Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 mac bugun insallah kazaniriz...yarinda bjknin maci var umarim iki takim icimde hayirli olur sonuc olarak ikiside Türk takımı her ne kdr rakipte olsalar Türkiyemizin temsilcileriler.. vatana millete hayirli olur inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 futbol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ne içtiysen aynısından istiyorum =P futbol bölümüne açılmasını bırak başlıkta takımın adı yanlış fenerin maç yarın beşiktaşın maçı bugün ve bu topic zaten açılmıştı ekstra zupper combo yapmıs adam :D [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 13:28 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ahah cemad kopardın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 öeh konudışında siyaset din falan yasaklanınca milletin tersi döndü galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ulan harbi bugun noluyo bana ya :P hasta hasta kafayi yedim.. ilacı redbull ile aldim + rahat 27 tane çay içtim...noluyo lan bana biri beni durdursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar