Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ususine kafam gire YTU

Xaero

Öne çıkan mesajlar

evt yapmadım haklısın ama biliorm butun bunları ..ögrenim suresince yılda ikikezden (hadi inek bi tip olalım)4 kez okulda arkadaslarla sabahlanacaksa(ki olayın bokunu cıkarıp cay kahve için ketıl getirenler oluomus)olsun ya..yanlız pc basında olmak daha kotu bence...tabi sehir dısındayken kötu bişi..ya bilmiorm ben bu usisi sevmediim..(senin ve diğer araslıların cektiklerini de hafife almıorm yanlıs anlasılmasın)
Sosyal ağlarda paylaş

ARAS'ı bilmeyenlerin ARAS hakkında atıp tutmaları ne hoş.

Sisteminiz en azından "çalışıyor"!

bakın ARAS hiçbir zaman çalışmaz, daima kitlenirdi. ders mi alıcaksınız? sıkar o biraz. alamazsınız yani. alamazsınız derken şimdi alamazsınız değil, hiç alamazsınız diyorum. kapasite arttırımı gibi bir olay ancak 2-3günlük full-time koşturma ile gerçekleştirlebilen (ancak gerçekleşme yüzdesi düşük) bir hayaldir sadece. bir gün önceden okulda kamp kurar ve A blokta teknik resim sınıflarından birinde, sıra üzerinde nöbetleşe uyursunuz, ki bu ancak 1-2 saatlik bir uykudur. çünkü saat başı listeye (a liste vardı ondan bahsetmedim, gider listeye adınızı yazarsınız.. ve liste çalınmasın diye habire başında beklersiniz. öğrenci insiyatifi ile oluşturulmuş bir listedir bu, okul bu listeyi korumaya almaz, hatta bazen kaalede almaz) ne diyorduk evet saat başı listeye bakan öğrenciler kontrol yaparlar ve orada olmayanı silerler (güle güle=)

peki sonunda ne olur, listede üsttesiniz ve 9.00'da sistem açıldı, her yanınız ağrıyor ancak istediğiniz dersi seçiceksiniz. YUPPİ!

ee hayır

çünkü sistem çalışmıyor! şanslıysanız çalışır ve 11.00gibi açılır ve 12'ye kadar -çok şansınız- varsa sıra size gelir. gelmezse öğleden sonraya kalırsınız. diyelim sıra size geldi..(bana gelmişti en azından) içeri girdiniz ve istediğiniz dersleri seçiceksiniz. şimdii ee.. şöyle bi sorun var.. almak istediğiniz bir ders saat 00.00 da başlayıp 00.00'da bitiyor gözüküyor. kısaca o dersi unutun. sistem hatası! seçemezsiniz. diğer ders ise 10kontenjan açılmış. yani kontenjanı parça parça arttırıp 80kişiyi öyle alıcaklar. şansa bakın ki 10kontenjan full dolu. anlamı: okula habire gelmeli ve şanslı isen bu dersi danışmanınla veya kendin almalısın. şansızsan.. şanssızsındır, yapacak bişi yok. başka bir derse ise 0kontenjan açılmış.. yani bir hata daha..

ama ben işin doğrusunu söyleyim, keşke ARAS olsaydınız.. en azından şu anda okulda götünüz donduğu için ve önümüzdeki hafta da okulda koşturacağınız için böyle bir başlık açamazdınız... ya da sadece 1defalığına ARAS olarak ders seçebilseydiniz, tüm okul olarak, işte o zaman görürdünüz tersten.. ee şeyi.. ee.. dünyayı..

unutmadan

ORA hatası

ayrıca; ytü'ye kafa girmez! ytü'nün kafası size girer!

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 04:44 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

7 sa oturdum evet oturdum,sonra 7den 8.30 a kdr uyudum actım baktım hala guncellenmemiş.
yarım saat uyudum tekrar baktım hala yok. 1 sa sonra zorla kalktım ki artık yurumekde zorlanıordum,bilgisayarı 3 denemede acabildim vee evet acılmıstı.ilk denemem basarısız oldu,tek kişilik kalan kontejanı speedy gonzalesin biri kapıverdi...ssonraları basarılı sayılır...aldık bitti..öle işte..
Sosyal ağlarda paylaş

ARAS hep böyleydi.. ancak kullanıcı sayısı şu an gerçekten az ve tarihe karışacak inşallah. saygısızlık olayı konusunda haklısınız. ancak diğer okullarda da bilgisayarla kayıtlarda sorun yaşandığı bir gerçek (usis'in yarattığı ölçüde bir sorundan bahsediyorum) misal itü'nün kayıtları da usis gibi sorun çıkartıyordu geçtiğimiz yıllarda.

benim demek istediğim şey ise çok basitçe şu:

berbatlık ve sorun çıkarma olarak ARAS 100üzerinden 85 alırken USİS en fazla 60alabilir..

yani ARAS olmadığınıza hayıflanmayın ve sadece şükredin.

ehah.. aklıma şu ikisi geldi bu arada

aras vs usis
ve
önce aras vardı
bu arada dakika 3civarı ARAS üzerine felsefe yapan, diplomayı versin USİS olurum, isis olurum, oasis olurum diyen de benim arkadaş.. pek bi geyik elemandır.

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 14:04 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...