Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan Atılma Denemeleri

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Valla gördüğüm en komik okul Etiler Lisesinin eski haliydi (Akmerkez yapılmadan önce).

Hoca - Evladım hadi ders başladı söndürün artık sigaraları.
X - Hocam bu 4.cü daha ya bitsin söndürecem.

Hoca - Haftaya yazılı var çalışında gelin.
X - Bunun dayak zamanı gelmiş herhalde.

Felaket tipler vardı ya o okulda arkadaşımı almaya gitmiştim anlattıydı 2. haftasında ayrıldı herif heheh.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

Bu pazartesi arkadaşın eve gittik Milli Güvenlik çalışıyoruz.O dersten kalınca bırakıyorlar sınıfta yusuf bir durum.

Neyse eve gittik kimse yok müzikle çalışıyoruz.Haki zemin üzerine 1 sembol 1 çapraz kılıç 2 yıldız orgeneral.

Telefon çaldı annesi arıyor. "Ya anne gelemem *sesler* ya olmaz gelmicem diyorsam gelmem *sesler* ders çalışıyoruz anne.*sessizlik*alo? *AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA sesler* yok şaka yapmıyorum yarın sınav var. *sesler* peki bye.

- Inanmadı ya eve geliyormuş.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Sosyal ağlarda paylaş

valla yazılanların çoğu hayal ürünü gibi geldi ama ağzım açık kaldı yinede,benimde 1-2 olayım var tabi
aynı derste 2 kere dışarı atılmıştım,2sindede müdür yardımcısı tarafından sınıfa yeniden sokuldum,yerime oturdum,yanımda kız "nooldu?" diye sordu,"hiçbişey" dedim fısıldayarak matematikci karı manyak tabi "yiğiieeeeet çık dışarı"diye anırmaya başldaı,defol defol sınıftan diye anırdı,bende sinirlendim,"skerim böyle işi,senin gibi hocayıda"diye bağırıp kapıyı zbam diye çarpıp çıktım,sonuç sınavlarımın ortalaması 58 olduğu halde karneme mat 1 geldi,
ama yukardaki olay kolejde oldu,benim paramla ödeniyo maaşı o hocanın,ayrıca aileler okusun diye çocuklarını gönderiyor,ne kadar yaramazlık haytalık yapsada çocuk sınıftan atılmamalı ders sırasında[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

ehue maaşı paramla ödenio zihniyeti kolejlede öğrenci kayırılmasına sebep oluo zaten..[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[ oh my gooood, oh my goooooood.... ]
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi,öyle demek istemedim,"maaşın paramla ödeniyo,5 ver geçir ulen beni,hocamısın sen be"demek çirkefliktir,hayvanlıktır,ama maaşı paramla ödenen bir hocanın beni sınıftan "defol defol"diyerek kovması garip değilmi,yüzüne flnda demedim o hocanın "maaşın paramla ödeniyo"diye
yanlışmı düşünüyorum?[hline]tık!
Infernal_Reborn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 22 October 2003 08:26 tarihinde demiş ki:
- neden? tasimak deil icmek yasak

Tuvalet çıkışlarında en çok ettiğimiz laf :)

Bu arada sıra kırmak v.s özel okuldaysanız diyecek bişeyim yok ben bi yere yılda 3milyar versem değil sıra kırmak okulu yakarım yine de ceza v.s almam.(fazla abartı oldu) Ama eğerki devlet okulundaysanız unutmayın ki kamu malına zarar vermek hiçde makul bir iş değil. Gerek cezası, gerekse okuduğunuz okula külfeti açısından kötü şeyler.

Madem herkes incilerini dökmüş bir iki incide benden.

-Evrakta sahtecilik (yakalanılmak durumunda hapis cezasına varabilecek sonuçlar doğurur) : Her türlü derse kabul ve izin kağıdını hazırlardım. (müdür yardımcılarının odasına periyodik seferler düzenleyip çalardım ve imza taklitleri sayesinde hazırlardım) Sene ortasında da en büyük çalışmamı yapıp Kartal Devlet Hastahanesi'ne ait rapor yazmayı başardım. Çok işe yarıyor halen kullanırım. (yaşasın photoshop)

-Dersin akışını sabote etme : Her kimya dersinin 7. (evet tam yedi ne eksik ne fazla) dakikasında dışarı atılırdım. Hocanın tahammül dozajını çok iyi kavramıştım, tüm ders dışarda gezerdim. Kadın sene sonunda bana dayanamayıp emekli oldu :)

-Ders Öğretmeninden Eşya Çalma : Dersede bununla oynayamazssın dedi ve cep telefonumu aldı. Kendi telefonuda masasının üzerindeydi. Eh madem sen benimkini aldın... Olay sonucunda ki soruşturma da öyle bir konuşma yaptım ki hiçbir ceza veremediler. Gerçi muhtemelen dediklerimi anlamadılar, ben ceza almadım gerisi boş :)

Eh işte böyle ufak tefek işler işte benimkilerde. Yalnız birşey eklemek istiyorum: lütfen evrakta sahtecilik olayına bulaşmayın.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

evrakta sahtecilik her öğrencinin yaptığı şeydir zaten geç kalmışsın biraz uyarmada:)en azından ben çok yaptım annemin ve müdür yardımcımızın imzalarını kendiminkinden daha iyi yapabiliyorum:)[hline]tık!
Infernal_Reborn
Sosyal ağlarda paylaş

ehue 15 kişi geç kalırdık biri gidip geç kaıdı alırdı herkes numarasını yazardı
sonra topluca dayaq yerdiq[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[ oh my gooood, oh my goooooood.... ]
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

alex gfibi bizim olayda sınıfta şaka olsun die gözüüze birini kestiririz dalarız ona karambol faln herkes wurur tokatlar sonra oturur güleriz çok eğleniriz =) favorimiz ozzycan yane ozandır biraz kiloludur çok güzel itilipo kakılır o da bişze dalar eğlneşoruz toptan.
bi de sakallı war yane tolga onun da annesinin adı nimettir çocukla çok dalga geçtik ekmeğinizi elletmeyin nimete yağı balı sürüorum ohh bi yiyorum şeklinde şimdi sınıfta ekmek dendiği anda çocuk direk senin ananı die gelio gülerek ..[hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

Oha sizin okullar cennetmiş bizim okulda bunları yapsanız basarlar kıçınıza tekmeyi(özel lisede okudum)
Bizde kravat çizgilerinin yönü farklı olsa okula almıyorlardı be ne sıra kırması ne yakması...

Sadece bir arkadaş tuvaletin içi gözükmesin diye koyulan suntalar vardır ya onları kafa atarak kırmıştı tahta için 50 milyon iştemişlerdi :))

Ne yaramaz çocuklarmıssınız be!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yazdıklarımın hepsi gerçek yarın web cam'i götürüp resimlerini çekerim isterseniz.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 22 October 2003 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende özel lisedeyimde yani sigara içirtmezler okulda mesela.

Birde geçensene hiçbir gün kravat takmadım =).

Bu sene istek kemal atatürkten bir dinci geldi herif gestapo gibi geziyor gömlek içerde kravat sıkılmış piercing cebe =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Sosyal ağlarda paylaş

Peki bunları anlatan sadece ben miyim?Hayır.

Ben tutup düzgün öğrencilerin hepsi sux biz kralız dedim mi?Hayır.

Peki sen neden tutup bana laf ediyorsun?Ne gereği var yani?ÖMS kullan konuşalım nedir sorunun.
TS'liğinden utanman veya utanmaman benim sorunum değil.
Kimse sana yorum yap demedi.Başlıktan veya içerikten anlaşılacağı şekilde.

Bir daha mesaj atmazsan sevinirim bu thread'e.
ÖMS kullan o kadar yerine duramıyorsan.
Kuyruk acın mı var anlamadım, bu kadar adamın arasında tutup bana bulaşmak mantıklı değil.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Sosyal ağlarda paylaş

sana sadece bu threadde yazdıklarından dolayı loser demedim zaten
bu threadde kesinleşti düşüncelerim
uo daki logic de sendin heralde bi ara
çok doluyum senle ilgili konularda bi kaç tip daha var senin gibi böle
o zamanlardan da çok saçma mesajlarını biliorum
şimdi daha çok şey yazıcamda silcekler mesajlarımı biliorum
bi piercing yaptırmış en ufak bi fırsatta yazıosun
neyse ya takılın[hline]Lifestyle C&C

[Bu mesaj someone tarafından 22 October 2003 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
someone, 22 October 2003 19:35 tarihinde demiş ki:
neyse ya takılın[hline]Lifestyle C&C

[Bu mesaj someone tarafından 22 October 2003 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Izın verdiğin için saol.
Hadi beyler yazabiliyoruz amcamız izin verdi.

Benle ilgili sorunların varsa gel ÖMS kullan yada ICQ mu vereyim gel orda konuş...
Herkez beni sevmek zorunda değil, bende herkezi.
Mesela ben senin gibi bir adamla tanışsam "gereksiz" der geçerim.
Kimse kimseyi sevmek, sempati duymak zorunda değil.Tutup thread'in içine bu yüzden edilmez.

Ben dedim zaten Kuyruk acısı vardır diye zaten.Ayrıca piercing dediğin şeyi çıkarttım 1 2 ay evvel önce.Haz verdi mi sana?

Benim gibi aç tipi?
Peki.Sen beni eleştirebilecek kadar yüce ve bilge bir varlıksın.Önünde saygıyla eğiliyorum.

Mutlu musun?Egonu tatmin ettin mi?Tamam o zaman bir daha mesaj atma bu konuda buraya ÖMS kullan.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 22 October 2003 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 22 October 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...