doğmadan harcıyor bence. Yani adamın tekniğine falan deil lafım, oyun felsefesine, tarzına. Delgado ise topla hep ileriye gidiyor, ielriye pas veriyor. Bu yüzden daha geride de oynayıp Beşiktaş'ı atağa çıkartan adam olmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten yeteri kadar hızlı oynayamayan bir takımda ricardinho'nun ağırlığına gerek yok. sergen de ağır oynardı ama sağlam oynardı. sergen benim için 10 ricardinho ya bile değişilmez.

delgado çok daha yetenekli ricardinho'dan. en azından dikine gidiyor, top alıp top yapıyor. ama inatla adamı forvete monte etmeye çalışıyor ricardinho yüzünden ertuğrul. asıl ben bu anlayışı anlamıyorum. birisi yedek otursun abi bu takım böyle zor oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

marsilya maçında ricardinho çok önemliydi mesela

delgadonun stili çok farklı. delgado top filan tutamıyor. eğer amaç oyunu yavaşlatmaksa ki özellikle avrupa deplasman maçlarında ricardinho bizim için bulunmaz hint kumaşı.

delgado riski seviyor bu benim de hoşuma gidiyor sürekli dikine gidiyor. ama bu riski sonucu da çok top kaybediyor yav. ayrıca neden bilmiyorum uzaktan şut da denemiyor bir türlü

bence de delgado geride oynarsa daha iyi iş çıkarır ama işte ricardinhonun olayı da ayrı

ha genel olarak bakarsan ikisini de istemiyorum şu form düzeyleriyle. ama eldeki adamlar bunlarsa faydalanacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...