Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hergün hergün bıktım artıııık..!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hergün her sabah bi boktan nedenle uyanıyom (kusura bakmayım şimdi uyandım daha sinirliyim.)

1) Genelde çocukları bas bas bağırtıyorlar genelde, sanki tekme tokat 3-4 yaşındaki çocuklara dalıyolar da zorla tüm mahalleyi kaldıracak şekilde bağırıyo çocuk

2) Sabahın köründe bir araba, bir minibüs, ve ya başka bir halt kesin gelip uykuyu acaçacak kadar gürültü yapar. Korna çolar hayvan gibi motara son gaz verir...

3) Sabahın köründe annemin ya da babamın açtığı televizyon rüyamdaki garip sesler arasına girerek beni uyandırır. Taa bilmem kaç metre öteden diğer odadaki ses gelir. (kapımı kapatıyorum ama sabaha nedense açılmış buluyorum genelde)

Daha var sayılabilir ama şimdi aklıma gelenler bunlar. Gerçekten bıktım, 4'te yattım 8.30'dan beri uyumaya kasıyom 10'da dayanamadım artık kalktım ayağa.

Bir çare lazım arkadaşlar, sabah kalkınca uyuyamıyorum, öyle birşey yapmak lazım ki uyanmayayım.

Aklıma ilk gelen şey bi buçuk saat boyunca debelenirken, kulak tıpacı oldu. Ses duymamak için kulak tıpacı yapsam kulağıma olur mu ki? Daha önce yapan var mı nası yapılacak bilen?

Bir çare...
Mesaj tarihi:
kapı açık uyuyamam ve eğer uyandığımda kapıyı açık görürsem anlarım ki hala yorgunum. böyle bişey var bende, kapı illa kapalı olacak. sen de kitlemeyi dene kapını, en azından aile içi sesleri önlersin.
Mesaj tarihi:
Aynı dertlerden mustaribiz efendim.

Hatta burada bütün sene boyunca yol çalışması oldu .pencere kapalı uyuyamıyodum da.(eh küresel ısınma) sabahın köründe uyandırma servisi gibiydiler.

benimde annem sabahları tvyi son ses açıyo.
ben de arasıra minibüsler yüzünden falan uyanıyorum ki evimde öyle yola okadar yakın değildir.ben tren istasyonuna yakınım bide.ama alıştım tren sesine...

sonuç şudur;

Şuan bu satırları Cezaevinden yazıyorum...sen sakın benim yaptıklarıma uyma...

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 13:01 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben her sabah helikopter sesiyle uyanıyorum, karşı komşu helikopterle gidip geliyo her gün. Ben napayım?
Dağ başı bi de burası, sessiz yer içimde hissediyorum o pervaneyi. Keşke çocukların neşeli sesiyle, rüzgarın o güzel okşamasıyla uyansam ben de.
Mesaj tarihi:
adam 4te yatmak istiyosa 4de yatar abi sabah erken uyanıcam diye niye kassın adam:)eheh,
evin konumu ve halleri senin uyumana izin vermiyo,banada aynı şey olsa acaip sinirlenirim biri beni gereksiz uyandırırsa falan o yüzden önerim yok.kulak tıpası en mantıklı gibi.
Mesaj tarihi:
said:
Devilmanta 19 Eylül 2007, Çarşamba - 13:12 tarihinde demis ki:
işin gücün yok sanırım o yüzden 4 te yatıyosan bu muhabbetler yüzünden uyandırılmaya devam ediceksin
işe başla bak nasıl tavuk gibi 12 de yatıyosun

İşim geceleri uzun sürdüğü için 4'e kadar yatamıyorum. Bilip bilmeden konuşmayalım.
Mesaj tarihi:
Canım konuşmayalım,önümüze bakalım.

Not: L-manyak'tan alıntıdır :)

Bence odanı değiştir eğer öyle bi şansın varsa evde.Bizim evin balkonu tam garajın üstü,minik çapta bi futbol sahası yani.Nekadar çocuk varsa çıkıyo,özellikle pazar günleri.Gittim,yöneticiye söyleydim durumu asabiyet yapmadan.Uyarılar asıldı vesaire,tabiki de işe yaramadı.Eşek hoşaftan ne anlar derler ya,kimse sallamadı bile.Tabi sabrım dayanmadı artık bende bi gün uyanıp özellikle bütün çocukları kovaladım balkondan.Avazım çıktığı "kadarda çoluğunuza çocuğunuza sahip çıkın 50 keremi uyaralım sizin çocuğunuzun çığlığınımı çekicez her sabah ayıp bişey yau" diye bağırdım baya.
Bence bu yolu bi dene.
Kapını kilitle.
Hiç olmadı,evini değiştir bence :)
  • Yeni Oluştur...