Sehpa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Başlangıçta verilen skill sayısı 7x şu an onu nasıl 3x yapabilirim acaba teşekkürler...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Spheretables.scp içinde SKILLSUM=7000 satirini bul SKILLSUM=3000 yap[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sehpa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Sanırım yanlış anladın. Ben enfazla olabilen skill sayısını demedim. Playerler başlarken sadece 100 olarak 3 skill seçebilmeleri için ne yapmalıyım? diye sordum. Diyelimki onu ayarladık playerler başta 3 tane skill'i 100 olarak seçebiliyorlar.. ama skill taşı 7x yani 7 sklill'i 100 lüyor skill taşını nasıl değiştireceğim? Cevp verirsen sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Bir Skillstone yaparsin ( Scripts Bolumunde vardir sanirim ). Baslangicta playerlari bu skillstone un bulundugu koordinatlara goturur orda O Skillstone dan 3 skill sectirir ve bunlari 100.0 olmalarini saglarsin.Daha sonrada herhangi bir sehire sallarsin :) Skillcap 700.0 se onu degistirmek için spheretables.scp deki SKILLSUM=x karsiligina gelen sayiyi degistireceksin. ör: SKILLSUM=8000 yaparsan 8x olmalarina izin verirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar