Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık EU acc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Char name: Oski
L 50, realm rank 3L7
bütün statler, skiller, resistler capped (99 qua L51 set ile)
2p para ve zilyon tane item var vaultta
guild Soul Reavers: Excalibur Hibernia 'da türklerin bulunduğu guild. ayrıca çevresi de ii guild değiştirmek isterseniz
bi de L 31 bi bard var. yine itemlar vs.
ilgilenenler özelden msj atsın, fiyatı konuşuruz.
sebep olarak artık oyundan bişi alamamı söleyebilirim. 2.yılıma yaklaşıorum oyunda ve artık görebilceğim yeni bişi kalmadı, yaşamadığım şey kalmadı. acc u satıp parayla yeni bi oyun almayı düşünüorum. ne kadar daoc un üstüne mmorpg yapılcaını düşünmesem de...[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

Mesaj tarihi:
Shadowbane almanı tavsiye eder gibi olucam ama oyunu getirtecek bir adres bulamadım, netin geniş-hatsa 540mb indirip 10 gün deneyip sonra da normal üyeliğe çevirebiliyorsun. İstersen farklı bir e-mail alıp bir daha 10 gün deneyebiliyorsun. Ama oyunun en güzel yanı GvG diyorlar o yüzden 10 gün içinde pek keyif veremeyebilir. Bu adresten(tıkla) guild sistemini görebilirsin.
Bu adresten(tıkla) oyunu ücretsiz indirebileceğin yerlere gidebilirsin. Ayrıca 3 aylık üyeli açtırdığın zaman neredeyse hiçbir mmo'de bulunmayan ırkları seçebiliyorsun. Zaten daha detaylı bilgiyi Shadowbane forumlarında bulabilirsin..
Mesaj tarihi:
sb yi biliorum çıktığında baya bi incelemiştim. daoc tan çokta farklı bişiler sunucağını sanmıorum bana. ama saol tavsiyelerin için[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+

Mesaj tarihi:
Daoc'ta Dünya 3e bölünmüş durumda, Sb'de ise kendi guildini kuruyorsun ve tüm diğer guildlerle nötr ilişkide oluyorsun. Bir guildin bir üyesine yaptığın bir hakaret bile o guildin sana savaş açmasına neden olabiliyor. Karşı guild senin şehrine "bane" adı verilen şeyi koyuyor. Bu bir savaş ilanı gibi birşey, sen de savaş zamanını (sanırım en geç 24 saat içi olması lazım) belirliyorsun ve bir taraf kaybedene kadar savaşıyorsunuz. Ayrıca çok çeşitli skiller, disiplinler ile yüzlerce karakter olasılığı çıkıyor ortaya. Bağlantın geniş-hat(broadband) ise oyunu denemeni tavsiye ederim, çünkü ilk çıktığından bu yana çok fazla değişiklik, düzenleme ve dengeleme yapıldı..
Mesaj tarihi:
Bu arada senin forumu biraz kirlettim ama kusura bakma ben de bu aralar bi mmorpg bulmaya çalışıyorum oynamak için ve senin daoc'u bıraktıktan sonra alacağın oyunu merak ettim..
Mesaj tarihi:
said:
-Aragorn-, 08 October 2003 21:41 tarihinde demiş ki:
guild Soul Reavers: Excalibur Hibernia 'da türklerin bulunduğu guild.

kac turk kaldiki exc/hib da?
oskicim biz donduk oyuna sen birakiyosun. oldumu simdi?
Mesaj tarihi:
unique: forum bu istediinizi yazarsın lafımı olur :) ben yine de sb yi düşünmüorum hayatta da almam ehe
xalthos: varya bi an böle kim bu oskicim diyen dedim, sonra aklıma zamanında bana pl çeken, eli bol bi eldy geldi :) ehe biraz geç döndün be abi, habersiz gitmiştin zaten :)
10 yada 11 türk var exca hib de şu an[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 08 October 2003 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-Aragorn-, 08 October 2003 23:39 tarihinde demiş ki:
xalthos: varya bi an böle kim bu oskicim diyen dedim, sonra aklıma zamanında bana pl çeken, eli bol bi eldy geldi :) ehe biraz geç döndün be abi, habersiz gitmiştin zaten :)
10 yada 11 türk var exca hib de şu an[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+

habersiz gitmemistimde, ben forumaveda mesajimi yazdigimda sen tatile gitmistin sanirim.
bu 10-11 kisi dediklerin aktif olarak oynuyolarmiki su an?
Mesaj tarihi:
Bu EU serverlari nasil bir yerler?? Yani sordugum su ki, lag durumu, oyun ici servis durumu vs vs...

Ben EU'ya gecmeyi dusunuyorum US'den ama cesitli yerlerde okuduklarim pek guzel degil. US'in de saatleri felaket...

Orf - Hand of Modi
Mesaj tarihi:
aluvian a kafam girsin :P
eu nun lag durumu 0 (sıfır). misal ben 56k yla oynarım 3 yeşil den düştüğüm çok az zmn olmuştur. sen bi de kabloysan çok rahat edersin.
avrupa yla saatler uyuştuğu için prime time da (bizim saatla 20-02 arası) serverlarda 2500 civarı oyuncu oluo. bu da deli rvr zevki , raid hede hödö demek. eu yu kim kötülediyse eu da oynamamış demektir ehe
evet xalth görmemişim öle bi topic den haberim bile yoktu :) nası geçti okul mezun olabildinmi :)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+

Mesaj tarihi:
Kardesim benim helalinden 15 milyon :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
Durlag, 09 October 2003 20:45 tarihinde demiş ki:
Kardesim benim helalinden 15 milyon :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...

ahah stir :)
senin acc a benzemez benim acc ne o öle 15 milyon :P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+

Mesaj tarihi:
daha ne istiyon allhain odun herosuna...geyik seni CAnada da cok var sizden[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Oski yafru benden 20 milyon abis.....[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Mesaj tarihi:
25 anasini satiyim..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
ŞşşŞşşş mehmet ortami kizistirma o kadar paran varsa borcunu ver.....:P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Mesaj tarihi:
muhehaaheheaha ....30 milyon...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
gidin kardeşim topikimden
insanların aklını karıştırıonuz alla alla :-P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 09 October 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mehmet ole anasini satayim filan deme degmez bir karakter icin anne manne .. haha yazik yani bunca yıl seni yetistiren ... beni arada besliyen teyzeme ...:P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
  • Yeni Oluştur...