Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Korkunç cıvıttılar yeni paketle. Balrog kesebiliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 maia kesmece... instance de bir uzunki sormayın 6 saat en hızlı oynama ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oyundan sıkılıp da satmak falan isteyen varsa özel mesaj pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 takıntı oldu bırakamadım hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben geri dönmem heralde ama satmam da oyunu belki rohan felan geldiğinde bi bakarım girip (zaten lvl39 da takıldım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abi şu oyunu beklediğim kadar başka bişi beklemedim sonra grafikten zevk alamadık... gerçi balrog kesmek biraz abartı olmuş hakikaten ama olmayacak şey de değil... En çok housingi merak ediyorum. SWG gibi kafana göre kurabiliyormusun bi yere? Öyleyse dandik olur Lotr havası azcık var zaten tam uçar, benim aklımda nedense şehirdeki bazı binalar ev olcaktı diye kalmış. Oraya her giren kendi evine girecek instance gibi ama oda bayar. Mahalle falan diyorsunuz ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 balrog u kesemeden ringwraith i falan kesemeden bıraktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 farnial ev olayı söyle bir alan hazırlamışlar.oraha gitmeden önce kapıda gideceğin sokağı seciyorsun.o sokakta evler hazır.zevkine ve para göre evler var.birini alıyorsun.bu alanlar shire, thoringate, cellondim ve bree de var.rivendelle koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben de başladım, snowbournda level 4 elf hunterım var, nik fevax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 level 11 oldum yok mu şöyle beraber takılcak bi weaponsmith metalsmith falan =/ hem bazı questler zor hem de craft olayında dayanışma olayına gireriz =P.(ben woodsman-forester-farmer) craftla yapılan itemlar questlerden vs bulunan itemlardan çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ilk görevlerde öyle gözüküyor, özellikle medium light armor ve woodwork itemlerde ama ileride görevlerle gelen itemlerin daha iyi olduğunu göreceksin.ben ve bir arkadaşım templars of eriador kinshipinde snowbourne severındayiz.nickim odiflame veya nihase... pm atarsan merak ettiğin konularda yol gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 odiflame bıraktım falan demişsin noldu durum oynuyor musun dönmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aslına bakarsan farnial, Age Of Conana kadar takılırım diyordum ama betada haliyle aoc yi gördüm kötü bir çevre grafiği yapmışlar haliyle şuanda bence lotro en iyi grafikli oyundur.Ayrıca içeriği tolkien kitaplarına benzeyen bir oyun.ben tolkien hayranı olduğumdan devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 son mesajımdan beri bayağı bir süre geçmiş.age of conanın grafikleri iyi sayılırdı neyse konu o değil 17 kasım da moria madenlerine giriyoruz beklerim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bence lotronun grafikleri warhammerdan daha güzeldi :),hemde sistem gereksinimi daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bende acip oynayasim var oyunu ama mistrelim ile hic oynayasimda yok :P belki yeni bir class reroll edip gelebilirim, siz hangi serverdaydinizki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 biz snowbourne serverda olacağız.aoc de victorae guildindeki arkadaşlar gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 belki bi para alcam bilgisayarı yenileyebilrim yenilersem bende geliyorum :D son yenilikler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 güzelleşmiş dx10 gelmiş görevler elden geçirilmiş.moriayı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 odi sen daha geçen warhammer oynamıyomuydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bizim bir ekip var onlar nereye giderse bende oraya.warhammerdan tat alamadık.lotrodan sonra onun gibi bir oyunu bulamadık daha doğrusu.aoc de warhammerda tat vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sırf tolkien hayranlığımdan dolayı zorladım kendimi oynamak için, kapattım tekrar açtım ama bi türlü ısınamadım. oyunda çok sıkılıyorum, quest yapıyorum hadi neysede combat bana çok sıkıcı geliyor yani pek bi yaratıcılık, heyecan yok, championum bu arada. düşük seviyedeyim quest haricinde eğlenmek için ne yapabilirim sizce? bu ay sonuna kadar denicem gene yapamazsam tabula rasaya tekrar şans vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bende hayranıyım, başladığından beri oynuyorum.heyecanlı görüyorum sıkılmıyorum.grind tabanlı olmaması cok güzel.ortamı güzel, mekanları gerçekci, görevler akıcı, bir şeyler veriyor.fakat türkiyede pek anlaşılamıyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Grafikleri ve atmosferi harika ama pvp diye birşey yok oyunda Tamam olmasın pvm olsun ama pvm'i çok sıkıyor. Bir kere senaryo belli. Oyun ben buyum diyor fazlasını bekleme. Ne göze hitap eden janjanlı itemlar var wow'da ki gibi (insan pvm oyunu oynayınca bu tür itemlar istiyor doğal olarak) ne de lotr'nin dünyasına uygun olmayan classlar ekleyemezler atıyorum:mage,warlock,druid gibi classlar. Ha bu dediklerimin olmasıda saçma olurdu tabi Lord of the rings online bu sonuçta. Saçmalayamazlar Pvm'de senaryosu belli , içinde aşırı fantazi barındırmayan lotr'nin kısıtlı dünyasına uygun şekilde dizayn edilmiş bir oyun olarak kalmış. Yarın çıkıp kimse yeni bir class eklendi (Mage) diyemez.... Funcom'un tek becermediği şey pvp olmuş. Ama onu beceremeyince de bu oyunda felaket sıkılıyorsun. Ha bide avrupa server'ında oyuncu yoktu 5-6 ay önce'si için konuşuyorum.Özellikle düşük lvl'lı oyuncular yok. Ben oyunu istemeden bıraktım. 4 gün bir group questi için bekledim ve oyuncu bulamadım. Oyuna başlıycaksanız bir kaç kişi birlikte başlayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 spartan tarzı warden geliyor süper. benim gilrain'de hunterım var eklenti ile 60 level yapıp warden kasacağım. ayrıca pvp olarak ettenmors var ama hep aynı tabii o konuda haklısın ama grafik yönünden bence wow ve warhammer dan kat kat kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar