hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 gigada izledim de .. oyunda 3rd person görüş ile worms oynuyosun , (1st person a switch oluyo bazi silahlarda ) wormu sen ziplatip hoplatiosun ... crosshair le nişan aliosun ateş eidosun falan ... worms dan çok tomb raider yada max payne gibin olmuş :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 boyle bi forum acilmisti .. ben begenmedim tekrar yorum yapmam gerekirse..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow..
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 eski şirin,o kendine çeken havası kalmamış oyunda.Eski wörümsccüklerimi istiyorum ben.
jonq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Oyunu daha degisik bir hale sokmuslar.Eskisiyle ayni zevki vermiyor ama bununda farkli bir zevki var :) Eskisinde rakibinin wormscugu sightinda olmasa bile onu gorebiliyor ona gore hamle yapabiliyordun ama bunda bir evin vs. arkasina dusmusse kör atiş yapıyorsun :) Daha da zorlaşmış oyun sanki..[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Ben de eski wormcüklerimi istiyorum ayrıca demosunu çekip oynadım ve hakkaten berbat olmuş (diğer worms oyunlarına göre söylüyorum)
Öne çıkan mesajlar