mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Eeet bu konudan anlayan arkdaşlara bir iki sorum olcek. Ben şimdi benimkini Amerikadan getirtmeyi planlıyom ama orada adamlar NTSC çekiyo burada pal formatındayız sanırsam. Bu büyük bir problem olur mu? Bir Amazon comdan alıcam aleti fiyat manyak oynuyo güvenemiyorum. 4600 dolarlık kamera 999 dolara falan satılıyo. Daha önce amazonda elektronik alıp kazık yemeyen ve güvenilir diyebilecek arkadaşlar varsa lütfen söylesinler. Bi de kameralrın detaylarını içeren linkleri yazıyom teknik ten anlıyan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim(evet ben maceraperest amatör bir senarist direktör özentisiyim) http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/photo/B00006FXHQ/002-2438045-5862426 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005NKXS/102-1332481-8639300?v=glance&me=ATVPDKIKX0DER&st=photo [Bu mesaj mountaindew tarafından 22 October 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Burası maalesef bu konunun yeri değil. Bence bunu Donanım&yazılıma atsaydın daha iyi olurdu. Soruna gelince film kameralarından çok anladığımı söyleyemem ama ilk linkini verdiğin kamera bildigim kadarıyla bayagı hoş bir kamera. Ama bildigim kadarıyla onları TV kanalları haber cekmek icin felan kullanıyorlar. Belki daha gelişmiş modeli varsa o da olabilir. Ama film cekmek konusuna gelince daha farklı film kameraları kullanmak gerekiyor. Eger gelecekte film cekmeye merakın varsa en yakın guzel sanatlar akademisine gidip hocalardan ne tur bir kamera alman gerektiği konusunda bilgi alabilirsin. Ama baştan soyliyim pek ucuz bir şey ve pek ucuz bir hobi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 amazondan alacağın öyle büyük kutulu şeyleri türkiyeye sokmak için sağlam gümrük ödemen gerekiyo. + açıyolar kutusunu, kaçak sayılan bi malsa direk el koyuyolar. ve elektronik eşyanın kaçak sayılma olasılığı yüksek... kişisel tecrübem yok ama sakat iş...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Peki kardeşim yanında getirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Özellikle bayramdan önce felan getirebilir. Gerçi şu da var ki uçaktan indikten sonra aranıp aranmamak söz konusu. Benim arkadaşlarımdan biri full müzik seti, biri surround sistem felan bile geitrmişti. Daha neler getirenler var. Normalde kameraları boynuna astın mı kimse senden gümrük felan istemez fakat elindeki bayagı büyük bir kamera oldugundan büyük ihtimalle kıllatacaklardır. Ama yapabilecekleri pek bir şey yok. Taşınabilir eşyalar elde geçirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 edit: ühü yanlış şeye başmışık :) [Bu mesaj Qui tarafından 23 October 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Dijital makinalarda ntsc/pal ayarlanabiliyor olması lazım? [Bu mesaj Qui tarafından 23 October 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Peki bavulda gelse. Ama her halukarda bağlantımız var yane. Bu fiyatlar beni oldürüyo amazonda gözüme kestirdiğim 999 dollarlıklar satılmış öhö öhö. Bekliyecez bakalım ucuzlamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Bavulda kutusu ile değil elinde kutusuz olarak gümrükten geçireceksin ve bunu bayrama en az 15 gün kala yapacaksın. Ya da Xmasta yapacaksın. Kameranın muhakkak deri bir çantası vardır ya da yoksa orjinal deri cantasını al koluna tak ve gümrükten geç. Sorarlarsa "zaten benimdi" de. Eğer kutusuyla yada bavulda geçirmeye kalkarsan çaktıklarında gümrük ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Gümrük sorun olmaz. Şincik adamla pazarlık yapıyom bakalım fiyatı daha da kırdırabilecekmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 dogubanktaki butun kameralar amazondan daha ucuz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 1-infeqted gözüne gözlük .. 0 lari şaşirma 2-amazona alternatif walmart.com var 3-gümrğk sorun olmaz , el koyulma diye bişey yok ; paketin sigorta değeri üzerinden % 10 aliolar (bazen iyi gümrükçü amcalar oluyo siz ogrencisiniz bunnar size lazim dio almio) 4-bavulla vs getirebilir ama ayni üründen 2 den fazla sokamiosun kişisel kullanim diyip[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 used lardan bahsetmiyorsun heralde ben alirken 6 tane model arastirdim, hepsinde sonystyle.com fiyati 1100 ise amazon da 1100, pricegrabber da en dusuk 989 bulmustu, ben dogubanktan 920 ye aldim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 örnekler : ...........yurtdışı netten.......doğubank cannon z60 -........... 418$ ........... 695Euro;(kamera) cannon a 70 .............230$ ...........380Euro;(digital foto. m .) sony trv245...............360$........... 450Euro;(kamera) sony trv250...............392$............530Euro;(kamera) sony trv 350 .............472$............600Euro;(kamera) panasonic gs 60.........350$.............550Euro;(kamera) panasonic gs 65..........450$............650Euro;(kamera) nomadmuvo(128mb)......96$............180Euro;(mp3 player) son 1 haftada aldiğim fiyatlar ... walmart.com amazon.com etronics.com sitelerinden aldiim fiyatlar... shipment ve tax hariç ... tax %6 shipment (daily 30$ , express2-3 days 15 $ , postal office 3$) --- shipmenti Newyork state Newyork city deki arkadaşima yollatticaktim ... edit notu : SITEDE EURO İŞARETİ ÇALIŞMIYOOOOO [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 24 October 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Canon GL 2 ve XL1S varmi varsa fiyatlari ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 e harika o zaman :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Çok dikkat etmiolar gümrükten geçişlere. Ben zamanında bir bavul dolusu bilgisayar parçası sokmuştum.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar