CwzX Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 arkadaşlar mp3lerimi bilgisayarımdan laptopa aktarmak istiyorum bunun için ne yapmak gerekir kısa yoldan ne önerebilirsiniz?? bilgisayarları birbirlerine bağlamak mümkün müdür ?? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ethernet kablosu al git ikisinde de vardır herhalde. Metresi 30 Krş mu ne zaten. Tak ağ kuracaksın. O kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 anladım peki teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 2.bir yol olarakda 2 tarafıda usb olan adaptörlü kablolar var driver mriver kurdamadan direk takıp veri transferi yapabiliyorsun aklında olsun yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tabi mp3ler 40 50 gb falansa usb yalan olur. çünkü çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ethernet daha mantıklı gibi gözüküyor. teşekkür ederim yardımınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 biri xp biri vistaysa ağ kurumunda sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bi de iki bilgisayarı direk birbirine bağlaycaaksan cross kablo alman lazım. ctulhu, çıkıyor herhalde. denemekte fayda var :) [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 11:13 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 @Ctulhu Çıkmıyor bizzat yaptım ama direk olarak bağlamayı başaramadım gerçi çok uğraşmadım ama. Geçirmek istediğin dosyaları paylaşıma atıyorsun daha sonra rahatça diğer pcden alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Direk bağlıycam ben de..yani bi çıkış ona bi çıkış ona arada bişey olmayacak direk kabloyla bağlıycam..cross kablo nedir ki?2 bilgisayarı bağlıycamm desem yetmiyor mu?ona göre kendisi vermerz mi kablocu amcanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ehe, direk baglanti kablosu alsaniz : ) hiç ugrasmaniza gerek kalmaz, printer'in girdigi yerlere giriyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 oha kaç sene önce kullanılan teknoloji o be :) bunu kullanarak zamanında multiplayer doom oynamıştım veledkene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 wireless olarak nası baglıyoruz? wireless modem ustunden ben ethernetle laptop ise wireless la baglanıyo.bu iki bilgisayarı baglamamız mumkunmudur modem uzerinden dosya aktarımı için falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Mr_Hand 6 Eylül 2007, Pazar - 15:29 tarihinde demis ki: oha kaç sene önce kullanılan teknoloji o be :) bunu kullanarak zamanında multiplayer doom oynamıştım veledkene... ben de öyle hatırlıyorum da ondan garipsedim zaten kros mros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar