Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Bodrum Muhabiri'nden Canlı Yayın..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bonecrusher "paticik'i canlandıralım" diyordu, alın size en alasından içerik.. :-p

herhalde bu gece geç saatte ya da yayın haberlerde çıkacak, (belki de abartıyoruz :) ) turgutreis - akyarlar yolu üzerinde (bizim eve 750m-1km arası) genişçe bir yangın var, ormanlık alan değil de çalı çırpı olduğu için genelde dağılmayacağını sanıyoruz ama rüzgar çok kuvvetli (bizim eve doğru esiyor püfür püfür 8-) ) ve yangın komşu denebilecek bir tatilköyüne 50-100m kadar yaklaşmış durumda, arada asfalt yol olmasa (2 şeritli denemez) herhalde çoktan kavrulurdu evler ama rüzgarın kuvveti gene de endişelendirici. birkaç itfaiye arabası ve jandarma geçti 1 saat önce, hafiften azaldı yangın..

fotoğraf makinesinin pili bitik olmasa çekecektim bişiler, maksat paticik'e hizmet.. :utaniem:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Mesaj tarihi:
abooow yandı güzelim yerler yaa, turgutreis rulz çok seviyorum resim filan okuyup oraya yerleşcem yemin billa[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
:D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
Valla simdi dusundumde bnece almiyalim orda Ev. veya ben almiyim yoksa elinde satirla gezen bir manyak cikar ortaya 2 yila kadar,.

13.Friday on Bodrum. diye film cekerler uzerine[hline] Beni taniyan herkeze selamlar.
Kendinize iyi bakin
Hosca kalin
Mesaj tarihi:
saka maka bir yana Aman yanma arada ha.
Birkere marmarise gitmistim, Otobus le gectigimiz yollardaki orman manzarasi mukkemmeldi,.
ertesi yil yanmis o orman,[hline] Beni taniyan herkeze selamlar.
Kendinize iyi bakin
Hosca kalin
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 24 October 2003 09:42 tarihinde demiş ki:
nickimin altında 'yakıcı bünye' felan yazmıyor ki, nereden çıkardınız şimdi bunu.. :)

alalala yazıyo ya işte ;)
Mesaj tarihi:
yakıcıııı seeeeeeem yakıcııı seeeeeeem hihoha[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 25 October 2003 01:42 tarihinde demiş ki:
arcane'in lobisi maşallah'lık, yahudi lobisi felan halt etmiş yanında. adam tek cümlelik bir komplo kurdu ismimiz yakıcı bünyeye çıktı.. :)

şimdi kanıtlayamazsın da "ben yakıcı bünye değilim" diye, sunucu onların log'lar onların.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
LOL! olayla alakam bile yok...ama çok güldüm yapanın elleri dert görmesin.. muahauh
Pyromaniac bozuntusu yakıyor ormanlarımızı sonra bıdı bıdı.. yok öyle yağma :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Mesaj tarihi:
tabi canım kesin sürtünmeden yandı orman tüüüü[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
eheh sam yannış görmüşün dier mesajını quotelamış o :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:

edit: ama arcane efendi imzanı silmemiş :)

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 25 October 2003 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...