Castigater Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bu sabah radyoda duydum (power fm) Yarın astonvilla yönetimi ve alpay karşılıklı olarak sözleşmeyi fes [nası yazılıo bilmiyorum :) ] edeceklermiş. Sanırım alpay'ın (d)ingiltere macerası sona eriyor. [Bu mesaj Castigater tarafından 21 October 2003 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 valla alpay kendi ipini çekenlerden. beckham'ı kıskanması hadi normal diyelim, neden öylesine basit bir hareket yapıyorsun? hala anlamış değilim..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben alpay ın o adamı kıskandığını pek sanmıyorum. alpay'a ingiltere'de ırkçılık yaptılar diye düşünüyorum. kimse bilemez buadamın orda neler çektiğini ama bu milli maçta yaptığı şeyide haklı çıkarmaz. eğer mutlu değilse ayrılması daha iyi. astonvilla başkanı ile alpay'ın arası çok iyi ama alpay tam bir balta. ilk geldiğinde taraftar onu çok seviyordu ama bundan yararlanamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hah adam beleş olacak yani şimdi galatasaray alsın bari onu(bkz.abdullah olayı) :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 doğru söyledin azmodai o adam sahadan canlı çıkamazdı ki[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 alpay gibi adamı tanımasam adama haksızlık yapılıyor derim ama biliyorum ki herif çirkefin alası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 raider +1. bende alpay gibi bir adamin bunlari hakettigini dusunuyorum ingilizler az bile yapiyor aynisi bizde olsa yasayamazdi burda kim yapsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Kavgada dikkat ettinizmi acaba? Alpay sürekli kavganın içindeyken. Blackburn de oynayan Tugay ise hemen orayı terk etti. adam akıllı biliyo başına gelicekleri :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 evet black bende dikkat ettim soyledigine,zaten yapilmasi gerekende o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 aptal alpay cırkef alpay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 alpay eğer galatasaray a gelirse ben gsnin maçların izlemeyi bırakırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 yok beles degıl adam, alamazsınız o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 rofl[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 artik beles , kulubunden ayrildi :) ancak hertha berlin'in alacagini soyluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 azmo fesh edildi karsilikli , hadi anam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ula elin ingilizinin sitesine mi inanıyorsun bize mi :D[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 everton maçıyla jübile yapacakmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Alpay cansel le birlikte ortada kaldı zuahaha Ne türkiye de istiyorlar adamı nede ingiltere acıdım şimdi ya :( bence büyük ihtimalle Vestel Manisaspor kapar. Gitmezse 2. sezon bi anadolu klubumüzde görürüz.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 eger belesse fatos ıster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 biz alırız ya yaşlansın hele ronaldoyuda alcaz bakın :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar