Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Şimdi,kısa zaman içinde yeni anakart,işlemci derken c'ye formatı basıp vista'ya transfer olacağım bu yeni aletlerle birlikte.Benim bilmek istediğim bu home'du premium'du ultimate'ti hangisi yüklenmeli sizce?Bu 64 32 bit olayıda nedir,bizim bildiğimiz işlemciler zaten 64bit'e geçmedimi?Vista 32 bit neden yükleniyo 64 bit neden yüklenmiyo yada yükleniyomu?E6750 almayı düşünüyorum işlemci hangi işletim sistemini kurmalıyım?Gidip vistayı satın almama değermi?Yoksa satın almayıp xp'de kalıyımmı?tavsiyeleriniz nelerdir?Birde kurulumu nasıl oluyor bu meretin cdromdanmı boot ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kisaca cevap vereyim bazı sorularina. işlemcin 64 bit destekliyorsa, vistayida 64 bit alirsin/kurarsin. Tercihen vista ultimate satin alman veya biryerlerden temin etmen. cogu sistemle beraber premium gelir ama premium ile ultimate arasinda bir kac programdan baska fark yok. Vista basic zaten malum internet gezintisi ve bir kac programdan baska birsey yok. kurulumu da zor degil. boot etmek yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Süper,çok teşekkür ediyorum cevaplar için :) herhangi bilmem gereken önemli unutulmaması gereken bişey varmı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 son olarak vista'a gecmeden once 2 sefer dusun derim eger ki sistemin yetersiz ise. sonra husrana ugrarsin. kisaca pc bilesenlerinden 2 parca onemli vista icin. cpu,ram birazda gpu. sirasiyla core2duo veya amd kullaniyorsan 64-4000+, ram ise en az 2gb diyorum. hdd de önemli tabi. zaten vista kurulumdan sonra bu bileşenleri test ediyor ve sana bir karne çıkarıyor. düşük not alınca insan üzülüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 anladım :) yok yeni güzel bi sistem toplayıp üzerine kurucam :) e6750 alcam muhtemelen işlemci.2gb ram almayı planlıyorum minimum.Sanırım vista ozaman fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 4 ay vista kullandım sora xp ye yukselttim makinamı.2 gb tan az ramin varsa deneme bile derim sana (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yanılmıyorsam 64bit sadece ultimate le gelen bir seçenek ve ultimate in fiyatıda 800ytl civarıydı en son, yani eğer kopya kullanmıcaksan veya 800ytl bayılmıcaksan 32bit kullanıcaksın:) Ram konusuna gelirsek 2gb ram rahat yetiyor eğer bazı özellikleri kullanmıcaksan 1gb ramle bile yetinebilirsin ama o özellikler olmadan da vista nın xp den bi farkı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 abartmayın..1gb ramim var croreduo 1.18 işlemcim var..sıfır sorun yaşıyorum,vista home premium kullanıyorum..xpde var olan her ey daha iyi şekilde vistada da mevcut,en azından benim kullandığım her şey..vistanın tek sinir edici özelliği güvenlik işini abartıp hemen hemen her şeyde senin onayını istemesi..ancak ona da kısa bir sürede alışıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yok kararlıyım ben gelecek vistada nasıl olsa öyle yada böyle geçmek lazım.ben pek format atmayı sevmiyorum zırt bırt oyüzden hem makina yükselmişken değiştirmek en iyi fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: CthuLhu 18 Eylül 2007, Salı - 14:42 tarihinde demis ki: abartmayın..1gb ramim var croreduo 1.18 işlemcim var..sıfır sorun yaşıyorum,vista home premium kullanıyorum..xpde var olan her ey daha iyi şekilde vistada da mevcut,en azından benim kullandığım her şey..vistanın tek sinir edici özelliği güvenlik işini abartıp hemen hemen her şeyde senin onayını istemesi..ancak ona da kısa bir sürede alışıyorsun.. bende 1gb dual ddr2 ram ile kullandım bir ara. sonra benim başımı pek ağrıttı. aslında bir yavaşlama yok fakat kullandığım bir takım programlar sadece xp destekli oldugu için beni gayet sinir etmişti. senin gibi bende yönetici onayı butonuna basmaktan sıkıldım ama dedigin gibi alısmıstım :) ps: şuan xp kullanıyorum evet. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 06:03 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: abartmayın..1gb ramim var croreduo 1.18 işlemcim var. yahu tabiki 1gb ram ilede calisir vista ama, ek programlar (photoshop,antivir vs.) ram kullanimini sisirecektir. o yuzden ben 2gb ram tavsiyesinde bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hale bak 800 ytl lik işletim sistemini satın al birde 1800 $ lık sistem al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ya böyle demorilize etmeyin insanı :) geçmicem bu gidişle vista'ya ama.ozamanda dx10 oyunlar olmicak falan.Birsürü muhabbet.Neyse du bakalım zaman ne gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Vistaya geçmek illa ultimate almanı gerektirmiyor herkes gibi normal bi paket al geç sırf ultimate için değil dx10:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: 4 ay vista kullandım sora xp ye yukselttim makinamı lol. 1gb gayet yeterli. Gpu da hiç önemli değil, bugünkü igriş seviyesi ekrankartları bile çok rahat ayak uydurur. Yeni çıktığı için uyumsuzluk sorunları olabilir sadece, yoksa yenisi daha iyi ve hızlıdır her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 @none sana değil said: Cintonik 8 Eylül 2007, Salı - 14:03 tarihinde demis ki: 4 ay vista kullandım sora xp ye yukselttim makinamı.2 gb tan az ramin varsa deneme bile derim sana (= mesajına yazmıştım ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar