Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 evet google'ladım burada aradım bulamadım... şimdi param var yeni ev almak istiyorum nasıl yapılıyor bu beceremedim bir türlü...
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Herhangi bi aile seçmeden önce, SimTown'u gezerkene aşağıdaki tuşlardan biri aileyi başka bi eve taşındırmak için kullanılıyo. Ama hangisiydi tam hatırlamıyorum. Buldozer işareti olan veya onun hemen ynaındaki olabilir. Zaten tuşun üstüne gelince anlatıyo olması lazım; "bunu seçersen eşyalar ve bina kalır" tarzı. Bu arada, evi kendin mi inşaat etmek istiyosun?
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bir de evi kendi paramla inşa etmek istiyorum evet.. onu nasıl yapıcam?
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Öncelikle boş ve inşaaya hazır bi alan olması lazım SimTown'da. Etrafta gezin, bahsettiğim alanlar tıklanabilir ve içinde ev olmayan, kutu şeklindeki alanlar. Yolun hemen kenarında olur bu alanlar. Tabi bu alanlar içine kurulabilcek en büyük evin boyutunu da belirliyo. İstediğin boyutta boş alan bulamazsan, o da aşağıdaki tuşlardan biriyle konulabiliyo. Yine hangi tuş olduğunu hatırlamıyorum. Basınca aşağıda boyut boyut listeleniyo bu alanlar, yeşil karelere bölünmüş biçimde. Birini seçtikten sonra yol kenarında istediin bi yere koyabilirsin.
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kojiroh maşallah sims pro'su çıktın sen :P
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Delikanlı adam SIMS oynamaz !
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Valla arada bi kurup oynuyorum. Açıyorum bi tip, deli gibi para hilesi yapıp bi ev yapıyorum kocaman, 2 gün sonra siliyorum oyunu :P
Öne çıkan mesajlar