dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bu spikerin içine bişe girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 çoook gıcık oldum yaa maçı anlatan kim allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Formaya bak of çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 olm bu ne, marsilya full maymun toplamis amazonlardan salmis sahaya. hakem de italyan, kesin 3 sakat vericez bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bune değişikliği bee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 marsilya oyunu kontrol altına almaya başladı. ortadan atak yapmıyorlar sırf kanatlardan... ama kanat oyuncuları iyiymiş, parlarlar yani bir kaç seneye.. edit : kanat oyuncuları baya iyiymiş edit 2 : onlarda hafif melez gibi bir adam var kel defanstan geliyor, o da iyiymiş [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 22:13 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 "biraz sonra belirtmiştim" nası bi spiker lem buuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ibrahim toroman röveşata çekerken kendini sakatladı bakalım umarım geri gelir.. de bu maç böyle bitmez çok gelmeye başladılar edit: durmadan birileri sakatlanıyor bizden.. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 22:18 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 stad ne manyak yaa korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Maç çok bayıktı ya izliyim dedim anca bu kadar dayanabildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 spiker tam amele marsilya şut çekiyor... spiker: VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU akıl fikir spikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beeeeee ulan bunlar sağaya çıkarken ısınmadılarmı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 marsilyanın sol açık oynayan zencileri nasıl dönüyor ya sanki koşarken önüne top atılmış gibi arkaları dönük aldıkları topla kaleye gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ziyani çok deli oynuyo önceki sayfada söylemiştim =) ricardinho da çıktı sakatlanıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ilk yarı bitti... beşiktaş marsilya'nın sert oyunun karşı bir şey yapamadı yani sakatlıklar da oldu... hakem de sert oyuna göz yumdu... beşiktaşın bu maçtan beraberlik çıkarması şans olur hatta beraberlik için oynasınlar.. ricardinho olmadan zaten beşiktaş oyun kuramıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bu ne abicim. sert futbolu anlarım da bileklere baldırlara çalışıo bu adamlar. nasıl pis bir takımmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sert ve sacma futbol olsa da, sol ve sag kanat adamlari bayagi iyimis begendim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 beşiktaş sözlük manasında dayak yiyor, hakemin elini korkak alıştırmaması lazım. spikerin bir daha gereksiz ragbi bilgisi ile can sıkması durumunda sövecek olanlar el kaldırsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bjk ilerde çok etkisiz. bobo we delgado sahada yok. iyi olan rico da sakatlaninca bjknin gol sansi cok az 0-0 biter weya marsilya 1-0 kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: bu ne abicim. sert futbolu anlarım da bileklere baldırlara çalışıo bu adamlar. nasıl pis bir takımmış ya ibrahim üzülmezin yanında hiç.ayrıca her yere düşen adama bileğe kafaya göze demeyin 2 tane bileğe hareketleri var adamların gerisi serdan özkan ın filan maymunluğu. (ibrahim üzülmezi genel anlamda dedim bu maç için değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: cemad üye § 18 Eylül 2007, Salı - 22:36 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bu ne abicim. sert futbolu anlarım da bileklere baldırlara çalışıo bu adamlar. nasıl pis bir takımmış ya Marsilya tarihi boyunca çirkef bir takım ki zaten. UEFA'da en çok davası olan, en çok ceza almış, hatta şikesi defalarca ispatlanmış, şike yaptığı için şampiyonluğu iptal edilmiş, kural dışı transferleri yüzünden onlarca ceza ödemiş, işine gelince sertliği rakip sakatlamayı marifet sayan bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bir de veledin biri bik bik yapiyor, gerilimi arttiriyor. ban plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sevmem zaten marsilyayi, daha da gicik oldum. oyun tarzlari vur kir kanat adamlarina at belki cisse gol atar. OLMAZ OYLE ORTADA BJKNIN DE AYGIRLARI VAR asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bu nebçim maç ya daraldın anasını satim bjk savunmaktan başka bişi yapmıo marsilyadada pek bi halt yok çirkin bi maç geçti ilk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kaçta bitiyo maç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar