BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ya sabiha gökçenden izmir adnan menderese seferleri bulunan havayolları şirketlerinden en ucuzu hangisidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Pegasus diye biliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 pegasusa bide bi iki yere daha baktım pegasus gbi gözüküoda...çok war havayolu şirketi hani bilen warsa uğraşmıyım çok uğraştırıcı bşi çnkü =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 thy haric digerlerinin asagı yukarı aynı fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 thy dierlerinden dahamı pahalı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 saatine bağlı. Mesela pegasustan baktım 20 si için 65 ytl ye bilet var. THY 22.30 da 59 ytl var mesela aynı gün için. ayrıca öğrenci olduğunu varsayarsak % bilmemkaç indirim olması lazım thy de. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:56 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 birşeyin en ucuzunu arayan insanların başına iyi şeyler gelmez yalnız. Bende en ucuzdan bir pahalısına bin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 öğrenciyiz en ucuzundan bşka çaremiz yok =D pegasus o zmn teşekkürler =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 paran yoksa otobusle git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 onur aira binmede bence neye binersen bin d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 pegasus kadar leş bi firma yok ya yediğin, içtiğin hatta kullandıgın ıslak mendilden para alıyo denyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Onur'a binme kelle koltukta gidiyosun. THY'nin ilk biletleri en ucuzlari, surekli Sabiha-Izmir yaptigimdan biliyorum, 9 ay once 66 YTL + vergiydi, simdi daha da ucuzdur belki. Kademeli olarak artiyo ondan erken alican. Atlas iyidir aslinda cok da daha gelmedi Sabiha'ya. Izair ise guzel (kumru vermeleri yeter aslinda) ama pahali thy'ye nazaran hala [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 08:15 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 pegasus ucuz ben onla adana ya gitmistim ucuz olma sebebi ise adamlar ucakta ki servislerini bi firmaya kiralamıs su bile parayla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bu servislerin parayla olma muhabbeti yurt disinda sabit giderleri kismak hatta ek kaynak yaratmak icin yapilan bir uygulama. bence cok da yerinde. 40 dakikalik istanbul - ankara / izmir gibi ucuslarda dandik sandvic yemesem de olur, inince izmirin tek meshur seyi kumruyu yerinde yerim ya da ne bileyim ankarada aspavaya goturen bi delikanli ev sahibi ciksa oraya gider yerdim. ama 2 gun once bile en ucuz kategoride bilet bulmak mumkun, hatta ucustan 1 gun once alakasiz saatlerde kontrol edin siteyi, daha ucuz kategoriler acildiysa sizin aldiginizdan iptal edip oraya gecin. esas pahali olan bilet degil vergiler btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ramazan ayında türk hava yolları yurt içi 74 ytl ye götürüyor herkezi. Bir yere gidiceksen işin varsa kullan günü birlik halledip yol çekmeden bitirirsin işini. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 o 74 olayıda katakulliye getiryolar abi,yok bilmem kaç gün önce alıcan yok ögrenci yada 60 yaş üstüde olcan falan filan öyle düşürüyolar yarına işin çıktı diyelim bugün bilet almak istiyosun 150den aşağıya yok bilet. servis hizmeti olayında da yemek servisine belki olabilirde suyun bile parayla olması insaf yani izmit-ist arası bile otobüsler su veriyo koskoca uçak para ile veriyo. Atlas jeti hiç kullanmadım onunda uçakları çok konforlu diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 atlas jetin uçakları çok konforlu değil; ama zaten uçakta 35-40 dakika kalıyorsun istanbul izmir arasında; ne fark eder atlasta çok önceden falan alırsan 45 ytl + vergi vs. ye bulabiliyorsun ama delanın dediği gibi, asıl koyanlar vergiler, 45 ytl gözüken bilet vergi, yakıt harcı, hizmet bedeli derken 76ytl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 http://www.bulucak.com uğraşmadan getiriveriyor havayollarını iyi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar