Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[OOC] ML Problemi

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Her gittiğim yerde tekrar tekrar patch'lerle uğraşmak istemiyorum da, bu patch'leri nasıl yedekleyebiliriz?

Tüm patch'leri yapmış olmama rağmen, UO klasöründeki Patch dosyası boş. Nereye kaydediyor Patch'leri bu meret, cd'ye çekip yanımda taşıyayım istiyorum.

Ya da klasörü olduğu gibi C/P yapsam, çalışır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

c/p yapsan olur evet, ama sağlıklı sonuç için registryler de lazım. yoksa ileride patch sorunu çıkabilir. ya da razor falan otomatik bulamaz klasörünü vs vs. registry çıktısı da aldım:

[spo]Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOrigin Worlds Online]

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOrigin Worlds OnlineUltima Online]

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0]
"ExePath"="D:GamesUOMLclient.exe"
"InstCDPath"="D:GamesUOML"
"PatchExePath"="D:GamesUOMLuopatch.exe"
"StartExePath"="D:GamesUOMLuo.exe"
"Upgraded"="Yes"

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOrigin Worlds OnlineUltima Online Third Dawn]

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOrigin Worlds OnlineUltima Online Third Dawn1.0]
"ExePath"="D:GamesUOMLuotd.exe"
"InstCDPath"="D:GamesUOML"
"PatchExePath"="D:GamesUOMLuopatch.exe"
"StartExePath"="D:GamesUOMLuo.exe"
"Upgraded"="Yes"[/spo]
64 bit için olanı bu, 32bit olanları için Wow6432Node kısmını silseniz yeterli olur. tabi d:gamesuoml yolunu kendinize göre değiştirmeniz lazım bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

çalıştıra regedit yazıp açılan yerde ctrl+f ile uo klasör yolunu yazarsan ilgili registry'leri bulabilirsin. daha sonra onları pencerenin tepesindeki dosya seçmesinden ver diyip kaydedebilirsin. hepsini bulup ayrı ayrı kaydedip 3.cd'nin bir köşesine eklersen yükledikten sonra açıp kullanabilirsin. ama yeniden kullanırken de oyun aynı yere yüklenmeli. (klasör ve sürücü ismi aynı olmalı) veya registry'den onları değiştirmelisin. cd'leri çoktan çektim, keşke önceden deseydiniz dersen internete bi köşeye sıkıştırıp upload et, zaten ufacık dosyalar olur onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

registry dosyalarının kaç tane olması gerekiyor? ben "C:/Program Files/EA Games/Ultima Online the Eighth Age" diye aratınca sadece 2 tane buluyor biri "client" diğeri "uotd".
Ama Sailor'un yaptığı gibi bakınca aynılarını buluyorum. 1 Third Dawn klasörü bir de Ultima Online klasörü buluyor. Kafam karıştı ???

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 08:48 tarihinde, DiadanLocke tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...