Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bu sefer oldu.... bence yanlış oldu olmamalıydı ama register ettimi evet ettim. hadı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 davulda john bonham'ın oğlu jason bonham olucakmış. masalsı bişey olucak galiba he. böyle blurlu filan hatırlicaklar konser anını. çünkü bi kere olup biticekmiş. ühü gidemiyorum tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bunu mu demek istediniz? led zeppelin =) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 15:06 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 nerede olacakmış konser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 londra'da. http://www.ntvmsnbc.com/news/419792.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: Bunu mu demek istediniz? led zeppelin =) benım aram iyidir jpj'le led zepplin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 biletleri nasil alabiliyoruz bilen var mi ? londra'da tanidigim var, aldirayim. ballot box sistemi demisler resmi web sitesinde "egh" dedim gectim zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 öle işte cekilişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ballot sitesi çökük zaten ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 20milyon kişi arasından zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ben girdim register oldum valla sizi bilmem, size kameradan el sallarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 register olmak kolay, el sallamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bugun ruhlarla konuştum benım kazanacağımı solediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ahah o ruhları ayarlada bende kazanıyım, yanımda götürrüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ahmet Ertegun'un uzaktan torunlarıyız fln desek, torpil ayarlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bu arada biletler 125 pound üstüne yol ve vize parası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ÖSS senesi olmasa kaçırmazdım ya :( Zaten Plant'e de gidemedim babam yüzünden :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ahmet anısınada olsada, 1 seferliğine olsada bence yanlış bu buluşma, ayrılmalarının bi sebebi vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 protesto et o zaman gitmeyip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 gidip protesto etsem daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bende ballot cikarsa gidiyorum eheh paticik pankarti aciyim uluslararasi televizyonlarda unlu olsun sitemiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 O değil de parayı basıp robert plant and the strange sensation konserine gitmişim ben,artık böyle şeyler bana çok heyecan vermiyor böyle de mükemmel bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bana bu haber ilk geldiğinde konser türkiyede dendi!!!!! şuanki hislerimi çöküntüyü anlamanız zor değil heralde... Robert Plant'e bende gittim ama bence bu çok farklı Jones, Page ve Plant'i yanyana görmek Plant konseri ile karşılaştırılamıcak bişey hatta onu bırak, bir stadyumda Led Zeppelin tonight yazması bile kendi başına yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar