Astral Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 gördüğüm kadarıyla auchidn ve karazhanda pingler bir hayli düşük. bildiğiniz başka realmlar var mı ttnete iyi pingli ve progressı ilerlemiş ? migrate etmeyi düşünüyorum bakınıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 boş realmlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: geffen 17 Eylül 2007, Pazartesi - 02:00 tarihinde demis ki: boş realmlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 dragonmaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 TBC sonrası açılanlar. Karazhan, Sporeggar, Auchindoun, Nagrand (burada oynuyorum full yeşil, 0 spike). Bunlar bildiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: dragonmaw Ben de burada oynuyorum ama 1 aydır devamlı yüksek ms ve lag spike Sen de nasıl düşük? tanıdığım türklerin hepsinde asırı lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Greeny üye § 17 Eylül 2007, Pazartesi - 02:55 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- TBC sonrası açılanlar. Karazhan, Sporeggar, Auchindoun, Nagrand (burada oynuyorum full yeşil, 0 spike). Bunlar bildiklerim. shattered halls u ekliyebilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Dragonmaw laglı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hmm oynadığımız saatlere göre fark ediyor olabilir, gece saat 10 dan sonra giriyorum ben hiç fena değil. gerçi ben dragonmaw a geleli 3 gün oldu daha ama 200 üstü ping nadir gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sporeggar. Gelmeyin böyle 150+ kalsın ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Yok server dolu olduğundan değil o ping sorunu ya.Ben Venture Co. da oynuyordum Medium Population daha High görmemiş bir realm yine de lag oluyordu.Yeni serverların bulunduğu yer farklı bence ondan pingler düşük oluyor.Ha tabi realm dolunca pinglerde birazcık artar ama sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Xhun, olayın population ile alakası yok. Alonsus' da oynarken 600 den aşağı ping görmüyordum, Nagrand' a geldim 200 üstü görmüyorum. Population değil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 olayin populationla alakasi yok her serverin bagli oldugu ulkeyle alakasi var onu ogrenin ona gore anlayin hangi ulkeden daha iyi ping aliyoruz mesela ben maghteridondayim ve server almanyaya bagli ve pingler rezalet eskiden burning legiondaydik baslarda orasıda fransaya baglıydı orasıda rezaletti gibi iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 frostwhisper da şu anda düzgün latency bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 single player tadında oynamak istiyorsanız gidin oralara low lvl instance yok bg sırası 1h 41m mi neydi en son oyle bişi bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Fin, öbür türlü de oynanmıyor yanlız. Yukarıda sayılan realmlerin hepsi Vindication battlegroupta. Horde olarak her AB,WSG,EoTS için min 20 dakika bekliyorum. Evet berbat birşey, ama en azından oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ya bu bgler serverlar arasında olmuyor mu zaten? servera göre nasıl değişiyor sıra olayı onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bütün serverlar bi arada degil , battlegrouplar var yani mesela 5 server kendi arasında baska 7 server kendi arasında yapıyor bgleri. Low ppl yüksek oldugu battlegrplarında biraz sıra beklenebiliyor o sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 The Sha'tar da bile var latency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Twisting Nether dicemde dalarsınız diye tırsıyom :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 stormrage ne güzel cok fantastik bişe olmazsa 200-400 arası hatta sabit 250 filan migrate ettim rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 benim pingler çok yüksek değil aslında ama vahşi lag spikelar oluyor o ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 cumartesiden beri süper,nazar değmesin,1-1.5 aydır sürünüyordum,3 gündür bişi yok vek'nilashda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 o vahşi lag spikelardan gına geldi işte. bıktım over heal yapmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bb ye free migration yaptık. o lag spike lar yok (olduğu zamanda 1-2 sn.) grim batol dan sonra. oyun oynadığımı anlamaya başladım. oyunu daha önce öğrenmeden bırakmıştım. şimdide lag yüzünden bırakıyodum. FREE ye tıkladım. Dertlerim bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar