Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en ucuz havayolları şirketi ??

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

Onur'a binme kelle koltukta gidiyosun.
THY'nin ilk biletleri en ucuzlari, surekli Sabiha-Izmir yaptigimdan biliyorum, 9 ay once 66 YTL + vergiydi, simdi daha da ucuzdur belki. Kademeli olarak artiyo ondan erken alican.
Atlas iyidir aslinda cok da daha gelmedi Sabiha'ya. Izair ise guzel (kumru vermeleri yeter aslinda) ama pahali thy'ye nazaran hala

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 08:15 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu servislerin parayla olma muhabbeti yurt disinda sabit giderleri kismak hatta ek kaynak yaratmak icin yapilan bir uygulama. bence cok da yerinde. 40 dakikalik istanbul - ankara / izmir gibi ucuslarda dandik sandvic yemesem de olur, inince izmirin tek meshur seyi kumruyu yerinde yerim ya da ne bileyim ankarada aspavaya goturen bi delikanli ev sahibi ciksa oraya gider yerdim.

ama 2 gun once bile en ucuz kategoride bilet bulmak mumkun, hatta ucustan 1 gun once alakasiz saatlerde kontrol edin siteyi, daha ucuz kategoriler acildiysa sizin aldiginizdan iptal edip oraya gecin.

esas pahali olan bilet degil vergiler btw.
Sosyal ağlarda paylaş

o 74 olayıda katakulliye getiryolar abi,yok bilmem kaç gün önce alıcan yok ögrenci yada 60 yaş üstüde olcan falan filan öyle düşürüyolar
yarına işin çıktı diyelim bugün bilet almak istiyosun 150den aşağıya yok bilet.
servis hizmeti olayında da yemek servisine belki olabilirde suyun bile parayla olması insaf yani izmit-ist arası bile otobüsler su veriyo koskoca uçak para ile veriyo. Atlas jeti hiç kullanmadım onunda uçakları çok konforlu diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

atlas jetin uçakları çok konforlu değil; ama zaten uçakta 35-40 dakika kalıyorsun istanbul izmir arasında; ne fark eder

atlasta çok önceden falan alırsan 45 ytl + vergi vs. ye bulabiliyorsun

ama delanın dediği gibi, asıl koyanlar vergiler, 45 ytl gözüken bilet vergi, yakıt harcı, hizmet bedeli derken 76ytl oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...