Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ema evet dogru diyorsun :( Muhtesem bisepsli kollarim tuta tuta martini bardagin icindeki baileys tuttu :P ama yapacak birsey yok... SEVIYORUM BAILEYSI SEVIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Aha tmm sly hariç hepinizi dövebilirim Azmo zorlar belki ama koşamadığı için arkasından dolaşıp haklarım onu Zegnaya dalaşmam admin,sakata gelmeyelim. Silah filan çıkartabilir ayrıca Sly'ın boksörlüğü fazla kaçmış Tunca'ya 2 laf söylerim zaten ağlar ehue [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 15:57 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Döla heryerde döla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Sensible gidebilirsin kimse seni sevmiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ben sana bayılmıyorum cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sensible vs. sendika = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Of, bi de ağlıyosun niye benle uğraşıyolar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ağlamak? Banlanan ben değildim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yer arıyomuş adam banlendiniz ehehe demek için. Olmadı ama ciğerim =/ Ezber kokuyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Sen bi uzar mısın ya kimsin ilk defa görüyorum ismini fake misin :) [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 16:07 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Of kırmızı alarm verdi. Son çare programı devrede. Yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sensible, herşeyi geçtim, gelip insanların buluşma topicinde insanlara sataşmaktan nasıl bir zevk alıyorsun ? dışarıdan bakınca çok ilginç görünüyor da yaptıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Sendika fakelerini göreve çağırıyorum. Ayrıca "Banlanan ben değildim" diyosun da Sensible efendi, herifler kendilerini banlayan admin'le içki içiyolar. Lafını bil de konuş, biletini keserler. Bu arada, hayırsızsınız olm, insan haber verir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 DynamicK'i göremedim ben orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yahu sensible yapışkanlık yapma allasen, diğerleri de seni burda barındırmayız oğlum ayaklarına yatmazsa çok şahane bi konu olacaktı. Siyaset tartışmalarını geri açın pls. Ama sensible olayı başlatan sensin ve bu konudan önce pek tanımazdım seni ama baya bi yapışkanlık yapmışın kusura bakma. Ortam kurtlar vadisine döncek yakında. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 16:16 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 3-5 serseri kendini eşkıya sanmazsa kimse kimseye bulaşmaz :) Akıllı olsunlar bundan böyle, kapışmayalım. En son analı küfür ediyordu birtanesi,silindi mesajı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Akıllı olsunlar falan diyor velede bak hahahah . Of süpersin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Güzelim sen de mi yenisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 abim git şarkı söyle uğraştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Oha müthiş olaylar dönmüş burda, sensible geng yicek bence. *cips almaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Olm Sensible, illa ciddiye bindireceksen olayı, haftaya buluşma yapıcaz İstanbul'da, oraya gel sen bakayım bi. Gör o koyun sürüsü neler yapıyo. Hay allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yün yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Tamam anacım, sen gel yeter ki. Oturduğun yerden konuşmak kolay çünkü, biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Koyun sürüsü böyle durumlarda söylenmez Sensible, ezbere konuşuyosun. Uğraşma bence, yoksa yoktur. Bi gruba laf söyleyip aha toplandılar diye dalge geçmekte ne bileyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 guzelim bulusma topigi bok etmeyin. sallayin adami. cok yakisikliyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar