cemad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 lucescu'yu bu ülkeden gönderenlerin alalh belasını versin diye tekrar araya sokayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Lucescu alıştığmız gibi her maça beraberlik için çıkmıyo anladığım kadarıyla. Helal. Böyle oyantacaksa gelsin geri Beşiktaş'a, ama 90dk ceza sahasına kapanan bi takım izlemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 adam bence günümüz futbolunu en iyi şekilde yansıtıyodu sahaya. ben de galatasaray'da iken macın basından sonuna kadar oyuna hiç mudahele etmeden devam etmesine sinir oluyodum. ve onun zamanında şampiyonlar liginde bir üst turda yine grup olusuyordu. o grupta liverpool, roma ve barcelona cıkmıstı bize. 5 beraberlik almıstık. cogu da golu atıp kendi sahamıza oyunu yıktıgımızdan son dakikalarda gol yiyerek olmustu. ne olursa olsun adam takımı nasıl oynatacagını biliyordu, bana gore turkiyeye gelmiş en iyi teknik adam. herif shaktar'a gitmeden once shaktar'ın ne oldugunu bilmiyorduk. yoktan var etti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ya ben highlights'ı izledim benfica daha iyi oynamış ki benfica iyi takım da değil hani shakhtar'ın öyle büyük bi zaferi falan yok dikkat çekicek skorlar rangers ve olympiacos'unkiler [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 00:20 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Adam iyi teknik adam. Orasına lafım yok. Oyun felsefesini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bi maç berabere,bi tanesi ev sahibi kalanları deplasman takımı kazanmış hep ne verimli haftaymış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bi daha baktım da kaybeden milan merabere kalan da r.madrid harbi verimli haftaymış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 anaa bizim lisede yahudi bi hatun vardı demek o da ajanmış kendini hep önemli biri sanardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ulen erik gerets li marsilyada kazanmıs demekki bjk cıkamayacak artık kesin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 celtic e de helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 2 maç bitti 0 puan. şamp liginde iyi futbol oynayan yada ne biliyim kendi sahasında atak oynayanlara vermiyorlar puan. " GOL " atan alıyor puanı. Porto da atıp maçı kazandı. Beşiktaş yatsın kalksın o ilk yarıda ki ibrahimin pozisyonuna yansın. Ayrıca adamların yüzde yüz gol pozisyonu vardı oda kaçtı. bu gol onun bir telafisiydi bence. İki tarafta eşit oynadı. porto beraberliğe razı oynadı, galibiyet aldı beşiktaş defansının son dakikada hatasıyla. Ayrıca bjk bir sürü şut çekti ama etkili olamadı. Şartlara göre oynadı 2 takımda, hak eden yoktu maçı. Hediye oldu resmen portoya. Geçmiş olsun. Şu dakikadan sonra bjk kendi sahasında bu oyunla liverpoolu yenemez. Marsilyayı da bir ihtimal yenebilir diyordum, liverpoolu orda yendiler. Korkulur açıkcası. Ben beşiktaşı 2 liverpool maçında da puan alamicağı kanısındayım. Neden? Çünkü şu saatten sonra liverppol tümmaçları kazanmak için oynicak. Bjk ile farklarını konuşmaya bile gerek yok. Porto kendi sahasında bjk taşı yenebilcek güçte. Marsilyada bjk den puan alabilir. e ne kaldı? elde var 0 Uefa bile artık çok zor. Sen kendi sahanda yenemiceksen porto yu, liverpoolu bile orada deviren marsilyayı kendi sahanda ağırlicaksan, artık her maçını kazanamk zorunda olan liverpooluda ağırlicaksan bide sahasına gidiceksen işin imkansız.. Ertuğrul a gelince, gg oldun be abi.. gönderirler seni yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 spamlama len zydar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Fenerbahçeye gelince, Cska dan orada beraberlik alıp dönmesi çok muhteşemdi açıkcası. Hele ki o takımı burda kadıkyde son maçta yenebilme ihtimalini düşünüyorumda.. Fark atarız gibi geliyor. İnterin psv yi yenmesi de ayrı bir güzel oldu. Psv den deplasmanda alıcağımız 1 puan bizim uefa yı garantilememize, şamp ligi şansımızıda çok yükselticeğine inanıyorum. Fenerde yurt dışı takım ruhu oluştu. Bunu görmek için yıllarca bekledik. Sonunda oldu. Roberto nun deneyimi ve oyuncuları toplayışı. onlarla konuşması. hırsı. Mükemmel yahu. Alex kaptanlığı harfi harfine yapıyor birde. Bunun dışında deyvid in muhteşem bir performansı var ayakta alkışlanıcak. Takım yerli yerinde hakketen. Daha iyisi olabilirmiydi diye soruyorum kendime? Evet olurdu. Kezmanın yerine daha iyi bir forvet olsaydı her maça en az 1 gol ekleyin derdim. O pasları alıp marifetini konuşturucak bir forvet çok iş yapardı. Ah kezman saç baş yoldurmaya devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 rangers koptu gidiyo puanı 6 oldu bu sene ilginç bir cl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 kezmanin yerine collin kazimi ilk 11 de baslatsin, kezmanin yerinde hemde. kurban kesicem ya. sagda da iyi oynuyor ama asil ozelligi santrafor kazimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ben hala inat ve israrla Kezmanin acilacagini umit ediyorum. Deivid icin de ayni seyleri dedik herif bir acildi tam acildi, aynisi kezmana olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ac milan celtic http://www.youtube.com/watch?v=DZviLX37sMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Champions League - Group E 22:45 October 23 FT Rangers 0 - 0 Barcelona FT Stuttgart 0 - 2 Lyon Champions League - Group F 22:45 October 23 FT AS Roma 2 - 1 Sporting Lisbon FT Dynamo Kyiv 2 - 4 Manchester U. Champions League - Group G 22:45 October 23 FT CSKA Moscow 1 - 2 Inter Milan FT PSV Eindhoven 0 - 0 Fenerbahce Champions League - Group H 22:45 October 23 FT Arsenal 7 - 0 Slavia Prague FT Sevilla 2 - 1 Steaua Bucuresti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: bana göre bu sezon arsenal fırtınası esecek daha konu baslıgını acar acmaz demişim be :) yavrum arsenal yürü be 5' [1 - 0] C. Fabregas 24' [2 - 0] D. Hubacek (o.g.) 41' [3 - 0] T. Walcott 51' [4 - 0] A. Hleb 55' [5 - 0] T. Walcott 58' [6 - 0] C. Fabregas 89' [7 - 0] N. Bendtner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Beşiktaş 2-1 Liverpool Marseille 1-1 Porto Rosenborg 2-0 Valencia Chelsea 2-0 Schalke Bremen 2-1 Lazio Real Madrid 4-2 Olympiacos Benfica 1-0 Celtic Milan 4-1 Shakhtar Stuttgart 0-2 Lyon Rangers 0-0 Barcelona Dynamo Kyiv 2-4 Man. United Roma 2-1 Sporting CSKA Moskva 1-2 Internazionale PSV 0-0 Fenerbahçe Sevilla 2-1 Steaua Arsenal 7-0 Slavia Group A Pld Pts OM 3 7 POR 3 5 BJK 3 3 LIV 3 1 Group B Pld Pts CHL 3 7 RBK 3 4 VAL 3 3 SCH 3 3 Group C Pld Pts RM 3 7 OLY 3 4 BRM 3 3 LAZ 3 2 Group D Pld Pts MIL 3 6 SHK 3 6 BEN 3 3 CEL 3 3 Group E Pld Pts BAR 3 7 RGR 3 7 LYO 3 3 STU 3 0 Group F Pld Pts MU 3 9 ROM 3 6 SCP 3 3 DYN 3 0 Group G Pld Pts INT 3 6 FEN 3 5 PSV 3 4 CSK 3 1 Group H Pld Pts ARS 3 9 SEV 3 6 SLV 3 3 STE 3 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar