Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ordan kurtulucaklar bence polat yaş tahtaya basmaz gibime geliyor. Gerekirse o adamı bi diskalifiye eder polat alemdar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 1 aydir izleyemiyorum ya bu haftasonu up-to-date olurum : ) Ama bugun ark izlerken o kemerle yukari cekme olayini gordum, yemek yiyodum kusucaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bence Polat yine bir kol kırma hareketi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 spoiler polat yine o durumdan kurtulursa böle abuk sabuk bi hareketle gerçekten suyu çıkar dizinin tamam öldürmesinler de biraz daha gerçekçi olsun şu çatışma sahneleri tuzaklar fln içeri molotof atılıo dışardan tarıolar fln kimse ölmüo anca biri bacağından biri kolundan vuruluo saçma sapan güllü de vurulmasa adam gibi oeah dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Simdi tekrar izlemeye basladim 11'i izledim de, cidden cok kotulesmis bu dizi. Kavga sahneleri falan komik yani direk, gercekciligi gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hakan...dunyanin en yuzeysel adami eheheh. bayiliyorum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 o değilde hakkaten çok basitleşti.bi nevi über kahraman modu oluşturdular yani.şimdi bu rehin düşme durumları ile bunu biraz ortadan kaldırmaya çalışıyolar sanki.Biara şu almanların yaptığı ve bi türkün oynadığı bi otoban polisi dizisi vardı.Onda bile patlamalar bilmemneler her bölüm bi action vardı hayvan gibi.Ayda yılda ya bi bazuka kullanıyo yada bi mayın patlıyo.Bi arkadaş demişti unuttum 4 kamera açısından çekiyolar öyle gidiyo dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kobra Takibini diyosun. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Oydu galiba,semihti hatta elemanın adı.Böyle porsche'lar,merserizeler falan kullanıyolardı,uçuruyolardı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Evet Kobra Takibi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 tüm öblümlerini çekicem izlicem. bide takım elbisem var onu giyip silah alıp sokağa çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 zydar said: tüm öblümlerini çekicem izlicem. bide takım elbisem var onu giyip silah alıp sokağa çıkıcam niye özenti misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hayır. ben level 70 delikanlı mafyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 cık cık çok sığ düşünüyosunuz. polat ensesine silah dayayan adamı tabiiki dönüp de vurmicak. o arkasındaki adamı abdül vurcak ^^ polatın belindeki silahı çekip. gogo abdüll //spoiler plx - penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Dragonmax said: cık cık çok sığ düşünüyosunuz. polat ensesine silah dayayan adamı tabiiki dönüp de vurmicak. o arkasındaki adamı abdül vurcak ^^ polatın belindeki silahı çekip. gogo abdüll al iste hatta silahı bile cekmiycek adam okadar cok elektrik yuklendiki adama dokunca 10000 volt artık abdul normal bi insan degildir o bir xmen olmustur //spoiler plx -penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 -.-' görrsün B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 tıkı Bence abdül gözlerinden ışın çıkarıcak ortama.asfda şaka biyana abdül'ün elleri plastik zımbırtılarla yukarıya sıkı bağlıydı yapamaz o anda onu.Bence ya polatıda alıcaklar yada beklenmedik bişey olcak,o adam onlardan olcak falan filan.Polat'a bişey olursa gg çünkü dizi.Enfazla biraz işkence görür busırada memati bişeyler yapar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Fragman fragman Görüldüğü gibi silahı çekip vuruyor abdül. olm dikkat edin aloov : ) -penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hede eğer "kır zincirlerini hell yeah" diye koparırsa o plastik zımbırtıları baya saçma olur ozaman,o plastik böyle takınca çıkmayan dişli falan sağlam bişey,baya zor onlardan kurtulmak hani.Ama fragman baya heyecan verici sanırım bu bölüm kopacak gibi bişeyler.Şöyle kaliteli kalitelide izlenmiyo netten yav,illa tv şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 MUHAUHA.. direk dediim gibi oluyo ^^ kaç bölümdür sölediim herşey çıkıo. hiç demiosunuz yahu dragon sen bunnarı nerden biliosun die :p neyse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 forgiver said: polat bu sefer yargılancak bence bundan da kurtulamaz; öldürmezler ama güzel bir sorgularlar abdülün pipisine kadar elektrik akımı verdiler, polatın elinden silahı alıp ta adamı vurması zor ben daha önce söylemiştim ama ihtimal vermemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 MEMATİ İS THE NAMBIR VAN !!!!111BİRBİR :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Tuncay'ın yancısını bir güzel pataklamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bitermi abi böyle ! nası gelicek önümüzdeki hafta şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 efsaneydi yalnız bu bölüm ya sıpa belki şu an yeri değil ama..karınız sizi zehirliyo. bi de mermi yutturma sahnesi öeyhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar