Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 evde amatör yaptığım kayıt buyrun. Ha birde öküzce olmamak kaydıyla eleştri yaparsanız çok sevinirm. http://rapidshare.com/files/56357148/vahiy2.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 rapmis bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ne var, my dying bride da rap yapio asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ondan dedim ya zaten.. bi hayranlik oldu sarkiya o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 zshare e koysaydın iyi olurdu be. Rapid kasıyo şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ee noluyo rap olunca? Dinledin mi baştan sona? Benim rap dinleyen arkadaşım yoktur çoğunluğu rock metal yada tekno dinler. Beğenmediyseniz eleştirin diye ısrar etmeme rağmen 1 2 yerdeki yaptığım hatalara gelen eleştiriden başka eleştri gelmedi. Hayatınız etiket olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 indirdim. girişindeki melodi güzel. o riffi piyano olarak da denersen farklı bi tat olabilir. ama ritm ve genel armoni hakkında yorum yapamam. bu müziğin takipçisi değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 elestiriye ne acikmissin be rap bu be diyen adama cikistgina gore dr bakalim bi dinneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 @durotan denedim daha iyi oldu ama benim sesim hiç uymadı piyanonun sesine. @bonepart rap bu be bi eleştiri mi? Daha çok aşşağılama var gibi geliyo bana? Ayrıca bi önceki yazımda da etiket yapıştırmayın diye belirtmiştim ordan anlarsınız diye umdum. Neyse bi dinle bakalım. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 13:53 tarihinde, Solkirans tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ses cok kotu cikmis, daha iyi bi kayit lazim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 vokallerin sesi gereksiz yuksek hosuam giden seste dinnesem muzik duyulmuyo bile cocuk korosu gibi vokal bide nedense cift ses war gibi sanki arkada bi arkadasinda bende solucem diye mirildaniyo gbi ayrica bastaki ses sizsiniz zannedip tuh ulan simdi oha en iyi dicem garip olcak demistim ama deilmissiniz bazi satirlari azla doldurmussunuz yane ne muzikle ne bi onceki satirda solediginiz tmepoyla uyuyo ayrica ortada bi nakarat yok bi hatirlanabilirlik yok sarki daha bitmemis saki gibi sonuc olarak vasat ama urasilirsa olabilir sozler gene turk rapcilere gore mantikli urasirsaniz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 @Solkirans; eet rap dinlemem.ve dinlemedigim icin "rap bu ya.." dedim.bardagin bos tarafindan baktigin icin saol haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 amacına göre kötü olmuş. yani şarkı şey gibi, radyolarda böle eğlenceli sözleri olan standart bi ritim üzerine söylenen şarkılar olur ya, onlara benzemiş. vokal falan çok kötü bence. (dip not: rap severim) [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 21:23 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende indirdim dinledim bi kere emek vermişsn saygı duymak lazım,zaten rep mep dinlemem ve anlamam ama o kadarda amatör durmuyo en azından,sözler çok klasik bide yani pek bi etkileyici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1- mikrofon bulun bir tane bence veya fazla ağzınızı yaklaştırmayın 2- vokaller çok yüksek arkadaki melodi duyulmuyor 3- arkadaki tek sample'da gidiyor şarkı biraz inişli çıkışla olsa iyi olabilirdi 4- baştaki adamın sesini silin bence 5- vokalleri biraz daha özenli söyleyin veya ne bileyim efekt kullanın konuşur gibi olmuş şarkı söyler gibi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sağolasınız. Pek makbule geçti. Neyi düzeltmeye çalışçağımı daha net bileyim en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar