Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bonecrusher "paticik'i canlandıralım" diyordu, alın size en alasından içerik.. :-p herhalde bu gece geç saatte ya da yayın haberlerde çıkacak, (belki de abartıyoruz :) ) turgutreis - akyarlar yolu üzerinde (bizim eve 750m-1km arası) genişçe bir yangın var, ormanlık alan değil de çalı çırpı olduğu için genelde dağılmayacağını sanıyoruz ama rüzgar çok kuvvetli (bizim eve doğru esiyor püfür püfür 8-) ) ve yangın komşu denebilecek bir tatilköyüne 50-100m kadar yaklaşmış durumda, arada asfalt yol olmasa (2 şeritli denemez) herhalde çoktan kavrulurdu evler ama rüzgarın kuvveti gene de endişelendirici. birkaç itfaiye arabası ve jandarma geçti 1 saat önce, hafiften azaldı yangın.. fotoğraf makinesinin pili bitik olmasa çekecektim bişiler, maksat paticik'e hizmet.. :utaniem:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 aman abi dikkat :) yanmayın[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 abooow yandı güzelim yerler yaa, turgutreis rulz çok seviyorum resim filan okuyup oraya yerleşcem yemin billa[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 yarın sabah haberlerinde mavi kareli gömlekli ve yeşil eşofmanlı sakallı bir genci "abooooovvvv kompüterim gittiiii abooooovvvv" diye çığırırken görürseniz uzunca bir süre mesajımı görmeyeceksiniz demektir, merak etmeyin.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 LOL! uklan gülüyoruz ağlanacak halimize![hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 kundaklamislardir yine arazi acip satacaz diyen okuzler[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 yangının birinin silah denemeleri yüzünden kaynaklandığını duydum silah bir sürü namlulu çok büyük birşeymiş..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bu silah ne olabilir acaba?yoksa...bu silahın namluları seri bir şekilde dönüyor olabilir mi??olamaz canım niye olsunki?...valla sam kimseye söylemeyiz bak bize bişey yapma yeterki!!! *!Yavaşça Sam'in minigun menzilinden çıkmaya çalışır*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 lol beklenir bi minigun hastasından :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 durumu hemen beyoglu jurnal cemiyetine havadis edeyim, hemen ilgili kisiyi babialiye jurnallesinler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 :D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 SHOK!Samin minigan denemeleri Ormanı yaktı! Az sora Sov Tivi de.. :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 nickimin altında 'yakıcı bünye' felan yazmıyor ki, nereden çıkardınız şimdi bunu.. :) bizim komşu da flamethrower hastasıdır, ondan şüpheleniyorum. burada bir-iki kış geçirenlerin akli rot balans'ları şeyolduğundan böyle hobileri oluyor..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Valla simdi dusundumde bnece almiyalim orda Ev. veya ben almiyim yoksa elinde satirla gezen bir manyak cikar ortaya 2 yila kadar,. 13.Friday on Bodrum. diye film cekerler uzerine[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 saka maka bir yana Aman yanma arada ha. Birkere marmarise gitmistim, Otobus le gectigimiz yollardaki orman manzarasi mukkemmeldi,. ertesi yil yanmis o orman,[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Yangı vaaar yangın vaaar ben yanıyoruuuuuuuum yatişin aaa dostlar tutuşuyoruuuum...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 said: Sam, 24 October 2003 09:42 tarihinde demiş ki: nickimin altında 'yakıcı bünye' felan yazmıyor ki, nereden çıkardınız şimdi bunu.. :) alalala yazıyo ya işte ;)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 arcane'in lobisi maşallah'lık, yahudi lobisi felan halt etmiş yanında. adam tek cümlelik bir komplo kurdu ismimiz yakıcı bünyeye çıktı.. :) şimdi kanıtlayamazsın da "ben yakıcı bünye değilim" diye, sunucu onların log'lar onların.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 yakıcıııı seeeeeeem yakıcııı seeeeeeem hihoha[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ahahahhaha :D yangın ne alemde bu arada?[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 sabah durmuştu ama bu akşam tekrar çıkmış, 2-3 saat önce gene itfaiye sirenleri geldi bayağı. oyuna dalmıştım çıkıp da bakasım gelmedi.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 said: Sam, 25 October 2003 01:42 tarihinde demiş ki: arcane'in lobisi maşallah'lık, yahudi lobisi felan halt etmiş yanında. adam tek cümlelik bir komplo kurdu ismimiz yakıcı bünyeye çıktı.. :) şimdi kanıtlayamazsın da "ben yakıcı bünye değilim" diye, sunucu onların log'lar onların.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. LOL! olayla alakam bile yok...ama çok güldüm yapanın elleri dert görmesin.. muahauh Pyromaniac bozuntusu yakıyor ormanlarımızı sonra bıdı bıdı.. yok öyle yağma :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 tabi canım kesin sürtünmeden yandı orman tüüüü[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bir üste quote yapan bünye, lobi sahibi olmasan böyle quote yapabilir misin? apollo 71'e bindirip yörüngeye oturuturlar adamı.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 eheh sam yannış görmüşün dier mesajını quotelamış o :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... edit: ama arcane efendi imzanı silmemiş :) [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 25 October 2003 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar