Voys Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 wireless var şifreyi unuttuk bağlanamıyoruz laptoptan, şifreyi nasıl kaldırabılırım ya da değiştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ip adresini gir browserda , oradan bulursun arayıp da tam olarak nerden bilmiyorum . Hiç yardımcı olamadım ama olmaz böyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 fabrika ayarı şeysi olması lazım cihazın üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hangi şifreyi kastettiğini anlamadım ama eğer internet erişim şifresini soruyorsan modeminde **** görünen yeri kopyala bi klasöre, klasörü diğer bilg.'te c/p yardımıyla şifre yerine yapıştır. yaratıcı çözüm =) olmadı, ararsın yetkili personeli, şifremi unuttum ne yapabilirim diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 donanım yazılım internet hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hiç biri olmazsa modeme reset at fabrika ayarlarına uçur d: ya da hayatın boyunca ethernet kablosu ile kullan hehe [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 21:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar