Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediler balkondan camdan atlarmı?

Buzx

Öne çıkan mesajlar

Bizim balkonumuzun dış tarafına tuturulmuş bir saksı var. Genişce bir şey. Bizim eski kedi 4-5 cm lik pencere pervazında yürür sonra ona atlar ve onun içinde yatar uyurdu. Bizde bunları yaparken yaklaşmaya korkardık ona yaklaşamazdık ani hareket felan olur. Korkar, irkili kayar ayağaı uçar aşağı diye ama hayvan gayet rahattı :) Fakat yinede önlem almakta yara var bence sonra bu videodaki gibi olmasın :) Gerçi videodaki köpek ama kedinin başına gelem ihtimali daha yüksek :)
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi bizimki kuşların peşinden uçardı zamanında. hiç affetmezdi kuşu da alırdı aşağı. bi yerine bişey olmadı ama sürekli atlıyodu 4. kattan aşağı. 5.kat bile sayılabilir zemin de vardı çünkü düştüğü yer bi kat aşağıdaydı apartman girişinden. atlar en fazla bacağını kırar sıkma canını. bi de öyle sakınma hayvanı fazla, doğasında var onun öyler yerlerde gezmek zıplayıp hoplamak. ne kadar sakınırsan o kadar düşme riski artar sonuta oralarda geze geze düşmemesini öğrenicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlığı görünce aklıma alt komşumuzun başına gelen olay geldi.Komşumuz 1. katta oturuyordu,giriş kapısına yüksekliği 1 metre falandı.Komşumuzun çok güzel bir kedisi vardı,mahallenin kedisi.Bu balkondan atlardı çıkardı dışarı top oynarken yanımıza gelirdi falan.Sonracııma 6. kattakiler başka bir yere taşınınca onların yerine bunlar gelmişti.Ertesi gün bi baktık bizim Süslü giriş kapısının yanında gg olmuş.Gittik söyledik sahibine,çok üzüldü tabi.Meğersem kedi alışmış balkondan giriş kapısına atlamaya,daire mobilyalar falan da aynı tabi.6. kattan lastiksiz bungee jumping yapmış.

özet olarak balkondan atlamadan önce yüksek mi değil mi diye aşşağı bakın.

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 19:52 tarihinde, Freyja tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abimin ayrancıdaki evinde 2 kedi yaşıyor. Balkonlarının birtanesi full sineklikli hatta gayanın taa küçücükken ki hali http://www.youtube.com/watch?v=NyaTmKFzv2s

Edit: Sineklik yapmanıza gerek yok tel yapsanız yeter. Şu vidyoda gördüğünüz tellerin arasından aynanda 3 sinek geçer

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 21:38 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
benim arkadasimin kedisi hep kayip dusuyor mermerden gerci dusmuyor gecen gece oldu ayagi kaydi tam duserken on ayaklariyla mermere tutundu kendini cekti cikti yukari

ama boyle kus filan gecerse yakalamak icin bi cilginlik yapip atlayabilir gibime geliyor yada kus bunu korkutursa dusebilir
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Dün öğle saatlerinde atlamış balkondan. girişi sayarsak 4.kat
Üst komşumuz görmüş bahcede yatıyomuş "aa ne güzel alıştırmıslar dısarıya bizimki alısamadı" demiş bizede söylememiş.
Baya bi aradık komşularla beraber 4-5 saat sonra umudu kestik. Gece bidaha cıktım saat 1 de buldum. Baya korkmuş ama biyerine bişey olmamış. Eve getirdim sürekli titriyodu fazlaca tüy döktü kucagımda stresdenmi bilmiyorum. Şimdi balkona cıkınca kenara gitmiyor. Ama bilmiyorum gene bi mallık yapıp atlarmı aşağı :)

Uzun süredir kedi besleyenler için normal bi durum olabilir ama başa ilk defa gelince zor bi durum :S

Bi kaç resminide koyim :)

Sosyal ağlarda paylaş

Birde şeyi sorucam.
Bu şimdi dışarı cıktı geldi malum diğer hayvanlarla yakınlaşmış olabilir veya sokakta olduğu için başka parazit mikrop falan kapma ihtimali varmı?
Tekrar parazit ve diğer aşıları yaptırmalımıyım yoksa normal periyodik parazit aşıları yeterli olurmu?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ilk kediyi korkut bence balkondan aşağı filan sarkıt böö de ödü sıtsın çıkamasın bir daha balkona veya ne diyim balkonda topaç çevir, topaçı görünce apışık kalıyormuş kediler.
Pogodiydi sanırım kedisi altına sıçmıştı foruma resimlerini koyup dalga geçmişti birde kedi ile.

Abi bak harbiden kediyi biraz yüksekden bırak sonra biraz daha yüksekden sonra daha yüksekden kedi anlasın şakan olmadığını. sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...