malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sen kimsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 basından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 emre kim pardon ? emre 17 yaşındayken ne futbol oynuyosa hala onu oynuyor. emre nin çevirdiği bir tane maç bilmiyorum ben. newcastle da oynadı yıllarca.. ha pardon bi tane biliyorum. o kadar. inter de denedi, beceremedi newcastle da, ı-ıh milli maç var mı bir tane çevirdiği ? bu adam oyun kurucu. ha bu arada, evet basınla bir yerine koyuyorum.. keza bu hareketi mazur görüyosan sen, kendisine yapılmasını da kaldıracaksın. bi kere daha koyacaktım da copy paste etmeye üşendim, page up a iki kez basarsanız göreceksiniz aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 emrenin 2 maçını hatırlıyorum interdeyken lazio ya attığı 2 gol 2002 dünya kupasında defansa yardımcı olan futbolu son 1-2 sene içinde oynadığı maçlarda milli takıma fazla bir katkısını göremedim, neden ısrar ediliyor anlamıyorum, illa kadroda yer alcaksa yedek olsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: ha bu arada, evet basınla bir yerine koyuyorum.. keza bu hareketi mazur görüyosan sen, kendisine yapılmasını da kaldıracaksın. kesinlikle adama göre muamele olmasına inanan bir insanım ,birebir hayatta da aynen uygulayıcısıyım bunun . değişirse adam ayrı . görmem lazım değiştiğini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bonjo said: ya harbi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz , kendi dediğinize kendiniz inanmıyorsunuz , ben size hakan şükür örneğini veriyorum , siz zidane diyorsunuz , burası türkiye , başka ülkelerle kıyaslamayın , daha yakın zamandaki nouma örneğini bence siz çabuk unutmuşunuz.. ahlaksız sporcu bu ülkede barınamaz , barındırmazlar.. sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısı makbuldür bu ülkede , emreyi daha çok yıpratırlar , hazır olsun bence.. fenerde şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bravo yav bak fenerli birinin yanlış lafını bulmuşun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nileppezdel said: Bence Emre sonuna kadar haklı. Bu medya da o hareketi yüzlerce kez hak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sexdrugsrocknroll said: nileppezdel said: Bence Emre sonuna kadar haklı. Bu medya da o hareketi yüzlerce kez hak etti. medya bu hareketi yüzlerce kez hakettiyse, emre o lafları binlerce kez haketti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 . double post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Khelben said: sexdrugsrocknroll said: nileppezdel said: Bence Emre sonuna kadar haklı. Bu medya da o hareketi yüzlerce kez hak etti. medya bu hareketi yüzlerce kez hakettiyse, emre o lafları binlerce kez haketti bence +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 milyonlar uğruna şerefinden oldu, ........ ...... emre belezoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar