Apache Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Türkiye'de bir işe yaramaz.Subay olursun ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ya ben farketmedim ya da kimse meslek sahibi olmayi yazmamis. eger yazilmadiysa belirtiyim, bir ise yaramayi, meslege bagli olarak belki birseyler yaratmayi ogrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 dıploması ıse yarar[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 aslında muhendısler bısı bılmez dıye bısı yok gayet yanlıs bır laf da ... okuldan mezun oldugumuzda bısey bılmedıgımız genel olarak dogrudur ... ogrendıgımız seylerın pratık,guncel,ıs hayatı uygulamaları yok gıbı bıseydır ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Günümüzde askerlikten yırtmak(ne kadar kısa okadar iyi) için kullanılan bir araç. Bir kısmın çok güzel ortamı olduğunu düşünüp birilerini tavlamaya yönelik çalışmalar düzenlediği bir randevu evi gibi bişi. Ben 2 senelik okul okudum ama içimdeki okuma isteğini bitirdiler. Meslek lisesi çıkışlıydım zaten alanımda bilgi sahibiydim herifler bana bölümümün dışında 5 6 tane ders verdiler alayından kaldım eh böyle oluncada içimdeki şevk kırıldı 4 senede bitti okul. peh. Ben böle ders programı hazırlayan heriflerin aklına.......[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mühendis olarak mezun olanlar genelde daha pratik zekaya yönlendirilmiş oluyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 said: Infeqted, 23 October 2003 20:23 tarihinde demiş ki: universitelerin genel ozellikleri cimlere oturup muhabbet edersin, bir cok kural kalkmistir artik derse girip girmemen iradene baglidir, kesinlikle kiz bulursun, aksamlari dagitirsin orasi senin burasi benim sabancida yada koc da okuyorsan bunlarin uzerine goletten yelken yapmak ve wirelass lan ile 32 kisi cimlerin uzerinde bedava laptopla battlefield oynamakda eklenebilir[hline] böyle üniye can feda :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Şindü üniversitelerin amacı bilginler ordusu yaratmak değil tabiki. Topluma üretim sağlayacak bireyler yetiştirmektir. Yanlız çok kötü bir haber aldım geçenlerde. Türkiyede malesef 2 yıllık mezununa daha çok ihtiyaç varmış, yani yöneticiden çok işçiye ihtiyaç var. Diceksinizki o kadar işsiz var. Ekonomik durum yüzünden şirketler maximum yerine minimum işçi ile çalışıolar :D Diplomayı anahtar gibi görüorum ben. Klidi açar ama kapıyı sen aralıcaksın. Diploma kapıdan girmez sen girceksin. Diploma şirketin tozlu raflarında durur. Şirkete girdikten sonra zaten sana bir yararı yok. O yüzden üniversiteye giderken sağdan soldan ilerde çalışmak istediğin sektör ile ilgili bilgi edinmen gerekio. Mesela it, network gibi alanlarda çalışcan. O 2 yıllık yada 4 yıllık diplomanın yanına 2 tane MS sertifikası çekersin şansın artar :D Tabi tanıdığın olmadan iş bulmak da ayrı bir mesele kabul etmek lazm.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Lise den çok daha eylenceli bir ortam sağlar Senin kafa yapına uyan adamlarla halay çeke çeke eylenirsin[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 İhaleye girerken yeterlilikte istenen mühendis sayısına 1eksik demektir :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar