Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık - WoW - Epic Hunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

29 Nisan 2005'den beri oynadığım wow accountumu, artık belli bir noktadan sonra oyunu bırakmam gerektiğini düşündüğümden dolayı satıyorum. Account 1 aylık parası daha yeni ödendi yani 11/09/2007'e kadar herhangi bir ücret ödemeden alacak arkadaş oynayabilir. Ayrıca paralı karakter transferine açık durumda. İlanın en altında karakterle ilgili birkaç tanede "screenshot" koyacağım.

Accountun içeriği hakkında kısaca bahsetmek gerekirse; Main karakter olarak Grim Batolda Hunter(70), Warrior(30), Paladin(29), Magtheridonda Hunter(60), Haomorushta Rogue(33), Burning LegiondaPriest(34) vardır.

Server: Grim Batol

Race: Orc

Class: Hunter

Level:70

*Eşya olarak 1 trinket hariç diğerlerinin hepsi Epic katilede, Tier4 (3/5) zırha sahip. Geri kalanda yine end-game ve pvp rewardlarından oluşan eşyalara sahiptir.

*Karazhan attunementı tamamlanmış.

*Mevcut bütün Heroic Keyler vardır.

*Bankasındaki bütün slotlar açıktır.

*Profession olarak Alchemy (375/375) ve Herbalism (375/375)'dir.

*Alchemyde "Potion Master"'dır.

*Karakterde harcanmak üzere 2175 gold vardır.

*Bankasında 16 tane Badge of Justice mevcuttur.

*Banka ve çantasında gerekli potionlar için hazır 100'lerce herb mevcuttur.

*Bankasında ayrıca birkaç tane daha epic kalitede item vardır.

*Honor puanı 43778, Arena puanı 55

*Reputation durumu orta seviyeli, önemli factionların hepsiyle Revered ve üstüne sahip.

*Riding (225/225)'dir.

*Epic Mount (%100) olarak 5 tane farklı bineği vardır;
Red Skeletal Warhorse
Black War Kodo
Black War Raptor
Swift Orange Raptor
Horn of the Swift Gray Wolf

*Normal Uçan Binek olarak:Blue Windrider

*Epic Uçan Binek olarak: Switf Green Windrider (Epic uçan binek bankada hazır ama "Riding" skillinin train edilmesi gerekmektedir.)

Karakter üzerindeki eşyalarına gelince;

Helm: Demon Stalker Greathelm
Neck:Worgen Claw Necklace
Shoulder:Demon Stalker Shoulderguards
Back:Blood Knight War Cloak
Chest:Thick Netherscale Breastplate
Waist:Veteren's Chain Bracers
Hands:Merciless Gladiator's Chain Gauntlets
Belt:Girdle of the Prowler
Legs:Demon Stalker Greavers
Feet:Veteran's Chain Sabatons
Ring:Garona's Signet Ring
Ring:Veteran's Band of Triumph
Trinket:Bloodlust Brooch
Trinket:Abacus of Violent Odds

Weapon:Axe of Gronn Lords
Ranged:Marksman's Bow

**Bütün itemları enchantlıdır.
**Sahip olduğu eşyalarla end-game yapan bir guilde girmeniz kanımca zor olmayacaktır.

Screenshotlar;

Diğer karakterler;

Elimden geldiği kadar ilanı açıklayıcı yapmaya çalıştım. Accountu almak isteyen veya daha fazla bilgi almak isteyen kişiler bana;

MSN: [email protected] veya Özel Mesaj sistemini kullanarak ulaşabilirler.

Satış sonrası; kullanıcı adı, şifre, gizli şifre, Cd-Key verilecektir ve mail adresi değişimi yapılacaktır.

Fiyat olarakta 350YTL düşünüyorum(pazarlık payı vardır).

Teşekkürler...

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:23 tarihinde, Revell tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Onca tırışka karakter 150-200'e giderken bunun fiyatı gayet makul göründü bana.

Hem iyi eşyalarla donanmış, hem de en karizma gülüşe sahip orc hunter. Umarım hemen satarsın =)
Mesaj tarihi:
wowtrade.org orda hunter bölümüne koy ve Western Union ile satıcagını belirt kolay gelsin.

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 16:23 tarihinde, whissinn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
internetten araştırırsan daha sağlıklı bilgilere ulaşırsın fakat western union her ülkeden herhangi bi ülkeye isim soyisim ve özel bi numara verilerek yollanan para yani örnek olarak : hasan yılmaz 123456 , gidiorsun numaranı veriorsun hasan yılmaz diorsun ve kimliğinide götürürsen iyi olur o zaman paranı alırsın en sağlıklı yolu budur.
  • Yeni Oluştur...