Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 mehümm.. 3. filmden bir sahne.. cep telefonu ile ekrandan çektim. uraşmadım programla fln. ..artas vs ashbringer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 muhteşem yav atlamayın, üşenmeyin boyutuna bakıp; indirin izleyin üç bölümü üstüste izledim, ilki başlangıç zaten adı üstünde, öyle çok ahım şahım olmamakla birlikte güzel, ikincisi epeyce fark etmiş ilkine göre bayağı iyi ama üç, inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 3. bölüm mükemmel ya... Birde şu MMOVIE 'de gelse de izlesek artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adelante_s6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bence bu konu kaybolmamalı her wow oyuncusunun izlemesi gereken bi video :d normal hikayesi sallama ama mogreinin ashbringerin hikayesine girmiş efsane bi şi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Şu an indiriyorum, ama google video dan bir kısmını izledim hakikaten manyak olmuş... Helal olsun adamlara valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Tales OF the Past Part III Director tag'li bir eleman 83 dakkalık bütün film'i upload etmiş harbiden helal olsun.Zaten bu adamın Bleach ve Naruto upload'larıda ışık hızındaydı:DNeyse izleyin izlettirin muazzam bişey.Yani blizzard oyunun sonunu bu şekilde düşünseydi harika olurdu dedirtecek kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Blazer dışında fena olmamış. Blazerı feci yandan yemiş shounen oğlanı yapmışlar >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Az önce bitti. 1 ve 2'yi izlemedim ama biryerlerde okudum, az buçuk anladım sanırım zaten, 1.5 sene uğraşmışlar ama gerçekten değmiş, artık ben camdan atlarım, oyun motorunu kullanarak epik film yaptılar ya, gidiyorum ben arkadaşım. Bayağı bayağı klişe sahneler var ama, onlar da olsun artık, adamlar profesyonel film yönetmeni değil, ona rağmen gördüğüm en başarılı machinima idi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Müzik kullanımları çok güzel bence, Nightwish ve Saw müzikleri insanın içini titretiyor harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bi rapid linki yok mu ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 @ses; video patlamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 SÜper olmuş herkes izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dEaThMooN said: bi rapid linki yok mu ya .. +123123 wm den izleyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar