fmea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 valla yazik berbat bi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Gol çok sağlam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 2 tane yeriz .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Adam kornerden atıyordu resmen ya O_o Aptal kaleci, yazık ya harbi yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hakanın hataya bak ya ama ne falsoydu o oyle ya kusura bakmayın da bjk tam salak sonuncu olurlar böyle olursa marsilyada hiçbirşey yok biraz kıpırdanamadılar ya hayal kırıklığına uğradım bjk alabilir diye bakıyordum ilk 10 dk hariç ama ne atak var ne bişey cesur oynasalar 2 tane atarlardı en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 abi bu adam bi de milli takım kalecisi olacak şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ne zaman bjk maçı izlesem sinir harbi oluyor allahım yarabbim ya, yok arkadaş 3 beden büyük bize şampiyonlar ligi seneler sonra bile marsilya böyle yapıyorsa porto ve liverpool gol manyağı yapar söylemedi demesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 nasrimi attı korneri , ama hakan boşa çıkmayacaktı çok büyük bir hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 çok geç kalan sarı kartlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ulan bütün serseri toplar adamların önüne düştü be :/ Bobo gezinyo sahada, BJK gol atamaz bu maçta.. Rico saaktlandığında Hiuain girmeylidi, Delgoda oyunda kalmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Afrikalı takım, aslında sırf hızlı oyandığından ters geldi bize, yoksa çok da iyi takım değil. Liverpool gol manyağı yapar bu MArsilyayı, aha da buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ulan be gol yedik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ya bugün bjk hiç gol atacak gibi oynamadı , 0-0 iyi sonuçtu , çok zor bu dk dan sonra ama inş yanılırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hakana kızıyoruz da kim iyi oynadı ki tello en büyük hayal kırıklığı en çok beklentim tellodandı liderliğe soyunmalıydı ama ne yaptığını bilmeden dolaştı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 böyle hakem olmaz olsun abi, herifler rugby oynayacak neredeyse atamamışlar içindeki rugby aşkını daha maç sonuna doğru vermişin sarı kartı ne anladım ben 2 adam gazi oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: tello en büyük hayal kırıklığı tellonun ağzını burnunu dağıtmasalardı belki oynardı dsfg top ne zaman gelse adama yerde görüyodum bne onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bjkın her zamanki gibi gol yedikten sonra son 5dkda aklı başına geldi ama son pişmanlık fayda etmeyecek gibi.yanılırım inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ALLAHSIZZ SENİ ŞİMDİMİ VERİLİR BU SARI KARTLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 söylenecek söz yok, umarım fener kazanır ilk maçını bjk gg benim için şu dakika itibariyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hakem şaka yapıyo. sarı kartlara başladı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ulan geyiğine beddua ettik yukardaki ciddiye aldı.doğrıusu alakası da yok ya neyse... =/ (bedduada ettiğimden değil ya öyle yazdıydım =P [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:33 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ziani mi ne var manyak mıdır nedir süper herif ya 11 mly dolara transfer olmus bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gol ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 cisse......... spiker: herseyin bittiği an! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar