Revell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 29 Nisan 2005'den beri oynadığım wow accountumu, artık belli bir noktadan sonra oyunu bırakmam gerektiğini düşündüğümden dolayı satıyorum. Account 1 aylık parası daha yeni ödendi yani 11/09/2007'e kadar herhangi bir ücret ödemeden alacak arkadaş oynayabilir. Ayrıca paralı karakter transferine açık durumda. İlanın en altında karakterle ilgili birkaç tanede "screenshot" koyacağım. Accountun içeriği hakkında kısaca bahsetmek gerekirse; Main karakter olarak Grim Batolda Hunter(70), Warrior(30), Paladin(29), Magtheridonda Hunter(60), Haomorushta Rogue(33), Burning LegiondaPriest(34) vardır. ********************Server: Grim BatolRace: OrcClass: HunterLevel:70 *Eşya olarak 1 trinket hariç diğerlerinin hepsi Epic katilede, Tier4 (3/5) zırha sahip. Geri kalanda yine end-game ve pvp rewardlarından oluşan eşyalara sahiptir. *Karazhan attunementı tamamlanmış. *Mevcut bütün Heroic Keyler vardır. *Bankasındaki bütün slotlar açıktır. *Profession olarak Alchemy (375/375) ve Herbalism (375/375)'dir. *Alchemyde "Potion Master"'dır. *Karakterde harcanmak üzere 2175 gold vardır. *Bankasında 16 tane Badge of Justice mevcuttur. *Banka ve çantasında gerekli potionlar için hazır 100'lerce herb mevcuttur. *Bankasında ayrıca birkaç tane daha epic kalitede item vardır. *Honor puanı 43778, Arena puanı 55 *Reputation durumu orta seviyeli, önemli factionların hepsiyle Revered ve üstüne sahip. *Riding (225/225)'dir. *Epic Mount (%100) olarak 5 tane farklı bineği vardır;Red Skeletal WarhorseBlack War KodoBlack War RaptorSwift Orange RaptorHorn of the Swift Gray Wolf *Normal Uçan Binek olarak:Blue Windrider *Epic Uçan Binek olarak: Switf Green Windrider (Epic uçan binek bankada hazır ama "Riding" skillinin train edilmesi gerekmektedir.) Karakter üzerindeki eşyalarına gelince;Helm: Demon Stalker GreathelmNeck:Worgen Claw Necklace Shoulder:Demon Stalker ShoulderguardsBack:Blood Knight War Cloak Chest:Thick Netherscale Breastplate Waist:Veteren's Chain Bracers Hands:Merciless Gladiator's Chain Gauntlets Belt:Girdle of the Prowler Legs:Demon Stalker Greavers Feet:Veteran's Chain Sabatons Ring:Garona's Signet Ring Ring:Veteran's Band of Triumph Trinket:Bloodlust Brooch Trinket:Abacus of Violent Odds Weapon:Axe of Gronn Lords Ranged:Marksman's Bow **Bütün itemları enchantlıdır.**Sahip olduğu eşyalarla end-game yapan bir guilde girmeniz kanımca zor olmayacaktır.Screenshotlar; ********************Diğer karakterler; ******************** Elimden geldiği kadar ilanı açıklayıcı yapmaya çalıştım. Accountu almak isteyen veya daha fazla bilgi almak isteyen kişiler bana;MSN: [email protected] veya Özel Mesaj sistemini kullanarak ulaşabilirler.Satış sonrası; kullanıcı adı, şifre, gizli şifre, Cd-Key verilecektir ve mail adresi değişimi yapılacaktır. Fiyat olarakta 350YTL düşünüyorum(pazarlık payı vardır). Teşekkürler... [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:23 tarihinde, Revell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 alakasız olcak konuylada air gearda vardı sleeping forest diye bir takım :) japoncası neydi yaw super zevkli anime idi neyse up olmus olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 boşver iyi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yeni fiyat 300YTL istiyorum. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Onca tırışka karakter 150-200'e giderken bunun fiyatı gayet makul göründü bana. Hem iyi eşyalarla donanmış, hem de en karizma gülüşe sahip orc hunter. Umarım hemen satarsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya şuanki fiyatları pek bilmiyorum ama bu fiyat az gibi geldi bu account için bana. ya da ben fiyatlardan anlamamaya devam edeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yüksek fiyat koysam alan olmaz, hem 0 ve 1 lerle oluşmuş bişey için yüksek meblalar ödemeye gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 revell, bence ucuza satiyorsun bunu, ama neden ucuza sattigini anliyorum, pahaliya satarsan alan olmaz. bence ebayde sat, hem kolay satilir, hemde daha cok para kazanirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ebay'e koyarsa parasını nakit olarak alamaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 E-bay i bende düşündüm ama dediğiniz gibi o parayı nakit alamama sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 wowtrade.org orda hunter bölümüne koy ve Western Union ile satıcagını belirt kolay gelsin. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 16:23 tarihinde, whissinn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 internetten araştırırsan daha sağlıklı bilgilere ulaşırsın fakat western union her ülkeden herhangi bi ülkeye isim soyisim ve özel bi numara verilerek yollanan para yani örnek olarak : hasan yılmaz 123456 , gidiorsun numaranı veriorsun hasan yılmaz diorsun ve kimliğinide götürürsen iyi olur o zaman paranı alırsın en sağlıklı yolu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 teşekkür ederim :) anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben nakit para aldim ebayden paypal'la, satmistim wow charimi ebayde, nasil alamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Account satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kaça gitti meraktan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 nick Karus bu arada bi yerde atlamışsın :) [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 04:38 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ana ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 o banker npc nin nicki :), o kadar sansürledikten sonra açıkta bırakmam merak etmeyin :))). Bu arada account 300YTL ye satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar