Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Kredi kartım iptal oldu ve paypal'a para nasıl yatırabilirim havale ile? Kredi kartı kullanmadan bi şekilde para yatırmam lazım, nerden nasıl yapabilirim. İyi bilen biri yardım edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Sanal Kart çıkartabılırsın Garanti Bankasından vs onunla yatırılıyor dıye bılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Hayir yatiramazsin... paypal turkiyeden para yatiramazsin ancak u.s bank accountin varsa u.sdeki accountindan para yatirabilirsin.. Paypal hesabi acabilirsin istedigin ulkeden Virtual Credit Card Ile 5 dk da aktive edersin Normal Visa/Master Card Ile 1 ay'da hesap kesimde gelen CCC numarasini aldiktan sonra aktive edebilirsin.. Ama bunun haricinde para yatiramazsin. Ama tabi bunun baska yollari var yatirmanin =) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 02:55 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 %10 komisyonla Paypalina para yatırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi yatırmakta sorun yok, kredi kartımın süresi bitti yatıramıyorum yenisini çıkartana dayanamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Hayir yatiramazsin... paypal turkiyeden para yatiramazsin ancak u.s bank accountin varsa u.sdeki accountindan para yatirabilirsin.. Paypal hesabi acabilirsin istedigin ulkeden Virtual Credit Card Ile 5 dk da aktive edersin Normal Visa/Master Card Ile 1 ay'da hesap kesimde gelen CCC numarasini aldiktan sonra aktive edebilirsin.. Ama bunun haricinde para yatiramazsin. Ama tabi bunun baska yollari var yatirmanin =) Nası sallamışsın belli değil. Paypal hesabım var Garanti Bankasından aldığım ATM kartı ile istediğim kadar yatırıyorum, istediğimi alıyorum. Sanal kart yeterli. Verme öyle komisyonla falan kimseye para. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 04:11 tarihinde, Ungoliant tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Garanti ustunden nasil yatiriyorursun yawrum ? Garanti Paypal kabul ediyor mu ? Ben bunca zamandir yapiyorumda yeni mi haberim oldu bundan neyi sallamisim. Solermisin? Paypal hesabina vcc ile eklersin bu normal sadece garanti ile alakadar degil. Vcc ustunden alisveris olarak ceker paypal hesabindan cekmez bana ogretme bunu. Paypal kendi hesabina eklemek icin yurt disindan eklemelisin. Paypal cc ustunden cek diyorsan bu her yerde olur vcc nekadar yuklersen okadar ceker. Allahim bana ogretiyor ya.. Not: Yukarda anlamadiysaniz kisaca bu : "Şu an için Türkiye'den kayıt olanlar paypal hesaplarını sadece ödeme yapmak için kullanabiliyorlar ama ödeme kabul edemiyorlar." [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 04:28 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 şu sanal kart olayı nasıl bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Virtual Credit Card = VCC = Sanal kart Eger kredi kartin var ise garanti hesabindan veya finans bank veya hsbc'den internet ustundeki hesabindan vcc karti acabilirsin... Limit koyarsin. icine para koyacaksin ki o okadar limit oluyor.. said: Sanal kart,limiti 0 (sıfır) olan bir kredi kartıdır. Tek yapmanız gereken alışveriş yapacağınız kadar tutarı, sanal kartınıza yüklemektir. Bu işlem, bankaların İnternet sitelerinden kolayca yapılabilir. Alışverişten sonra sanal kartınızın limiti tekrar 0 (sıfır) olur. Böylece tamamen risksiz bir kredi kartına sahip olunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 mesela sanal karta para aktardım ordan paypala aktarabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sanal kart zaten kredi kartı bildiğin sadece fiziksel olarak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paypal'dan para çekilmiyor arkadaşlar o yalan bişi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Cekilir ama risky.. denemedim ama yapiliyor ama yakalnirsaniz hesabiniz limmited olur imtcard ile cekebilirsin... ama tavsiye etmem.. Ungoliant idaa ediyor ben cekiyorum diye... merak ettim bizede ogretsin nasil cektigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 En sağlamı USA e taşınıp orda ticarete başlamak. Bu arada Türkiye'de paypal gibi hizmet veren bir kuruluş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Arkadaşın dediği gibi Paypalınızdaki parayı bir türk bankasına alamıyorsunuz. Paypal Türkiye'ye ödeme yapmıyor çünkü. Eğer isteyen olur paypalina da para gönderebilirim. Paypalinızdaki parayıda Türkiye'deki bankalarınıza havale edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Turkiye'de paypal gibi bir hizmet yapilmasi yasak ancak bankalar yapabilir anayasadaki bankacilik kanunun bunun gibi islerin ancak bankalarin yapabildigini yazmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 herkes farklı birşey demiş kafam karıştı :) ben de merak ediyorum şimdi garanti bankasından sanal kart var bendede paypal hesabıma para yatırabilirmiyim?şu ana kadar olmuyor sanıyordum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Yatiramazsin eskiden yatirabilirdin ama 2006'dan beri yatiralamiyor... VCC kartinla ancak aktive edersin hesabini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 alis şaka gibisin walla. neyse, paypale para yatırmak derken? ben kayıtlı kredi kartımla ebayden, ordan burdan alışveriş yapabiliyorum. bu yapılabilirken hesaba para koyma da oluyordur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Hayir.. paypalden bazi sitelerde vcc ustunden cekebiliyor ama direkt yatiramiyorsun "en azindan benim bilgilerimle okadarini biliyorum" bunca zamandir paypal kullaniyorum abime para yolluyorum oda u.s'de oda bankadan kendi paypalina yatiriyor oda bana yolluyor toplam masrafim 4-5% commison oda bank transferi icn.. Ebay paypal ayni ama ebay account verification icin gene vcc kullaniyorsun ve o kullandigin vccden cekiyor direkt paypal direkt e-currency transferi gibi degil.. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:15 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 alis yanıldığın nokta şu. insanlar paypal'daki paralarını türkiye de bankalara yatırmaktan bahsetmiyor. normal bir hesaptan paypal'a para yatırmaktan bahsediyor. ve bu sanal kartlar ya da kredi kartları ile mümkün. tek sanal kart garanti'de var sanırım ayrıca. şöyle açıklayabiliriz. mesela [email protected] diye bir mail adresim var ve paypal hesabı açtım. ebay hesabımı da bu paypal hesabı ile ilişkilendirdim. sonra ebay'de birşeyler sattım ve insanlar paramı paypal hesabıma yatırarak ödediler. bu noktada yapabileceğiniz ancak tek bir şey var, o ödemeyi ebay vb sitelerde alışveriş yaparak kullanabilirsiniz. Türkiye'nin bankacılık kanunlarında yer alan maddeler yüzünden paypal Türkiye'de herhangi bir bankaya para yatıramıyor. o yüzden de paranızı çekemiyorsunuz. aynı şey, paypal'a sanal ya da kredi kartı ile yatırdığınız para için de geçerli, geri alamazsınız. bu yüzden türkiye içerisinden satış yaparken kesinlikle western union seçeneğini kullanın. paranızı alabilin. thread'in açılış amacı olan soruya da şöyle bir yanıt verebiliriz sonuç olarak, alışveriş işlemini kredi kartının yenisini gönderene kadar bankan, garanti bankasından açacağın bir sanal hesapla halledebilirsin ama, zaten sanal kartlar bir kredi kartı hesabı üzerinden çalıştığından değişen bişey olmaz. yalnızca sağlıklı olur, çünkü sanal kartının limitini kendin belirlersin, fazlasını harcayamazsın bir ayda. çalınsa internet üzerinden sorun olmaz yani. ha bir de şu var ki zaten sanal kart çıkana kadar senin kredi kartın gönderilir evine. kasma yani, dayan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 :) saol , Zaten ben'de onu anlatmak istedim beceremedim =( pp ustunden banka hesabina yatiramazsin derken onu kat etmistim dogru duzgun aciklayamamisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ne demek. ateşli tartışmalara girmeye gönüllüyüz hepimiz maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi çok saçma aslında keşke postane yada bankalardan havale ile paypala para yatırabilsek! ühürürü neyse yarın zaten bi ek kart çıkartmaya gitcektim onla halledeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar