ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bunun tekrar bölümü ne zaman çıkacak haberiniz var mı? ben izleyemedim bu haftaki bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 youtube kurtlar vadisi 10. bölüm yaz ordan izle bence dizitube kullanıcısının hatta sadece KV deil diğer dizilerinde oliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 45 dk sonra vadi başlıyo holee o/ hazırlıkları yapın.. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bol bazukalı ve bol ayarlı bi bölüm olması dileğiyle :) birazdan başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ahuahahaha abi o neydi öyle aaatiiiiğkeeer sırallıııı gazzzzz siiiiğstemleeğri kuğtlar vaağdisiini sundu kim seslendirmiş bunu böyle bu arada özetini verdiler aslını yayınlamayı unuttular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]bu akşam güncel göndermelerle aklımı aldı yalnız. glockla kimleri öldürcen, el bombalarını hangi gazeteye atıcan..bi de tabi mavi minibüs..iyiydi ya..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]bence ii değildi hani olaylar olmadan önce yapmış olsalar 24deki gibim tamam dicem ama geçmiş ile ilgili atıp tutan çok oluyor haliyle :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]yaw herşey ii hoşta bunlar yolsuz mu kaldılar nie mazot kaçakçılığına giriyorlar onu anlamadım :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 dizi başlamadan önce bi yazı geçti rütük embesilleri ihtar wermiş Show a kv den dolayı. artık silah yok karate yapıcaklar bknz memati elemanın elini kırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 [spo]olum polatın acil bi "ben burdayım ayaktayım lam" yapması lazım yoksa :p nanay.. abdül bi yandan, bilgisayarcı hıyar bi yandan, başka adamlar bi yandan. olmuyo böle.. artı ebdülleyhe de bıravo -.-' polatın yerinde amma gözü varmış.. hiç çaktırmadı lol şerfsiz[/spo] [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 06:47 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 dünkü bölümü çok kötü geldi bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bence güzel gidiyor kurtlar vadisi. bariz en iyi dizi şu an senaryo olarak, çekim kalitesi, harcanan para vs... tek ilginç olan abdülheyin birden değişivermesi oldu. gerçi adam en başından beridir diyor bizim ne işimiz var burada abi diye. birde polat aşırı agresif olmaya başladı. örneğin o zafer denilen adam kendince iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor. en azından şu an öyle görünüyor. polat adama karşısında köpek varmış gibi davranıyor ama. abartı olmaya başladı biraz diyaloglar yani. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 16:33 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yurtta izliyorlardı,yemek yerken biraz izlemek zorunda kaldım. Tek cümle; Böyle salakça bir yapım olamaz. Çekim kalitesi çok iyiydi ama ona laf edemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kacirdim ben dunku bolumu yaw :/ neyse torrentten cekiyim en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bende izlerken sıkıldım açıkçası ,sık sık değiştirdim izlerken alışılmadık şeyler oluyo yalnız. [spo]mematinin böle ticari işlere falan girdiğini pek hatırlamıyorum, gereksiz bi macera içinde gibime geldi ama bakalım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bence hep guzel bi dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 işte polat alemdar! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 türkiyedeki 2 kaliteli diziden biri.. avrupa yakası bir, KV iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 önümüzdeki hafta über felaket şeyler olcak :s - polat o adamları önce hüpletip sonra gümletcek - bence polat abdülün hıyanetinin farkında ona da önlem aldı - bilgisayarcı çocuk gg kesinlikle - takımını taklavatını bi düzene dokup ahan da başlıoz dicek eminim :) gogo polat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 polatla ömer baba arasında geçen diyolagta biara polat " what is the matrix ömer baba" diycek diye korktum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hikaye daha iyi yerlere doğru gidiyor bence tek düzelikten çıktı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Severek izliyorum. En azından senaryoya bağlı bi şekilde hareket ediyolar. Kafalarına göre uçmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Gerçekliğe mecazi açıdan yaklaşmayı denedim bu çalışmamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=5Q3He5frfZg fragmanı ızleyınce ; erenın vuruldugunu tamerın asıldığını hıkmetın bı kıza asık oldugunu( kız yenı senaryolara yol accak kımın kızı cıkcak kesın 4 buyuk aıleden bırının) abdulheyn ıhanet etmedıgını anlayabılıorz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ve yarınki bölümün çok güzel olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar