Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ek kontenjan,geçişler,aöf,ösese,laylaylom,hölölöy ve ösym vs

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Ne garip bir başlık di mi?
Bence öyle oldu bu seferlik affedin bi kaç tane sorum olucak var bi sürü topik ama şimdi iki dakka yardımcı olun D:.

1) ek kontenjanlar daha başlamadı ne zaman başlıcağını bilmiyoruz vs vs başladıktan sonra yine okuldan mı kayıt yaptırıcaz? ne kadar zamanda sonuçları belli olur? (geçen seneden giren arkadaşlar toplanın ve cevap verin :) ) ben kıbrıs daü ye gitmek istiyorum ek kontenjandan buradaki büro işte uzun sürüyor o mevzuular falan filan dedi. 2. dönemden başlarsın falan filan dedi. öyle mi oluyor gerçekten? e şimdi hazırlık sınavı falan bitti orda ben gidince gene mi yapılcak?
2) açık öğretim yazdım malum askerlik hede hödö, ona şimdi kaydolmıyım di mi? yani önce bi normal üniversite belli olsun ondan sonra kaydolıyım boşuna şey olmasın yani okucağımdan değil sadece askerlik için yazdım.. (ezme falan değil sadece ideallerim var ve o yönde bişiler yapmak istiyorum.)
3) öss'ye 2 sene sonra girince yine aynı aobp ile giriyorum ve yani atıyorum izmir ekonomi üniversitesini kazanırsam daüde okuduğum 1 sene (hazırlık okuduğumu varsayıyorum) lik dersleri sayıp direk 2.sınıftan başlama gibi bir imkanım var mı?
4) dört yoktu aslında ösym beni ye falan diyebilirim buraya..

sorularım bu kadar cevaplarsanız süper olucam çünkü sıkıldım böyle evde beklemekten ultima falan oynuyorum o kadar sıkıldım :P
sevgi saygı emek +rep.
Sosyal ağlarda paylaş

Ek kontejyanın formaliteleri o kadar uzun sürmüyor merak etme, o bürodakilerin ayıbıdır. Eğer benim zamanımdaki gibi ise yine ek kontejyanlar Ekim gibi başlarsın okula, mesela ben 1 Ekimde hazırlık atlama sınavına girmiştim çok iyi hatırlıyorum :). Tabi geç gitmenin zararlarıda yok değil, ben gittikten 2 hafta sonra vizeler başladı ama sorun değil halledilir o ama Daü bürosundakilerin yaptığına bir benzerini bizim bölüm başkanı yaptı bana. "Dersler başlayalı çok oldu, konular çok ilerledi ve çok zor, sen bu dönem kaydını dondur ikinci dönem başlaman daha iyi olur yoksa geçemezsin." demişti. Yani dolaylı yoldan sen aptalsın, ek kontejyanla geldin, adam olmazsın demek istedi herhalde. Burada önemli olan senin kararlılığın, geç olsada okuyacağım diyorsan kendine güveniyorsan başarılı olursun, ki sayın bölüm başkanımız "High Honor" belgesini verirken biraz şaşırmış gibiydi sanki. Ama diğer yanadan arkadaşım o kadar istekli değilmiş, bölüm başkanının bunları bana söylediği gün o da yanımdaydı, ben kaydımı tamamladım o kaydını durdurdu şimdi boş yere kaybetti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...