DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 bizim serverımızda şöyle bi sorun var; mezarda bile olsa yaratiga vurunca Your Attack is Magikally Blocked diyor..ve atrıca yaratıgı öldürünce cesetler kayboluyor??? Ne yapabilirim?????[hline]Diadan Locke blesses you!.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 gm = 0 iken bide invulnerable iseniz vurmayi deniyorsaniz der :) ayrica öldürmeye calisdiginiz sanirim undead undeadler daylightda ölür cesetdindende loot cikmaz koyucaginiz yerin önemi var yani karaknlik ortamlari tercih edin [Bu mesaj invulon tarafından 12 Ekim 2002 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 ama ben brit mezarda skeletonlar zombieler olsun istiyorum..bunun bi yolu yokmudur?[hline]Diadan Locke blesses you!.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sphereevents.scp den [events e_undead] kısmını sil Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 magikal b. olayı invul oldugundan kaynaklanıyor mezarda undeadların yok olması ise haritadaki ısıkdan kaynaklanıyor. o bolgeye git ve ".sector.light 10(veya altı)" yaz olur, rakamlar yanlısh olabilir. O sorunun kaynağı : aydınlık bolgede undeadlar yasayamaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 .sector.light 1-30 arası bi değer gir... (sanırım böyleydi GMlik yapmayalı çok oluor) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 .invul (yani olumsuz) oldugunuz ıcın yaratıklara vuramıyorsunuz .invul 0 yazarak duzeltılebılır iyi calısmalar[hline]†PePeLeK SeVeR† Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 undeadlar sabahları (light sector'un 6 ve daha az olduğu zamanlarda) öldüklerinde yok oluyorlar.Bunu 7 ve üstü yaparsan yok olmayacaklardır.Yalnız bunu şu şekilde de yapabilirsin. sphereevents.scp den [events e_undead] kısmını silebilirsin.Fakat bunun RP'ye uygun olmadığını düşününce,en uygunu light sector'u 7 ve üstü bir rakam yapmaktır.[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 AHAHAHAHA HEYT BE!!! ACIIM MI SORVIRI!?? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 6 sene önceki konuyu hoplatmışın valla bravo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 iyi hoplatmış ama 6 sene az değil =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 DiadanLocke said: ama ben brit mezarda skeletonlar zombieler olsun istiyorum..bunun bi yolu yokmudur?[hline]Diadan Locke blesses you!.. ahaha bu mesaja acayip güldüm ama =) küçük emrah modunda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.