odchu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Molierac in bir sozu var, "Görevimizi yaparken kimseye, ne müvekkile, ne hakime, hele ne iktidara tabiyiz Bizim aşağımızda kişilerin varlığı iddiasında değiliz. Fakat hiçbir hiyerarşik üst de tanımıyoruz. En kıdemsizin en kıdemliden veya isim yapmış olandan farkı yoktur. Avukatlar tarih boyu köle kullanmadılar ama hiçbir zaman efendileri de olmadı! " MOLIERAC diye.. Bunun ve bir de - Hz Omere ait, Mustafa Kemal in altinda imzasini gordugumuz "Adalet mulkun temelidir" sozunun ingilizcesi lazim. ( Justice is the basis of a true goverment?? ) devami da var bu sozun orjinalinde. cevap atana acik cek, doyana kadar durum! tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Justice is the infrastructure of proprietorship. We are independent,while doing our job,from anyone, whether it is the cuent , the judge or even the government . And we are not asserting that there is anyone below us , but we do not accept any on hierarchically superior to us. There is no diffrence between the most senior and the junior or the most popular . Lawyers have never had any slaves for the wole history, or any masters. MOLİERAC DÜRÜM İSTERİM [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 18:36 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 We are independent,while doing our job,from anyone, whether it is the cuent , the judge or even the government . And we are not asserting that there is anyone below us , but we do not accept any on hierarchically superior to us. There is no alfferencebetween the most senior and the junior or the most popular . Lawyers have never had any slaves for the whole history, or any master. MOLIERAC aradığın bu sanırım ^^ biraz düzenlemeye ihtiyacı var, ama işini görebilir sanırım. google'un gücünü küçümsemeyin =p [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 18:35 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 geç kaldın kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ahah. açtım düzenleme yaptım biraz üstünde, o arada atmışssın bile =p kkthxbai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mülkle kastedilen mülkiyet değil, devlettir. Şu kısmı yanlış yani sdf. said: Justice is the infrastructure of proprietorship. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 18:46 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 eyw :)) tesekkur ederim, yemeksepetinden yollim adresinize. Ama basbasa yemek firsatini da kacirmazdim ben kendimle. I luv u pati! mulk sozcugu de tartisilir tabii. proprietorship= mal sahipligi karsiligi pek dogru olmuyor, ben bu sozun ingilizcesini nette su sekilde bulabilmistim yalnizca bir sitede, "Justice is the basis of a true goverment, cruelty is the negation and destruction of that true government" [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 18:45 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bu sferlik benden olsun bi dahakine pizza aldırırım (eger hatunsan yada hatun arkadaslarını getireceksen başbaşa pls..) [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 18:44 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ya o değil de tek başına kurulan şirket neydi? Hani 3 çeşit şirket var hukukta 1 ya da 2 kişinin girişimiyle kurulan şirket çeşidi O da proprioritership gibi bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 "ordinary partnership" türkçesi "adi ortalık" sanırım =) valla commercial law notlarımdan baktım tabii ingilizce, adam kendi çevirisini yazmış... yabancı tabii hoca.. edit: yok yanlış baktım ne partnership'i [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 22:38 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yok doğru baktım sanırım tek kişi şirket kurulmuyor hele anonim şirketi hiç kurulmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Sole proprietorship olması lazım adi şirketin. Edit: öyleymiş. buyrun wiki [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:20 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Tek başına şirket değil Şahıs işletmesi olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar