Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ne biçim bi ders seçme sistemidir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 antep üniversitesi -kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 gösteriyo gösteriyo vermiyo serefsiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 lol ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 harbiden öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ben o okuldan bi ARAS öğrencisi olarak neler çektim.. En son okul ile mahkemelik oluyordum da, okul alttan alınca kurtuldular. Gaztelere manşet yapacaktım nedir bu öğrencilerin yıldız öğrenci işlerindne çektiği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 usis korkunc ya.saatlerimi yedi..bi dersimin grubunu bilmiordum 59 grup vardı ve hepsini denemek zorunda kaldım...ben aras olmaya razıyım ya adamların kıdemleri var en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eahheauh kidemimiz war tabe canim sittirin giin okuldan diye adamlar der sgecirtiyolar eahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 lakin bugun ögrenci işlerinde araslı insanlara mudahale cok hostu...bi kere sıra bile beklemedilerr yaa. ben bekledim mıh mıh..aras olmak istiorm duy sesimi ytüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 irincim sen ne istedigini bilmiyosun ondan konusuyosun sen hic gece yildizda yattin mi ders alcam diye yada sabah 5.5 da gidip oglen 4 te sadece alacagin 8 dersin 3 unu hemde istemeden alip geri dondun mu yok yapmadinsa arasi bilmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 evt yapmadım haklısın ama biliorm butun bunları ..ögrenim suresince yılda ikikezden (hadi inek bi tip olalım)4 kez okulda arkadaslarla sabahlanacaksa(ki olayın bokunu cıkarıp cay kahve için ketıl getirenler oluomus)olsun ya..yanlız pc basında olmak daha kotu bence...tabi sehir dısındayken kötu bişi..ya bilmiorm ben bu usisi sevmediim..(senin ve diğer araslıların cektiklerini de hafife almıorm yanlıs anlasılmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sikinti beklemek deil bekleyip ders alamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ulan ben mi ballıyım ? 3 dönemdir çatır çatır istediğimi alıyorum 20 dakkada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 @ bone tmm susutummm... @ last 20 dk iiimişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bizde kontenjan yok bişi yok..girip seçiyoruz mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aaa bide guzel usis bize dioki dddersin kontejanı olduugu:sescemessin sen bunu ;bu ders bölumunuze kapalı... işte o zmn bişiler parcalayasım gelior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben aldım sanırsam istediğim dersleri :) bir nevi hoşgeldin karşılaması oldu bu usis . istediğim bi grup vardı şansa bi anda 40 tan 39 düştüğünü farkettim ( galiba takas ediyorlardı ) direk çöktüm oraya . :) böylece herşey güzel , ben mutlu daha ne isterim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 heyecan yapmayın ya usis sorunlu morunludur tamamda 5. senem bu her zmn istediğim program oluştu hiçte kasmadım ilk gece deilde ertesi gün seçtim bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 evet usis bizleri ekle sil de de surundurmeye devam edioo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Süründürmek ne kelime , gerçi şu yaşadığımıza kelime bile bulunamaz.Bakalım sonu nolcak açılcak mı bu gece site diye merak ediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bide bu gece acılmazsa,yarın oturma eylemi yaparım laan bu ne.24 unde acılacak diolar o kdr.zaten saat belirtmiolar.4 sa.tir pc basındayım her yerlerim uyustuu,asabi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ARAS'ı bilmeyenlerin ARAS hakkında atıp tutmaları ne hoş. Sisteminiz en azından "çalışıyor"! bakın ARAS hiçbir zaman çalışmaz, daima