Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Dövme yaptırmayı düşünen birisi olarak nerde yaptıracağımla ilgili bilgi değil de ne yaptıracağımla ilgili bilgi istiyorum. Aklımda bi figür var bu herhangi bişey olabilir melek adam dragon vs.. sağından ve solundan aşağı inen kanjiler. tattoo gösteren bi site tavsiyeniz varmı ?

yada zevkime uyabilecek bi dövme öneriniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Git bir dövmeciye , ne istediğini anlat , çizsin sana , bu bu olmamış böyle yapalım de . Dövme yaptıracaksan işi ciddiye almalısın , ona buna hava atıcam diye yarım yamalak bir dövme yaptırma , anlamı olacaksa yaptır . Taksimde sacred ink var , 2 tane dükkanları oldu şimdi , Murat'ın olduğu İstiklal Caddesi'ne girince ilk soldan giriyorsun , İş bankası bir de döviz bürosunun arasındaki sokak , o sokağa girince 2. sağdan gir , sağdaki ilk binanın ilk katı zaten görürsün . İkincisinde Emrah var , ben ona yaptırdım dövmelerimi , çok başarılıdır kendisi , zaman da ayırır ama işin başına oturtman lazım , üstüne gidicen yani . O da Nevizade'nin orada , Balans'ın yanında hemen balkon gibi yerde görürsün zaten kocaman Sacred Ink Tattoo yazıyor . Ama iyi düşün de git .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea 18 Eylül 2007, Salı - 19:10 tarihinde demis ki:
ona buna hava atıcam diye yarım yamalak bir dövme yaptırma , anlamı olacaksa yaptır
aga parmak boyutunda kanadi olan capon melegi sana ne anlam ifade ediyo

Bana anlam ifade ediyor valla canım . Ama opeth'in O 'sunu yaptırmak neyine anlam ederdi onu bilmiyorum . Cookieler bi de , sil onları .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...