Venator Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 İkisine de gelsinler? İyimser cüce de ben oldum galiba, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 anathema ile çok içiçe bu arkadaşlar. olası birşey birlikte tur yapmaları ki daha önce yaptılar ama ikisi birden türkiyeye uğrarmı bilmem. he anathema bizden oldu artık. her nesile dinleticek kendini belli ki misyon edindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 aceleye geldi başlık :) porcupine tree olduğunu biliyorum grubu hatım ettim herhalde bilicem adını :) bua rada 2 şehre ayrı ayrı demand belki daha güzel olur ikisinede gelirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ya ulke sinirlarina girsinler de. van'da olsa gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bence opeth-katatonia-porcupine böyle kombo şeklinde gelsinler üffss..kanka onlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar