Brigand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Hergün her sabah bi boktan nedenle uyanıyom (kusura bakmayım şimdi uyandım daha sinirliyim.) 1) Genelde çocukları bas bas bağırtıyorlar genelde, sanki tekme tokat 3-4 yaşındaki çocuklara dalıyolar da zorla tüm mahalleyi kaldıracak şekilde bağırıyo çocuk 2) Sabahın köründe bir araba, bir minibüs, ve ya başka bir halt kesin gelip uykuyu acaçacak kadar gürültü yapar. Korna çolar hayvan gibi motara son gaz verir... 3) Sabahın köründe annemin ya da babamın açtığı televizyon rüyamdaki garip sesler arasına girerek beni uyandırır. Taa bilmem kaç metre öteden diğer odadaki ses gelir. (kapımı kapatıyorum ama sabaha nedense açılmış buluyorum genelde) Daha var sayılabilir ama şimdi aklıma gelenler bunlar. Gerçekten bıktım, 4'te yattım 8.30'dan beri uyumaya kasıyom 10'da dayanamadım artık kalktım ayağa. Bir çare lazım arkadaşlar, sabah kalkınca uyuyamıyorum, öyle birşey yapmak lazım ki uyanmayayım. Aklıma ilk gelen şey bi buçuk saat boyunca debelenirken, kulak tıpacı oldu. Ses duymamak için kulak tıpacı yapsam kulağıma olur mu ki? Daha önce yapan var mı nası yapılacak bilen? Bir çare...
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Benim odama temizlikçi giriyor çıkıyor giriyor çıkıyor giriyor çıkıyor. Yatağım kapıyı görmediği için ne yapıyor bilmiyorum ama ses çıkartıp gidiyo mannak..
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben tuvalet ihtiyacı yüzünden kalkıyorum, sonra da zor uyuyorum... bez mi bağlasam acaba :/
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Batırcan mı sen beni o_O
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Kulak tıpacı tavsiye etmem aslında, Allah korusun aileden birisine birşey olsa, seni çağırsalar duymama şansın var.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 1. Çocuktur bağırırı yapıcak bişi yok. 2. Şöför her zaman haklıdır. 3. Yorumsuz Gece 4te yatma 1de yat uyu. Uykunu mis gibi al.
bya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 kapı açık uyuyamam ve eğer uyandığımda kapıyı açık görürsem anlarım ki hala yorgunum. böyle bişey var bende, kapı illa kapalı olacak. sen de kitlemeyi dene kapını, en azından aile içi sesleri önlersin.
unac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Aynı dertlerden mustaribiz efendim. Hatta burada bütün sene boyunca yol çalışması oldu .pencere kapalı uyuyamıyodum da.(eh küresel ısınma) sabahın köründe uyandırma servisi gibiydiler. benimde annem sabahları tvyi son ses açıyo. ben de arasıra minibüsler yüzünden falan uyanıyorum ki evimde öyle yola okadar yakın değildir.ben tren istasyonuna yakınım bide.ama alıştım tren sesine... sonuç şudur; Şuan bu satırları Cezaevinden yazıyorum...sen sakın benim yaptıklarıma uyma... [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 13:01 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 işin gücün yok sanırım o yüzden 4 te yatıyosan bu muhabbetler yüzünden uyandırılmaya devam ediceksin işe başla bak nasıl tavuk gibi 12 de yatıyosun
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ben her sabah helikopter sesiyle uyanıyorum, karşı komşu helikopterle gidip geliyo her gün. Ben napayım? Dağ başı bi de burası, sessiz yer içimde hissediyorum o pervaneyi. Keşke çocukların neşeli sesiyle, rüzgarın o güzel okşamasıyla uyansam ben de.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 adam 4te yatmak istiyosa 4de yatar abi sabah erken uyanıcam diye niye kassın adam:)eheh, evin konumu ve halleri senin uyumana izin vermiyo,banada aynı şey olsa acaip sinirlenirim biri beni gereksiz uyandırırsa falan o yüzden önerim yok.kulak tıpası en mantıklı gibi.
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Devilmanta 19 Eylül 2007, Çarşamba - 13:12 tarihinde demis ki: işin gücün yok sanırım o yüzden 4 te yatıyosan bu muhabbetler yüzünden uyandırılmaya devam ediceksin işe başla bak nasıl tavuk gibi 12 de yatıyosun İşim geceleri uzun sürdüğü için 4'e kadar yatamıyorum. Bilip bilmeden konuşmayalım.
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Canım konuşmayalım,önümüze bakalım. Not: L-manyak'tan alıntıdır :) Bence odanı değiştir eğer öyle bi şansın varsa evde.Bizim evin balkonu tam garajın üstü,minik çapta bi futbol sahası yani.Nekadar çocuk varsa çıkıyo,özellikle pazar günleri.Gittim,yöneticiye söyleydim durumu asabiyet yapmadan.Uyarılar asıldı vesaire,tabiki de işe yaramadı.Eşek hoşaftan ne anlar derler ya,kimse sallamadı bile.Tabi sabrım dayanmadı artık bende bi gün uyanıp özellikle bütün çocukları kovaladım balkondan.Avazım çıktığı "kadarda çoluğunuza çocuğunuza sahip çıkın 50 keremi uyaralım sizin çocuğunuzun çığlığınımı çekicez her sabah ayıp bişey yau" diye bağırdım baya. Bence bu yolu bi dene. Kapını kilitle. Hiç olmadı,evini değiştir bence :)
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bizim apartmanda bi kac kabile var, her dairede 3-4 cocuk kabile basina 6 daire desen her biri sokaga ciktiklarinda cikan sesi dusun.
Öne çıkan mesajlar