Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi -genel başlık-

toggie

Öne çıkan mesajlar

adam bence günümüz futbolunu en iyi şekilde yansıtıyodu sahaya. ben de galatasaray'da iken macın basından sonuna kadar oyuna hiç mudahele etmeden devam etmesine sinir oluyodum. ve onun zamanında şampiyonlar liginde bir üst turda yine grup olusuyordu. o grupta liverpool, roma ve barcelona cıkmıstı bize. 5 beraberlik almıstık. cogu da golu atıp kendi sahamıza oyunu yıktıgımızdan son dakikalarda gol yiyerek olmustu.

ne olursa olsun adam takımı nasıl oynatacagını biliyordu, bana gore turkiyeye gelmiş en iyi teknik adam. herif shaktar'a gitmeden once shaktar'ın ne oldugunu bilmiyorduk. yoktan var etti resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben highlights'ı izledim
benfica daha iyi oynamış
ki benfica iyi takım da değil

hani shakhtar'ın öyle büyük bi zaferi falan yok

dikkat çekicek skorlar
rangers ve olympiacos'unkiler

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 00:20 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

2 maç bitti 0 puan. şamp liginde iyi futbol oynayan yada ne biliyim kendi sahasında atak oynayanlara vermiyorlar puan. " GOL " atan alıyor puanı. Porto da atıp maçı kazandı. Beşiktaş yatsın kalksın o ilk yarıda ki ibrahimin pozisyonuna yansın.

Ayrıca adamların yüzde yüz gol pozisyonu vardı oda kaçtı. bu gol onun bir telafisiydi bence. İki tarafta eşit oynadı. porto beraberliğe razı oynadı, galibiyet aldı beşiktaş defansının son dakikada hatasıyla. Ayrıca bjk bir sürü şut çekti ama etkili olamadı. Şartlara göre oynadı 2 takımda, hak eden yoktu maçı. Hediye oldu resmen portoya. Geçmiş olsun.

Şu dakikadan sonra bjk kendi sahasında bu oyunla liverpoolu yenemez. Marsilyayı da bir ihtimal yenebilir diyordum, liverpoolu orda yendiler. Korkulur açıkcası. Ben beşiktaşı 2 liverpool maçında da puan alamicağı kanısındayım. Neden? Çünkü şu saatten sonra liverppol tümmaçları kazanmak için oynicak. Bjk ile farklarını konuşmaya bile gerek yok. Porto kendi sahasında bjk taşı yenebilcek güçte. Marsilyada bjk den puan alabilir. e ne kaldı? elde var 0 Uefa bile artık çok zor. Sen kendi sahanda yenemiceksen porto yu, liverpoolu bile orada deviren marsilyayı kendi sahanda ağırlicaksan, artık her maçını kazanamk zorunda olan liverpooluda ağırlicaksan bide sahasına gidiceksen işin imkansız..

Ertuğrul a gelince, gg oldun be abi.. gönderirler seni yakında..
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçeye gelince, Cska dan orada beraberlik alıp dönmesi çok muhteşemdi açıkcası. Hele ki o takımı burda kadıkyde son maçta yenebilme ihtimalini düşünüyorumda.. Fark atarız gibi geliyor.

İnterin psv yi yenmesi de ayrı bir güzel oldu. Psv den deplasmanda alıcağımız 1 puan bizim uefa yı garantilememize, şamp ligi şansımızıda çok yükselticeğine inanıyorum.

Fenerde yurt dışı takım ruhu oluştu. Bunu görmek için yıllarca bekledik. Sonunda oldu. Roberto nun deneyimi ve oyuncuları toplayışı. onlarla konuşması. hırsı. Mükemmel yahu. Alex kaptanlığı harfi harfine yapıyor birde. Bunun dışında deyvid in muhteşem bir performansı var ayakta alkışlanıcak. Takım yerli yerinde hakketen. Daha iyisi olabilirmiydi diye soruyorum kendime? Evet olurdu. Kezmanın yerine daha iyi bir forvet olsaydı her maça en az 1 gol ekleyin derdim. O pasları alıp marifetini konuşturucak bir forvet çok iş yapardı. Ah kezman saç baş yoldurmaya devam..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Champions League - Group E
22:45 October 23

FT Rangers 0 - 0 Barcelona

FT Stuttgart 0 - 2 Lyon

Champions League - Group F

FT AS Roma 2 - 1 Sporting Lisbon

FT Dynamo Kyiv 2 - 4 Manchester U.

Champions League - Group G

FT CSKA Moscow 1 - 2 Inter Milan

FT PSV Eindhoven 0 - 0 Fenerbahce

Champions League - Group H

FT Arsenal 7 - 0 Slavia Prague

FT Sevilla 2 - 1 Steaua Bucuresti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bana göre bu sezon arsenal fırtınası esecek

daha konu baslıgını acar acmaz demişim be :)
yavrum arsenal yürü be

5' [1 - 0] C. Fabregas
24' [2 - 0] D. Hubacek (o.g.)
41' [3 - 0] T. Walcott
51' [4 - 0] A. Hleb
55' [5 - 0] T. Walcott
58' [6 - 0] C. Fabregas
89' [7 - 0] N. Bendtner
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş 2-1 Liverpool
Marseille 1-1 Porto

Rosenborg 2-0 Valencia