kitlenirdi. ders mi alıcaksınız? sıkar o biraz. alamazsınız yani. alamazsınız derken şimdi alamazsınız değil, hiç alamazsınız diyorum. kapasite arttırımı gibi bir olay ancak 2-3günlük full-time koşturma ile gerçekleştirlebilen (ancak gerçekleşme yüzdesi düşük) bir hayaldir sadece. bir gün önceden okulda kamp kurar ve A blokta teknik resim sınıflarından birinde, sıra üzerinde nöbetleşe uyursunuz, ki bu ancak 1-2 saatlik bir uykudur. çünkü saat başı listeye (a liste vardı ondan bahsetmedim, gider listeye adınızı yazarsınız.. ve liste çalınmasın diye habire başında beklersiniz. öğrenci insiyatifi ile oluşturulmuş bir listedir bu, okul bu listeyi korumaya almaz, hatta bazen kaalede almaz) ne diyorduk evet saat başı listeye bakan öğrenciler kontrol yaparlar ve orada olmayanı silerler (güle güle=) peki sonunda ne olur, listede üsttesiniz ve 9.00'da sistem açıldı, her yanınız ağrıyor ancak istediğiniz dersi seçiceksiniz. YUPPİ! ee hayır çünkü sistem çalışmıyor! şanslıysanız çalışır ve 11.00gibi açılır ve 12'ye kadar -çok şansınız- varsa sıra size gelir. gelmezse öğleden sonraya kalırsınız. diyelim sıra size geldi..(bana gelmişti en azından) içeri girdiniz ve istediğiniz dersleri seçiceksiniz. şimdii ee.. şöyle bi sorun var.. almak istediğiniz bir ders saat 00.00 da başlayıp 00.00'da bitiyor gözüküyor. kısaca o dersi unutun. sistem hatası! seçemezsiniz. diğer ders ise 10kontenjan açılmış. yani kontenjanı parça parça arttırıp 80kişiyi öyle alıcaklar. şansa bakın ki 10kontenjan full dolu. anlamı: okula habire gelmeli ve şanslı isen bu dersi danışmanınla veya kendin almalısın. şansızsan.. şanssızsındır, yapacak bişi yok. başka bir derse ise 0kontenjan açılmış.. yani bir hata daha.. ama ben işin doğrusunu söyleyim, keşke ARAS olsaydınız.. en azından şu anda okulda götünüz donduğu için ve önümüzdeki hafta da okulda koşturacağınız için böyle bir başlık açamazdınız... ya da sadece 1defalığına ARAS olarak ders seçebilseydiniz, tüm okul olarak, işte o zaman görürdünüz tersten.. ee şeyi.. ee.. dünyayı.. unutmadan ORA hatası ayrıca; ytü'ye kafa girmez! ytü'nün kafası size girer! [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 04:44 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Dasaaa yanlız senin dediğin bu olay usis geldikten sonra mı arasların düştüğü durum mu yoksa aras sistemi hep böyle miydi? Şu an öncelikli sistem usis ve onun böyle saygısızca yönetilmesi yeteri berbat bir durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 7 sa oturdum evet oturdum,sonra 7den 8.30 a kdr uyudum actım baktım hala guncellenmemiş. yarım saat uyudum tekrar baktım hala yok. 1 sa sonra zorla kalktım ki artık yurumekde zorlanıordum,bilgisayarı 3 denemede acabildim vee evet acılmıstı.ilk denemem basarısız oldu,tek kişilik kalan kontejanı speedy gonzalesin biri kapıverdi...ssonraları basarılı sayılır...aldık bitti..öle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ARAS hep böyleydi.. ancak kullanıcı sayısı şu an gerçekten az ve tarihe karışacak inşallah. saygısızlık olayı konusunda haklısınız. ancak diğer okullarda da bilgisayarla kayıtlarda sorun yaşandığı bir gerçek (usis'in yarattığı ölçüde bir sorundan bahsediyorum) misal itü'nün kayıtları da usis gibi sorun çıkartıyordu geçtiğimiz yıllarda. benim demek istediğim şey ise çok basitçe şu: berbatlık ve sorun çıkarma olarak ARAS 100üzerinden 85 alırken USİS en fazla 60alabilir.. yani ARAS olmadığınıza hayıflanmayın ve sadece şükredin. ehah.. aklıma şu ikisi geldi bu arada aras vs usis ve önce aras vardı bu arada dakika 3civarı ARAS üzerine felsefe yapan, diplomayı versin USİS olurum, isis olurum, oasis olurum diyen de benim arkadaş.. pek bi geyik elemandır. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 14:04 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar