Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 lobinin gücüne bak! ben yazarken öyle değildi bakın durun dinleyin diyorum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Numb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 nıhhhıııhhahhhaaaaaaaaaaaa... öleceksiniz.. ahhhahhhhhhaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaa.. *! Bütün kötülükleri yapan ta kendisidir.*[hline] Faster than light. ...And me DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ejiejieji Yakıcı Bünye *!bıyık altından güler* Orman ı minigunla yakmanın cezası budur Sam ehiehi ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Sam, 25 October 2003 01:55 tarihinde demiş ki: sabah durmuştu ama bu akşam tekrar çıkmış, 2-3 saat önce gene itfaiye sirenleri geldi bayağı. oyuna dalmıştım çıkıp da bakasım gelmedi.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. abi nasil ya? Dusunsenize atesi sonduruyorlar. Sonra canlari sIkiliyo birdaha yakiyolar bekliyolar buyumesini atesin,. Aksam haberlerinde "valla biz sondurduyduk ama olmadi.Sondrmemisik"[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ya sinir oluyorum ha devlet araziyi vermıo tatil koyu bilmemne yapmasınlar die adamın teki gelio senmisin bana araziyi vermeyen die çtonk die yakıo ormanı sorada dikio evler nebiçim memleket[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Öne çıkan mesajlar