Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 düşüyor da youtube yine gg oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 allah allaahh! koptu dizi :D yok artık kırmızı kitabı okuyan ya ölür, ya da ölümsüz olur cihan hakimiyeti görevin! o0 Dünya Türk olsunn! falan fistan. lan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kızıl elma : türkiye ölümsüzler meclisi. bunlar da akp gibi lan sonradan açıldı adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ehe bizim de illuminatimiz varmış EHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yok youtube değilde,kaliteli böyle streaming olayı olsada izlesek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Siteler falan yok mu KV fanlarinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 muro ve memati olayı çok karıştı bakalım ne olucak. halkın tepkisi varmış muro ya. sırf bu yüzden diziden kaldırılacaksa yuh derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 memati gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 polat baba gene kurtarıcak memati biraz işkence görür ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ohaaaaa :S bu sefer memati harbi gg galiba lan. polat hakkımı helal ettim lolkkthxby dedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 muro nun diziden ayrılacağı belliydide , memati süpriz oldu hiç beklenmedik bir gelişme , memati muro gider bi dahaki bölümde bulut kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Sempatik PKK'li bozar halkimizi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Dağıtırıs lan ortalığı :P Abdülhey ölsün, hikmet ölsün, eren ölsün hatta abartıyorum herkesi çok üzer ama nevzat bile ölsün; Memati ölmesin :D How fucking dare anyone out there make fun of Memati after all he's been through! All you people care about is readers and making money off of him! He's a human! LEAVE MEMATİ ALONE!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 şimdi haftaya bulut mematinin iskenderin elinde olduunu öğrenip, LAAAAN VURAMAZSINIZ ONU diye baskın yapıp kaçırıp kurtarıp, bi sonraki bölümde de kendisi vuruomuş asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Link? =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 salladımki ben :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Yok bu bolumun linkini rica ediyorum. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 eet ya ben de baş kısmını kaçırdım -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 muro sıktı artık çıksın o herif bulut memati falan çok iyiler ya böle değişik şeyler oldu tam da duyamadım ses vardı cafede atarük fatih sultan falan geçiyo bu o adını yazamadıgım ihtiyarlar ıull.. gibi bişi varya o baya güzel sardırırı diziyi ama artık kesin 1-2 kişin ölmesi lazım dizi ritim gidiyo yoksa dip not: ya hikmetin göbegi nedir ya kız gerdek gecesi açılcak gözleri terketcek adamı sadsadsad:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Memati ganklenir polat gelir iskender ve adamlarına instant kill çeker ama memati ölmesin ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 muro gücün karanlık tarafından vazgeçip polata katılsın boşa gitmesin o karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Polat o kadar ağladıktan sonra memati yaşarsa komik olur zaten. Muro sağ kolu olcak polatın yazıyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 muro polatın sağ burun deliği bile olamaz dsasd bikere idölöjüleri farklı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Muro basbakan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bu bölümde ölmesi muhtemel karakterler : muro,bulut,memati,çetin, başkan. mematiyi öldürürse iskender, polatta nazımı alır gibime geliyor. ayrıca o nasıl bir "benn isskender büyük!" eauhauha adam süper ya. ueheauauh söyledikçe gülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar