Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eline koluna sağlık Emre Belözoğlu

Zep

Öne çıkan mesajlar

emre kim pardon ? emre 17 yaşındayken ne futbol oynuyosa hala onu oynuyor. emre nin çevirdiği bir tane maç bilmiyorum ben. newcastle da oynadı yıllarca.. ha pardon bi tane biliyorum. o kadar.

inter de denedi, beceremedi
newcastle da, ı-ıh
milli maç var mı bir tane çevirdiği ?

bu adam oyun kurucu.

ha bu arada, evet basınla bir yerine koyuyorum.. keza bu hareketi mazur görüyosan sen, kendisine yapılmasını da kaldıracaksın.

bi kere daha koyacaktım da copy paste etmeye üşendim, page up a iki kez basarsanız göreceksiniz aynısını.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ha bu arada, evet basınla bir yerine koyuyorum.. keza bu hareketi mazur görüyosan sen, kendisine yapılmasını da kaldıracaksın.

kesinlikle adama göre muamele olmasına inanan bir insanım ,birebir hayatta da aynen uygulayıcısıyım bunun .

değişirse adam ayrı . görmem lazım değiştiğini .
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bonjo said:
ya harbi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz , kendi dediğinize kendiniz inanmıyorsunuz , ben size hakan şükür örneğini veriyorum , siz zidane diyorsunuz , burası türkiye , başka ülkelerle kıyaslamayın , daha yakın zamandaki nouma örneğini bence siz çabuk unutmuşunuz..

ahlaksız sporcu bu ülkede barınamaz , barındırmazlar..
sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısı makbuldür bu ülkede , emreyi daha çok yıpratırlar , hazır olsun bence..

fenerde şimdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...