circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Arkadaşlar ben şimdi ozel bir unideyim.hzlık atlama sınavına gırdım 60 almısım yanındada soyle yazıyor: 60 (BÖLÜME GEÇTİNİZ, LÜTFEN DERS KAYIT İŞLEMLERİNİZ İÇİN BÖLÜMÜNÜZE BAŞVURUNUZ) Şimdi ben hzlık mı okuyacagım yoksa 1. sınıftan baslıyor muyum?Ders kayıt ekleye geldıgımde hzlık sınıfı ogrencısı yapamaz dıyor ama bunu sınava gırmeden once dıyordU.Yenilememişler mi acaba dıye dusundum.Sizce ben hzlık mıyım baslıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 öğrenci işlerine telefon edip sorsan daha iyi olmaz mı? benim anladığım bölüme geçtiniz demek hazırlığı atladın demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bölüme geçmişsin başlıyorsun ders seçim tarihlerini öğren ders seçmen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Aradım arkadaşlar atlamışıım tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Beyler,bayanlar şimdi baktımda akademık takvım gecen senenın ders programları gecen senenınkı.Yenisini nete ne zaman koyarlar yoksa okula mı gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 25 eylülde koyarlar. Bütün üniversitelerde fikstir o... Cırcır ne bilelim biz? Okulunun adını yazsan belki ordakiler prosedürü biliyordur yardım eder. Sen öğrenci işlerine sor bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 valla beklemeye gelmez bu işler, bakarsın kayıtlar olmuş bitmiş sen hala bekliyosun. git biran önce öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Valla daha yeni öğrendim.Bugün olmaz herhalde kayıtlar.SOnuclar sabah acıklanmıs.Tek gün kayıt olmaz herhjalde ama ben genede bir sorıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Nese kayıt ıcın 2 gun var.Yarın ve sonraki gün...Oh be.Saol ccorçlar.asdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 abi kazandığın okulun adını neden ısrarla vermiyosun ki :) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bir de böyle durumlarda öğrenci işlerini arayıp sorsana, buradaki herhangi birinden daha verimli olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 uyuzum bn kimi görsem soruorum.Ssfdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 @tellos okulunu basıp, yerini bulup, saldırır, kuşbaşı yapar yeriz diyedir. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 20:52 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 De bakam Pusat ne demek?sfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bende hazırlığı atladım ama babamın gözüne giremedim ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ben bugun gene girdim.Taaa diyArbekirlerden konuştuk.Senle gurur duyuyorum oğlum bilenem dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 abi hangi okul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar