Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 1v1 de warlock alamazsınız diye bieşy söz konusu deil. gel bakalım alıyomuyum almıyomuyum görelim
Romario Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 klasik blizz böyle bir bufflıyor bir nerflüyor ki insanlar oyunda kalsın şimdi herkes lock kasıyor sonra locka nerf gelecek başka class kasacak herkes falan oyunda tutma taktiği bunlar ...
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 "Millete bok atmak".Evet,pardon,orada önce bir talentin açiklamasini yazip ardindan da warlocklara iki tane instant spell chance veren iki talent oldugunu söyledim.Çok üzgünüm,tek bildigim karakter mage oldugu için ancak ezilen taraf olarak warlocklara b.k atmayi prensibim olarak görüyorum.... Evet bu açiklama yeterliyse ve saçma geldiyse bleeding "warlocklari 1v1 de alamazsiniz,classin prensibi bu" sözlerine hiç deginmiyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kaldıralım warlockları? mutlu olucak mısınız? undead rog çatır çatır kesiyor. işini bilen mage bile kesiyor. tamam dengesizdi de sanki hileli charmış gibi konuşmuyo musunuz bi de
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Pardon ama undead rogue kesebiliyor demek ne ya? Warlock kescez diye undead rogue mu kascaz?
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Cidden warlockun kesmek için birseye ihtiyaci yok,fear efektleri yetiyor ve zunun da dedigi gibi tek yapmasi fear atmak ve dotlari yerlestirmek o kadar.Ama bak kendin diyorsun undead rogue, isini bilen (bu biraz ikircikli) mage gerekiyor,bir warlocku kesmek için.Hpsinden bahsetmiyorum üstelik
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 @wissy: evet undead rogue açacaksın. oyunu warlock kesmek için oynuyosan. sanki oyunun amacı warlock kesmek. taş kağıt makas üçlüsünden taş alıp bütün herkesi darmaduman etmek istiyor nedense herkes nedense x'e göre x ezik class y'ye göre y ezik class. vay be hepsinin bi antisi var demek istiyorum. şu topiki bi oku baştan. shamanı var adamın warlock kesmek istiyorum diyor. priesti var adamın warlock kesmek istiyorum diyor. paladini var adamın warlock kesmek istiyorum diyor. hunteri var adamın warlock kesmek istiyorum diyor. oldu peki. gelen giden tokatlasın [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 00:51 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ]
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Varsayima göre konusuyorum ,eger bleedingin warlocku varsa kendisi bile "1v1 de alamazsiniz prensibi bu" demis.Dolayisiyla tüm classlarin warlocklari kesmek istemesi için bir sebebi var demek ki.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hep böyledir WARLOCK lar oturup ağlar. Imba değiliz diye. arkadaş koşa koşa 3 adam kesiyor nasıl olcak? (affli talenti ile) bide paladinler ağlar. Plate + shield ile heal atarlar. "Armor düşük. druidin ayı formundaki armora baksana" derler [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 01:06 tarihinde, Densiz tarafından güncellenmiştir ]
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya ben orc warriorla warlock çıkınca sabit durup bekliyodum mesela. zaman kaybetmiyim diye
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 olmuyor abi. bu lagda zaten olmuyor :D
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yani Warlock'u sadece Undead Rogue keserken Lock herkesi kesiyor ve oyunda tas kagit makas dengesi mi var? Ok.
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Arenada sorun degil 2 v 2'de gayet de guzel kesiyoruz Lock'lari. 5 v 5 desen np.. Ama 1 v 1'de boylesine avantajli bir class olmasi komik. PVP classi diye bir aciklama da yok. Digerleri ne? Teletabi mi?
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ezik gearlı warlockla herkesi kesiyordum valla nerf hakkaten
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Beğenmiyorsan kapa acc'yi sinan. yazık olm parana. Lotr falan dene? olmadı patch'i bekle.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 UD roguede itemli warlock kesemez. 800 death coilden heal alsa. Heal trinket kullanan var. + Health stone var + dotuda 150-175 arası heal veriyor. + drain life var (%70 şansla interput olmuyor) + petde var. zaten görüyor. ve olay sadece 1vs dede geçerli değil. BG lerde. Herkeze dot atıyor gidiyor. ortalama 7-8k damage vuruyor 3 dotu [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 01:12 tarihinde, Densiz tarafından güncellenmiştir ]
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 blizzard ın warlock / rogue / paladin e özel bi ilgisi var.. ne kadar nerflerse nerflesin diğer class ların seviyesine indiremez. ilk defa bu oyunda gördüm. En ağır armor ile heal atıldığını. (eskiden balonların cd si 1 dakika idi :P öyle geziyorlardı) rogue Deadly Throw ile 1500 crit atmaya başladı.. Yakında öyle adam kesecekler (Ezik hunterıma 1500 crit attı. ) Cloth a ne vurucaklar merak ediyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 farketmez ben şu an pve için oynuyorum mesela. ilerde pvp kıvamına gelince, pve den sıkılınca yani :P o anki patchin gerekleri neyse o charı açar biraz ego tatmin ederim hehe
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aluriel huntersın üstünde oyundaki en iyi hunter gearı var büyük olasılıkla ve warlock da bir cloth class.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 biz bisey yapmicaz, blizz nerflicek.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aga warlock en güçlü çar diyorum
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 sonrasını merak ediyorum? herkes mutlu yaşicak mi =) kesin bişi buluruz. [spo]TROLLER ÇİRKİN TROLLERİ BUFFLAYIM PARİS HİLTON MODELLEMESİ İSTİYORUZ. TTROLL GÖRDÜM KUSARKEN ÖLDÜM :(:( dişi.[/spo]
Öne çıkan mesajlar