Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Simdi arkadaslar ben bu isten hic anlamiyorum basta onu soyleyeyim. Bana www.com lu bir adres lazim ve mumkunse googlepages de hazirlayacagim sayafi kolayca yonlendirebileyim. en uygun fiyata en uygun sekilde neler yapmam lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 DNS leri bana yönlendir. Ben yaparım sana. Özel mesaj kutunuzu da temizle pislikten [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 11:02 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tam olarak neyi kastettin prawler dedigim gibi pek anlamiyorum neyi yapmayi teklif ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 host olmayı teklif ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben googlepagesden yapacagim simdilik host aramiyorum o zaman sanirim degil mi domain ariyorum ama en az 10 tane mail versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 www.turkticaret.net den alabilir ve yönlendirmeni yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 turkticaretten bişey alma derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 nerden alayim peki ? boyle gozluklu adamin oldugu vardi bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hah godaddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: turkticaretten bişey alma derim ben bunun nedeni nedir ya? merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Host olmayı teklif etmiyorum. DNS leri bana yönlendirecek, ben de hayrına redirect edecem adamın google pages ına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tamam serdar bab kızma.. http://www.sikayetvar.com/?ara=t%FCrkticaret&loc=ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Valla benim gkg.net'ten var bi dene, boş duruyo şimdilik. Alırken yanlışlıkla linux hosting seçmişim, windows istiyodum, bi şey sormak için mail atmışlardı, ben de araya sıkıştırdım windows'a nası çeviririm falan diye, adam 2dk sonra mail attı hesabı windows hostinge çevirdim diye. Kanım ısındı birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 alan adlarimi http://www.isimtescil.net ten aldim hosting icinde www.elmahost.net öneririm ikisiylede bir bagim yok ama cok memnunum özellikle elma daki sinirsiz domain parking den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hostcini.com dan almistim bende, sorunsuz guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar