Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Evet arkadaşlar 2 tane JS sistemi yaptım. Temiz bir başlık olsun diye tekrar konu açtım. Yaptığım değişiklikler ile şunlar oluyor.+ Sol tarafa bütün forumları içeren menü+ Hızlı cevap+ Hızlı cevapta BBcode tuşları+ Alıntı (tıklayınca mesaj otomatik alıntılanıyor)+ Mesaj attıktan sonra beklememe, direk yönleniyorsunuz.+ Üst bannerler siliniyor.+ Forumlarda pencere title'ı olarak forum adı, topiclerde de topic adı yazıyor. Firefox için Greasemonkey adlı eklentiyi kurmanız gerekmektedir. Greasemonkey eklentisi >> IE7 için IE7Pro eklentisi gerekmektedir. IE7Pro sitesi >>Wikipedia'da IE7Pro >>Not: IE7Pro eklentisi IE6'da da çalışıyor yazıyor. Ben Win Server 2003 sistemi üzerindeki IE6'ta yükledim fakat IE7Pro aktif hale gelmedi. Win Server olmasından olabilir. Bu nedenle IE6'da scripti test edemiyorum. IE6'da Buglar olabilir, ama denemek isteyen varsa buyursun. Örnek resimler spoilerdedir: [spo]SOL MENÜHIZLI CEVAP & ALINTISAYFA TITLE'I [/spo] Firefox Greasemonkey eklentisi içinInternet Explorer IE7Pro eklentisi için [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:32 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Dostum,Tek Kelimeyle Muhtesem Bir Çalışma.Tebrikler. Ve Bu Yılın En İyi Javascript'i Ödülü Brigand'a Gidiyor!! Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bri hemen bi hata yakalım bi bakarsan iyi olur sen yaptın sen devam ettir bizim el atmamız yakışı kalmaz.oyunlar sekmesinde bir problem var linklerle ilgili bi bakarsan.. onun dışında diyecek tek kelime yok kusursuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Evet Oyunlar Spor İle üstüste binmiş galiba ama Farketmez Hala Ödül Sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Tamam arkadaşlar. Şöyle birşey yapalım. F5 tuşuna basın, otomatik düzelecek :). Hiç tekrar eklenti yüklemenize gerek yok. Ama bunun için ayrı bir ödül isterim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Prawler 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:36 tarihinde demis ki: Helal olsun. Oh be güzel şey quote. Bu arada bende script blocker var, indirmeliğe izin vermeyince yandaki menü açılmıyor eheh. Anlayana kadar canım çıktı. Güzel olmuş ama faideli. edit : ahanda hata buldum. Hata değil de eksiklik. İçinde resim olan bi mesajı alıntıyalınca <> şeklinde çıkıyor onları düzeltmek gerekiyor. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:46 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: nedanko demis ki: Leave Nedanko alone! All you people care about is FORUM! Nedanko is a HUMAN! LEAVE NEDANKO ALONE!!! uhuhuhuhuhuuh dsdafadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: axedice 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:42 tarihinde demis ki: edit : ahanda hata buldum. Hata değil de eksiklik. İçinde resim olan bi mesajı alıntıyalınca <> şeklinde çıkıyor onları düzeltmek gerekiyor. Evet o hatalar var. Ama malesef onlar düzelmeyecek. Onlar için oturup saatlerce regular expression kasıp replace işlemi yazmak gerekir. Javascriptle bu ne kadar yapılabilir o konuda da kuşkuluyum. En basitinden, sen bi resim eklediğinde resmin şeklinde eklersin ve veritabanında böyle tutulur. Patide de böyle. Ama okurken şeklinde olur. Ben [img]'li olanlara erişemiyorum. o nedenle şeklinde alıntı yapıyor. Yani o öyle olacak, alıntı yapınca bir kez alıntıladığınız mesajı okuyuverin, hata varsa siliverin. Başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yönetim istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Hmm ok sağlık olsun o zaman. Da bi şey daha dikkatimi çekti script diye çıkmış mesela yazım, sende de öyle olmuş onun bi çözümü var mı? Bide sen benden alıntı yapınca da üçgen parantez yerine "<>" olmuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 script olanlar için küçük bir replace koydum ben zaten, siliniyor otomatik. taglarını otomatik [ b] [ i] [ u] şeklinde çeviriyor. Ama daha fazları için js biraz hafif bir dil kalıyor. Fazla imkan vermiyor, yapılamaz değil ama çok çok zor olur. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:54 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 helal :D ss ler süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ohaaaa japon yapmış abi fsdadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 haha reklamı bile var. ama helal olsun ynai:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: ohaaaa japon yapmış abi fsdadfds o_O dur bi aynaya bakıyım benziyom mu acaba o_O said: haha reklamı bile var. ama helal olsun ynai:) Reklam değil o haber, en son teknoloji haberi. :@ [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 02:02 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 abi bende ie7 pro var eklentiyide kurdum, ama hic bir degisiklik yok bir ayar felan mi yapmamiz lazim, nasil gorucem degisikllikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bekle lan süper olmuş hızlı cevaptaki bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 harbi kralmış, sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: mADmaXimus 17 Eylül 2007, Pazartesi - 02:03 tarihinde demis ki: abi bende ie7 pro var eklentiyide kurdum, ama hic bir degisiklik yok bir ayar felan mi yapmamiz lazim, nasil gorucem degisikllikleri? Ayarlar > IE7Pro Preferences > Kullanıcı Scriptleri, en üstte "Kullanıcı scriptlerini kullan" var, o tıklı olsun. Öyle dene bakalım bir de. Alttaki PatiBri V2.0 by Brigand eklentisi de tıklı olsun, eğer yoksa tekrar yükle benim script. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yılın Pati ödülünü sana vermekten gurur duyuyoruz Brigand'cım buyursunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ben kendi modulumu kullaniyorum :) ama senin uzerinden gittim :) biraz farkli guncel update topic listing yapiyor benim sagda.. :) hehe Ama guzel yapmisin Brigand tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Alis 7 Eylül 2007, Pazartesi - 02:39 tarihinde demis ki: biraz farkli guncel update topic listing yapiyor benim sagda.. :) bri? bir el atarsın artık buna da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar