zarek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 evet baylar, bayanlar soru gayet açık. benim kanka bu konuda nasıl bir saçma tercih yapmış birazdan onu açıklıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sivilceli güzel nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kızsız çirkin sivilce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 eben artık [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 02:07 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 zarekkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Merak ediyorum, Hayatimizda hep isteklerimiz degismiyor mu ? Bundan 12 yil evvel buyuklerim bana derdi "sevgi ask gerisi yalan" Halbuki biz 12-18 yaslari arasi guzellige asik oluruz. Insanlarin kendisine degil. Zaten bu yeni nesildeki kizlar orasini burasini gostermek ve digerinden daha ustun oldugunu gosterebilmek icin neler neler yapiyor .. Suanda 25 yasindaim 4 yillik ciktigim var ve hic bir gun guzelligini sorgulamadim. +Bir kadin bakimli ise kendisine saygisi vardir demektir +Bir kadin bakimsizsa hayat'dan beklentileri yoktur ve duzensiz bir hayati vardir. Emin olun bu bole.. Zamaninda piclikte yaptim romantik anlar da yasadim ama sonunda bir kanaate vardim. Ask sevgi saygi bu 3u yetiyor insana cunku digerleri huzur vermiyor bitek bunlar huzur verir. Yok neymis sivilce vs bunlar gelip gecici seyler tabi bunu insan zamanla anlayabiliyor benim onun solemesiyle olmuyor yasayarak ogrenebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 komik deil sempatik hiç deil kişisel diye babanın malı hiç deil gözlerimizi yoruyosun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 örümcek adam süpermen akıllı sarışın ve aptal sarışın poker oynuyomuş. ahaha.dfhdsöfhsdkçhç.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sivilceli ama çok güzel nedir ya? Örneğin benim için baştan kaybetmiştir suratı sivilce dolu ise... Cevap veriyorum 2. şık Ayrıca hayatımda karşılaştığım en fantastik sorulardan biri bi kızda (Aslında insan ve dinozor karışımı bişi) Kızılay'da yürürken önüme atlamış "Baba nobran nedir?" demişti.Onun kadar dumur oldum hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar