DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 bizim serverımızda şöyle bi sorun var; mezarda bile olsa yaratiga vurunca Your Attack is Magikally Blocked diyor..ve atrıca yaratıgı öldürünce cesetler kayboluyor??? Ne yapabilirim?????[hline]Diadan Locke blesses you!..
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 gm = 0 iken bide invulnerable iseniz vurmayi deniyorsaniz der :) ayrica öldürmeye calisdiginiz sanirim undead undeadler daylightda ölür cesetdindende loot cikmaz koyucaginiz yerin önemi var yani karaknlik ortamlari tercih edin [Bu mesaj invulon tarafından 12 Ekim 2002 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2002 ama ben brit mezarda skeletonlar zombieler olsun istiyorum..bunun bi yolu yokmudur?[hline]Diadan Locke blesses you!..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sphereevents.scp den [events e_undead] kısmını sil
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 magikal b. olayı invul oldugundan kaynaklanıyor mezarda undeadların yok olması ise haritadaki ısıkdan kaynaklanıyor. o bolgeye git ve ".sector.light 10(veya altı)" yaz olur, rakamlar yanlısh olabilir. O sorunun kaynağı : aydınlık bolgede undeadlar yasayamaz.
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 .sector.light 1-30 arası bi değer gir... (sanırım böyleydi GMlik yapmayalı çok oluor)
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 .invul (yani olumsuz) oldugunuz ıcın yaratıklara vuramıyorsunuz .invul 0 yazarak duzeltılebılır iyi calısmalar[hline]†PePeLeK SeVeR†
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 undeadlar sabahları (light sector'un 6 ve daha az olduğu zamanlarda) öldüklerinde yok oluyorlar.Bunu 7 ve üstü yaparsan yok olmayacaklardır.Yalnız bunu şu şekilde de yapabilirsin. sphereevents.scp den [events e_undead] kısmını silebilirsin.Fakat bunun RP'ye uygun olmadığını düşününce,en uygunu light sector'u 7 ve üstü bir rakam yapmaktır.[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 AHAHAHAHA HEYT BE!!! ACIIM MI SORVIRI!??
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 6 sene önceki konuyu hoplatmışın valla bravo
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 iyi hoplatmış ama 6 sene az değil =)
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 DiadanLocke said: ama ben brit mezarda skeletonlar zombieler olsun istiyorum..bunun bi yolu yokmudur?[hline]Diadan Locke blesses you!.. ahaha bu mesaja acayip güldüm ama =) küçük emrah modunda
Öne çıkan mesajlar